Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HTC One mini 2 (M8) Gun Metal Grey

Zobraziť katalóg
HTC One mini 2 (M8) Gun Metal Grey
4,8 31 hodnotení
Mobilný telefón 4.5" HD720, Procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad core 1.2 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 16GB, MicroSD až 128GB, Fotoaparát 13 Mpix LED blesk, GPS, Wi-Fi 802.11 a/g/n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G/LTE, Micro USB, Android na HTC Sense
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  HT2050b2c Produktové číslo:  99HZY023-00
HTC One mini 2 (M8) Gun Metal Grey 244,85 € Použité

HTC One mini 2 (M8) Gun Metal Grey

HTC One mini 2 (M8) Gun Metal Grey je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Spoločnosť HTC, známa predovšetkým v okruhu profesionálov, pre ktorých je mobilný telefón nielen zábavnou technickou hračkou, ale predovšetkým pracovným zariadením, predstavuje HTC One Mini 2. Je prispôsobený na to, aby bol čo možno najmobilnejší, k čomu mu dopomáha napríklad aj oproti jeho väčším bratom zmenšený živý displej s uhlopriečkou 4,5" a HD rozlíšením, ďalej prehnutá zadná strana a skosené hrany pre jednoduché držanie a ovládanie prístroja jednou rukou.

Malý, ale výkonný

Zariadenie poháňa štvorjadrový procesor Snapdragon 400 od firmy Qualcomm, ktorý pracuje pri frekvencii 1,2 GHz. Je optimalizovaný pre čo najvyšší výkon, zároveň však aj vysokú energetickú efektivitu, ktorá šetrí batériu vášho zariadenia. V spolupráci s grafickým čipom Adreno 305 a 1 GB operačnej pamäte sa zaslúži o absolútnu plynulosť všetkých vašich aplikácií a drvivej väčšiny hier v prípade, že si budete chcieť oddýchnuť. Na ich uloženie budete mať neskôr k dispozícii 16 GB vnútornej pamäte, s možnosťou budúceho rozšírenia o pamäťovú SD kartu až do kapacity 128 GB.

Foťte ako profesionál

Keďže vo firme HTC myslia aj na mobilných fotografov, vybavili zariadenie kvalitným 13 Mpx fotoaparátom so vstavaným LED bleskom. Pre milovníkov selfie je následne v pohotovosti 5 Mpx predný fotoaparát s funkciou automatickej retuše, ktorá vylepšuje prejasnenie snímky a vytvára prirodzený odtieň pokožky.

Takisto vás fotenie nikdy nezastihne nepripravených, a to vďaka odpočítavacej časomiere na strane displeja. Spoločne s dizajnom, prirodzene padnúcim do ruky, budete zhotovovať profesionálne autoportréty za akýchkoľvek okolností.

Živý displej plný prirodzených farieb

HTC One mini 2 ponúkne 4,5-palcový displej s HD rozlíšením, konkrétne teda 1 280 × 720 pixelov (326 ppi), s vysokým kontrastom a prirodzeným zobrazením farieb. A aby nedošlo k jeho poškriabaniu, chráni ho odolné sklo Gorilla Glass, zamedzujúce nielen väčšiemu poškodeniu, ale aj škrabancom, vrátane tých vlasových.

Hrdo hlasný

Máte radi, keď vám smartphone hrá poriadne nahlas alebo sa o svoju hudbu radi delíte s priateľmi? Žiadny problém, so systémom HTC BoomSound budete vo vrecku nosiť neuveriteľne malý stereo systém s bohatým a pôsobivo hlasným zvukom.
Dva predné stereo reproduktory disponujú vlastnými vstavanými zosilňovačmi, špeciálne sofistikovaný softvér sa stará o dokonalé vyvažovanie basov a výšok a nechýbajú rovnako výborne dimenzované komory reproduktorov, ktoré sa dosiahli účelným dizajnom vnútorných súčastí.

Buďte v obraze so systémom Sense

Ten obsahuje niekoľko zaujímavých úprav, napríklad možnosť spustiť z odomykacej obrazovky niektorú z prednastavených aplikácií.

Úžasnou inováciou je však predovšetkým HTC BlinkFeed, ktorý neustále aktualizuje stream vám na mieru prispôsobeného obsahu, takže zostávate spojení so svetom - od príspevkov vás, vašich priateľov a známych na sociálnych sieťach až po aktuálne spravodajstvo a ďalšie dôležité aj užitočné informácie.

Myslite na budúcnosť

Keďže súčasným trendom je zrýchľovanie, HTC One Mini 2 je pripravený aj na budúcnosť, vďaka super rýchlemu LTE internetu budú všetky vaše e-maily vybavené a aplikácie stiahnuté v priebehu niekoľkých sekúnd. V kombinácii s Wi-Fi pripojením štandardu Wi-Fi 802.11 a/g/n a Bluetooth vo verzii 4.0 budete vždy spojení, pripravení preniesť pracovné, či akékoľvek iné dáta.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,3 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HTC One mini 2 (M8) Gun Metal Grey
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií