AD homeoffice PET

HTC Desire 816 (A5) White

Zobraziť katalóg
HTC Desire 816 (A5) White
5 10 hodnotení
Mobilný telefón 5.5" HD720, Procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad core 1.6 GHz, RAM 1.5GB, interná pamäť 8GB, MicroSD až 128GB, Fotoaparát 13 Mpix LED blesk, GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G/LTE, micro USB, nano SIM, Android 4.4 na HTC Sense
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  RQ130g1 Produktové číslo:  D816nWhite
HTC Desire 816 (A5) White 174,60 € Zánovné

HTC Desire 816 (A5) White

HTC Desire 816 (A5) White je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Špičkový smartphone HTC Desire 816 v elegantnej bielej pastelovej farbe je určený pre milovníkov veľkých displejov. Telefónu dominuje kapacitný dotykový Super LCD displej s uhlopriečkou 5,5" a rozlíšením 1280 x 720 pixelov, vďaka ktorému môžete pohodlne prezerať fotografie, prehrávať videá alebo surfovať na internete. Aj napriek väčším rozmerom výrobca zachoval príjemnú hmotnosť 165 g. 

Na prednej strane nájdete dvojicu stereo reproduktorov s technológiou HTC BoomSound a integrovanými zosilňovačmi, poskytujúcimi skvelý hudobný výkon. Ľavý horný roh zaberá predný fotoaparát na videohovory alebo populárne selfie. Celé zariadenie je zabalené v jednom kuse krytu, ktorý je z plastu. Na pravej strane sa nachádza krytka, pod ktorou sa ukrýva slot na nanoSIM a pamäťovú kartu. Batéria je vstavaná a má kapacitu 2600 mAh, zvládne tak až 21 hodín hovoru alebo 737 hodín v pohotovostnom režime. Naopak, na ľavej strane sú tlačidlá pre vypnutie/zapnutie a ovládač hlasitosti. Zadnej strane vládne fotoaparát s rozlíšením 13 megapixelov, snímačom BSI a objektívom 28 mm s možnosťou nahrávať videá vo Full HD. Pri fotografovaní za zlých svetelných podmienok určite oceníte LED blesk, ktorý bezchybne poslúži aj ako svietidlo.

Telefón poháňa štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 400 taktovaný na 1,6 GHz, ktorému zdatne sekunduje operačná pamäť 1,5 GB. Spoločne zvládnu bezproblémový chod operačného systému Google Android 4.4 KitKat s užívateľským prostredím HTC Sense 6.0. Nezastaví sa ani pred tými najnáročnejšími hrami a aplikáciami, ktoré pohodlne stiahnete z Google Play. Pre vaše dáta je vymedzená pamäť s veľkosťou 8 GB. V prípade, že vyhradená pamäť nestačí, môžete dokúpiť microSD kartu s maximálnou kapacitou 128 GB. Na pripojenie k bezdrôtovým sieťam slúži integrovaný WiFi čip. Ak využívate mobilné pripojenie od vášho operátora, samozrejmosťou je podpora 3G a vysokorýchlostnej LTE. Bezproblémové cestovanie autom alebo prírodou zaistí vstavaná GPS.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HTC Desire 816 (A5) White
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií