Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

HTC Desire 510 (A1) Gray

Zobraziť katalóg
HTC Desire 510 (A1) Gray
4,2 41 hodnotení
Mobilný telefón 4.7" 854x480, procesor Qualcomm Snapdragon 410 Quad core 1.2 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, MicroSD až 128GB, Fotoaparát 5 Mpix, GPS/GLONASS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G/LTE, Micro USB, Android 4.4
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  RQ130e1a1a Produktové číslo:  99HABN054-00

HTC Desire 510 (A1) Gray

HTC Desire 510 (A1) Gray je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Vysokorýchlostný priateľ


HTC vydáva cenovo zaujímavý, avšak dosť výkonný a elegantne vyzerajúci telefón. Najnovšie 64-bitový procesor so 4 jadrami vás poteší hraním hier s podmanivou 3D grafikou, ktorú si vychutnáte na displeji s nadštandardnou uhlopriečkou 4,7". Procesor má výkonu na rozdávanie a poráža aj 2x drahšie telefóny. Spolu s vysokorýchlostným mobilným pripojením LTE a 1 GB operačnej pamäte sa vám zase dostane zrýchleného vykresľovania stránok pri surfovaní internetom aj plynulý chod celého radu aplikácií.

Stále v obraze


Funkcia HTC BlinkFeed vám umožňuje navrhnúť vlastnú domovskú obrazovku. Sami si vyberte sociálne siete, správy a obľúbené spravodajské kanály, z ktorých budete dostávať aktuálne informácie. Tie sa budú naživo streamovať na domovskú obrazovku vášho telefónu. Všetky aktuálne informácie tu máte ako na dlani.

Všetko v jednom


Hardvérová výbava ponúka 5 Mpx fotoaparát na zachytenie zážitkov a nechýba ani predná kamerka, ktorú využijete napríklad so Skypom. Zaujímavým faktorom na rozšírenie 8 GB interného úložiska sa stáva slot na karty Micro SDXC s podporou až 128 GB. V prírode ani na cestách sa nestratí satelitný lokalizáciu hneď 2 typy - GPS a GLONASS. Bezdrôtová prepojiteľnosť siete WiFi a Bluetooth na slúchadlá či handsfree je potom úplnou samozrejmosťou. Dodávaná Lí-Pol batéria má kapacitu skvelých 2100 mAh pre dlhší pobyt mimo dosahu dobíjania.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
0,3 Mpx Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Syn má htc desire 510 a přestala fungovat síť chce to kód sítě nevíme proč šlo by to nějak řešit děkuji

Príslušenstvo pre HTC Desire 510 (A1) Gray
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií