Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HTC Vive Cosmos

Zobraziť katalóg
HTC Vive Cosmos
2,4 7 hodnotení
VR okuliare k počítaču, celkové rozlíšenie QHD 2880 × 1700 px (na jedno oko QHD 1440 × 1700 px), 90 Hz, zorné pole 110°, pripojenie cez USB-A a DisplayPort, ovládač súčasťou balenia, mikrofón, slúchadlá, gyroskop, g-senzor
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  CES9a003ja2 Produktové číslo:  99HARL018-00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HTC Vive Cosmos


Nová generácia virtuálnej reality HTC Vive Cosmos

HTC Vive Cosmos sú okuliare na virtuálnu realitu, ktoré sa zaobídu bez externých laserových snímačov pohybu v priestore. Sú tak oveľa jednoduchšie a možno ich využiť takmer kdekoľvek. Okuliare na virtuálnu realitu disponujú celkovo šiestimi integrovanými kamerami, ktoré sa starajú o lokalizovanie v priestore. HTC Vive Cosmos cielia na začiatočníkov a používateľov, ktorí si doteraz žiadny VR headset nezakúpili. Zároveň tiež prinesie skvelé zážitky fanúšikom, ktorí majú už nejaké tie skúsenosti s virtuálnou realitou.


Jednoduché zapojenie

Dôraz na rýchly štart do hry

Odklápací priezor

Rýchly prechod do reality

Integrované snímanie

Priamo vo VR okuliaroch



HTC Vive Cosmos prinášajú celý rad nových technológií

Čo nám HTC pre nové VR okuliare Vive Cosmos sľubuje? Jednak je to úplne nový displej s minimalizovanými tmavými prechodmi medzi jednotlivými pixelmi, ktoré sú veľkým problémom pri prvej generácii VR headsetov. Poteší tiež veľmi slušné rozlíšenie displeja 2 880 × 1 700 pixelov. Hneď v závese je prepracovaný systém na sledovanie polohy a pohybu, kde HTC prinesie presné sledovanie, ovládanie gestami a 6DOF.



Lepší VR ekosystém

Spoločnosť HTC sa plánuje výrazne sústrediť aj na obsah. Pripravuje totiž predplatné aplikácií pre virtuálnu realitu z obchodu Viveport pod názvom Infinity a zároveň zatiaľ tajomstvom opradené virtuálne prostredie Vive Reality System.


 HTC Vive Cosmos


VR okuliare HTC Vive Cosmos ponúkajú odklápací priezor

Zaujímavú novinku predstavuje odklápací priezor s displejom, vďaka čomu bude možné vybaviť všetko potrebné a potom sa ľahko a rýchlo opäť dostať do virtuálnej reality. Prepracovaný dizajn má aj samotná hlavová konštrukcia využívajúca jednoduchú obruč. Následkom je tiež odľahčenie headsetu oproti predchádzajúcim modelom a výsledná hmotnosť iba 651 gramov zaraďuje VR okuliare HTC Vive Cosmos na popredné priečky tejto značky.


Dva ovládače

Kompletne nové ovládače sú navrhnuté na ergonomické ovládanie hier a aplikácií. Okrem moderného dizajnu a atraktívneho podsvietenia ponúknu nové rozmiestnenie ovládacích prvkov, teda tlačidiel a joysticku. Ovládače sú samozrejme kompletne bezdrôtové. 

HTC Vive Cosmos

Parametre a špecifikácia

Určenie
K počítaču Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
90 Hz Hotovo!
Rozlíšenie na jedno oko
QHD 1440 × 1700 px Hotovo!
Celkové rozlíšenie
QHD 2880 × 1700 px Hotovo!
Vlastnosti
Mikrofón Hotovo!

Určenie

Určenie
K počítaču Hotovo!

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia
90 Hz Hotovo!
Rozlíšenie na jedno oko
QHD 1440 × 1700 px Hotovo!
Celkové rozlíšenie
QHD 2880 × 1700 px Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Mikrofón Hotovo!
Pripojenie
USB-A, DisplayPort Hotovo!
Zorné pole
110 ° Hotovo!
Senzory
Gyroskop, G-senzor Hotovo!
Súčasťou balenia
Ovládač Hotovo!
Farba
Tmavomodrá Hotovo!

HW požiadavky PC

Grafická karta PC
AMD Radeon R9 290, NVIDIA GeForce GTX 970 Hotovo!
Operačný systém PC
Windows XP – Windows 10 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je součástí taky Viveport Infinity na 12 měsíců zdarma tak jako při objednání přímo od vive?

Lze propojit s pc a hrát myší a s nasazenou helmou? Na hlavě tuhle helmu,ale mířit myší? Prý na to jde Battlefield V.Takže by to mělo jít ?

Kdy bude headset dostupný v showroomu? Podle všech recenzí má opravdu hodně chyb, a rad bych si ho vyzkoušel na vlastní kůži. Podle toho můj Vive nahradí Cosmos, nebo raději Valve Index.

Jaký bude Vive Cosmos používat interface? Bude nativně (bez dokoupení základen) kompatibilní se SteamVR? Díky

Vzhledem k tomu ze to ma kamery jen ve predu a spousta her ma zmenu zbrani atd tim ze machnete za sebe tak by me zajimalo jak to system detekuje? a druha vec zda bude tentoi system podporovat i base stationy (prave kvuli slepýmu mistu v zadu) diky za odpovedi

¨musi bít GPU S VR READY

to zorné pole 110° je to dobrý a nebo ne?

to zorné pole 110° to se budu muset stát jen na místě nebo můžu se otáčet dokola a bude mi to snímat

můžu v tom vr jakoby si udělat takový stěny že když se tam přiblížim tak mě to upozorní

Čím se dosahuje toho 4k rozlišení?To je u toho kabel do HDMI ? Nebo to má DisplayPort ? ???

123...
Diskusia a poradňa k HTC Vive Cosmos
Ďalšie informácie

Oculus Rift S (RECENZIA) – najvýhodnejšie virtuálne okuliare na trhu?

Nadštandardné rozlíšenie obrazu, citeľne vyšší komfort, famózne ovládače, tracking bez externých senzorov aj lákavá cenovka. To je Oculus Rift, aktuálne snáď najvýhodnejšia vstupenka do sveta virtuálnej reality.

HTC Vive Flow (INFO) – recenzie, cena, HW požiadavky atď.

Fanúšikov moderných technológií nemohla minúť VR vlna, ktorá prináša stále nové hračky ponúkajúce pohlcujúce zážitky. Jedných z najaktívnejších vývojárov nájdeme vo firme HTC, ktorá nasmerovala svoje zdroje a vývoj na najvýkonnejšie (Vive Pro 2) a najprenosnejšie zariadenia pre virtuálnu realitu. Práve o aktuálne najľahších VR okuliaroch HTC Vive Flow sa dozviete viac v našom článku.

The Walking Dead: Saints & Sinners (RECENZIA) – Zatopeným mestom v rytme jazzu

Keď v októbri 2003 priniesol Robert Kirkman na pulty obchodov svoj prvý zošit The Walking Dead, možno ani netušil, aká senzácia sa z jeho komiksu v priebehu niekoľkých rokov stane. Do dnešného dňa už bolo vydaných 193 dielov, ktoré v češtine vyšli pod názvom Živí mrtví v tridsiatich zväzkoch, a od roku 2010 beží adaptácia v podobe televízneho seriálu, čo pritiahlo pozornosť tiež herných štúdií. V súčasnosti je najaktuálnejší VR titul Saints & Sinners od Skydance Interactive, na ktorý sa pozrieme v dnešnej recenzii.

Half-Life: Alyx (RECENZIA) – Jeden deň v živote odbojárky

Štúdio Valve, poťažmo značka Half-Life, by sa mohlo v slovníkoch uvádzať ako synonymum pre revolúciu v hernom svete. Už tretíkrát sa im totiž podarilo prekonať vnímanie žánru strieľačky (jednotka príbehom, dvojka fyzikou) a dodať mu nový rozmer, tentoraz doslova, pretože Half-Life: Alyx si užijete iba vo všetkej komplexnosti virtuálnej reality. Ako sme si vychutnali výlet do Mesta 17, na ktorý sme museli čakať dlhých šestnásť rokov, sa dočítate v našej recenzii.

Half-Life: Alyx môže naštartovať vývoj ďalších dielov plus novinky o prepojení s Half-Life 2: Ep. 2 (NOVINKA)

Síce sme sa nedočkali Half-Life 3, ale práve Half-Life: Alyx môže byť spúšťačom, ktorý nám roky očakávaný tretí diel prinesie. Valve by totiž v prípade úspechu HL: Alyx vytvorilo aj ďalšie hry z tohto univerza. Už teraz to ale vyzerá tak, že ani v marci vychádzajúci VR titul s Alyx Vance v hlavnej úlohe nebude skúpy na zaujímavé príbehové linky. Trailer totiž nenápadne pripomína udalosti z Half-Life 2: Episode 2. Viac sa dozviete v dnešnej novinke.

VR – Virtuálna realita: od prvých krôčikov až po súčasnosť

Virtuálna realita (VR) si stále častejšie nachádza cesty do našich životov. A hoci sa v prípade tejto technológie musíme vysporiadať s technickými problémami, vysokou cenou a podobne, je viac než isté, že zlatý vek virtuálnej reality je za rohom! Radi by ste sa o VR dozvedeli viac? Náš článok vám prezradí všetko, čo chcete vedieť!

Recenzie HTC Vive Cosmos
Príslušenstvo pre HTC Vive Cosmos Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC Vive Cosmos. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HTC Vive Cosmos. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HTC Vive Cosmos. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC Vive Cosmos.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií