Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ kancelář Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Herné sedačky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Pre PC
(7)
Pre herné konzoly
(38)
Kompatibilné príslušenstvo
Volant
(30)
Radiaca páka
(6)
Pedále
(29)
Kompatibilné značky
Thrustmaster
(24)
Logitech
(25)
Saitek
(2)
Honeycomb
(2)
Virtual Fly
(2)
Nosnosť
120 kg
250 kg
-
Maximálna výška osoby
200 cm
230 cm
-
Najnovšie objednávky

Na dlhodobo pohodlné a funkčné posedenie pri počítačových hrách je vhodná ergonomicky tvarovaná stolička. Nároční hráči navyše ocenia aj variant dizajnovaný do tvarov pretekárskej sedačky. Tá v prvom rade pridá autenticitu a zvýši herný zážitok na maximum.

Pokračovať

Hráčske sedačky s volantom a pedálmi

Sprostredkujú vám extrémne realistický jazdný zážitok. Väčšina z týchto herných sedačiek ponúka autentickú polohu, napríklad ako pri jazde vo formule F1. Hráčske sedačky nie sú výsadou len počítačovej platformy, mnoho sedačiek býva kompatibilných aj s populárnymi konzolami, ako napríklad Microsoft Xbox alebo Sony PlayStation.

  • Stojany na volant a pedále sa štandardne s pretekárskymi sedačkami nedodávajú. Bývajú ľahko prispôsobiteľné pre najrôznejších hráčov a všetky druhy kresiel či pohoviek. Taktiež bývajú ľahko rozložiteľné, a tak ich môžete ľahšie prevážať na rôzne LAN párty, na chalupu alebo k známym.
  • Sedačky s leteckým joystickom a pedálmi sú podobné tým s volantom, tentokrát sa však počíta s inštaláciou špeciálneho joysticku/panelu na riadenie lietadla či helikoptéry.

Postrážte si kompatibilitu s ostatným herným príslušenstvom

Súčasťou pretekárskej sedačky spravidla nie sú herné ovládače ako volant, knipel, joystick či pedále. Musíte preto dbať na to, aby ovládače, ktoré doma máte, boli s hráčskou sedačkou kompatibilné. Možnosť uchytenia dodatočného herného príslušenstva býva maximálne univerzálna, a to aj naprieč mnohými výrobcami. Aj tak vám odporúčame overiť si vzájomnú kompatibilitu všetkých herných zariadení a pretekárskej sedačky či stojana.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
40 položiek

Herné sedačky

Herné sedačky

V kategórii Herné sedačky máme práve teraz na Alza.sk celkom 40 produktov.

Herné sedačky – osvedčené značky

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií