Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

HTC Desire 816G (A5MG) Soft touch Blue Dual SIM

Zobraziť katalóg
HTC Desire 816G (A5MG) Soft touch Blue Dual SIM
3,0 1 hodnotení
Mobilný telefón 5.5" Super LCD 1280x720, procesor Mediatek MT6592 Octu Core 1.7GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až 32 GB, Fotoaparát zadný 13 Mpix LED blesk + predný 5 Mpix, GPS / GLONASS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, Micro USB, 2x Micro SIM, batéria 2600 mAh, Android 4.4.
Kód:  HT1816b3c Produktové číslo:  99HZV011-00
HTC Desire 816G (A5MG) Soft touch Blue Dual SIM Predaj skončil

HTC Desire 816G (A5MG) Soft touch Blue Dual SIM

Zažite niečo viac

Ak hľadáte moderný smartphone väčšej veľkosti a strednej triedy, môže byť HTC Desire 816G tou pravou voľbou práve pre vás. Ohromí vás nielen špičkový výkon štvorjadrového procesora, ale aj dva výkonné fotoaparáty a skvelý zvuk BoomSound. To všetko za vynikajúcu cenu. Mobilný telefón HTC Desire 816G obsahuje všetky výhody smartphonov. Vďaka operačnej pamäti 1 GB môžete mať na pozadí spustených viac aplikácií. Ľahko na ňom prečítate najnovšie správy, vybavíte osobné e-maily alebo budete stále v spojení s vašimi priateľmi skrz instantné správy či sociálne siete.

Tvorte po svojom a bavte sa

Na prehľadnom 5" displeji s qHD rozlíšením je ovládanie hračkou. Poskytuje dobré zobrazenie farieb a presné ovládanie. O pôsobivo vysoký výkon sa postará štvorjadrový procesor s frekvenciou 1,7 GHz. Je tak zárukou pohodlného prehliadania internetu, skvelého prehrávania multimédií a bezproblémového hrania hier. Nedôjde k zasekávaniu ani pri náročnejších činnostiach.

Vďaka funkcii BlinkFeed si vytvoríte vlastnú domovskú obrazovku. Majte prehľad o aktuálnych informáciách a správach. V mobile je nainštalovaný systém Android 4.4 Kitkat, ktorý umožňuje do telefónu nahrávať obľúbené aplikácie a hry. Okrem toho je Android prehľadný a ľahko sa ovláda. Záleží tak na vás, čo v telefóne chcete mať.

Dva skvelé fotoaparáty

Užite si úplne novú úroveň výkonu fotoaparátu. Hlavný fotoaparát s 13 Mpx a automatickým zaostrovaním poskytuje vždy tie najostrejšie zábery. Čelný fotoaparát je svojím vysokým rozlíšením 5 Mpx vhodný pre vytvorenie vlastných selfíček. Obe kamery zaznamenávajú videá vo FullHD a ponúkajú veľmi solídnu svetelnosť optiky. Zadný fotoaparát je navyše vybavený LED prisvietením. Ako úložisko dát vám poslúži 8 GB vnútornej pamäte, ktorú možno rozšíriť pomocou pamäťovej karty Micro SDHC až o 32GB. (Nie je súčasťou balenia)

Bavte sa na cestách

Bavte sa všade vďaka integrovanej Wi-Fi. Sledujte filmy, prezerajte videá na YouTube a neváhajte vstúpiť do online sveta zábavy a aplikácií. S Google Play máte neobmedzený prístup k nekonečnému svetu aplikácií Android. Navyše vďaka vylepšenému zvuku BoomSound, ktorému pridávajú ešte väčšie grády dva predné stereo reproduktory, poskytuje telefón nekompromisnú zvukovú kvalitu.

Parametre a špecifikácia

Konfigurácia kariet
Dual SIM + pamäťová karta Hotovo!
Typ
Dotykový displej Hotovo!
Uhlopriečka displeja
5,5" (13,97 cm) Hotovo!
Typ displeja
Super LCD Hotovo!
Jemnosť displeja
267 PPI Hotovo!

Základné parametre

Konfigurácia kariet
Dual SIM + pamäťová karta Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
5,5" (13,97 cm) Hotovo!
Typ displeja
Super LCD Hotovo!
Jemnosť displeja
267 PPI Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!
Typ vedľajšej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HTC Desire 816G (A5MG) Soft touch Blue Dual SIM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC Desire 816G (A5MG) Soft touch Blue Dual SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC Desire 816G (A5MG) Soft touch Blue Dual SIM.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií