Alzaboxy Q1 Alzaboxy

HTC Vive Pro Eye + Wireless Adaptor + Clip for Vive Pro

Zobraziť katalóg
HTC Vive Pro Eye + Wireless Adaptor + Clip for Vive Pro
VR okuliare – s rozsahom 360°, AMOLED 3.5", rozlíšenie 2880x1600, frekvencia 90Hz, USB-C, DP 1.2, Bluetooth, SteamVR, balenie obsahuje: Vive Pre Eye, Deluxe Headset, 2x ovládače, 2x základové stanice (verzia 2.1), 2x MicroUSB nabíjačky, 3x napájací adaptér, DisplayPort
Kód:  BLCES9a003ja3 Produktové číslo:  99HARJ002-00/99HANN013-00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HTC Vive Pro Eye + Wireless Adaptor + Clip for Vive Pro Predaj skončil

HTC Vive Pro Eye + Wireless Adaptor + Clip for Vive Pro

Bundle pre virtuálnu realitu HTC

Neváhajte a kúpte si parádnu súpravu pre virtuálnu realitu od HTC. V balení nájdete okrem HTC Vive Pro Eye aj praktický Wireless Adaptor a Clip for Vive Pro, ktorý vás zbaví toľkých otravných káblov a vy si budete môcť užívať plnú 360° slobodu.

Bezdrôtová virtuálna realita

Nová generácia virtuálneho headsetu HTC Vive Pro Eye vás doslova vtiahne do virtuálneho sveta vďaka vylepšenej obrazovej technológii s celkovým rozlíšením 2 880 × 1 600 px. Pre maximálny zážitok sú okuliare vybavené integrovanými HiRes slúchadlami s 3D priestorovým zvukom a zabudovaným zosilňovačom.


Kľúčové vlastnosti súpravy HTC Vive Pro Eye + Wireless Adapter + Clip for Vive Pro

  • Dvojica 3,5" AMOLED displejov s rozlíšením 2× 1 440 × 1 600 px
  • Súčasťou balenia sú adaptéry pre plne bezdrôtový pohyb
  • Integrované slúchadlá s priestorovým zvukom a lokalizáciou
  • Eye tracking technológia na snímanie pohybu očí
  • Duálna kamera
  • Dva mikrofóny s funkciou potlačenia hluku
  • Nastaviteľný hlavový most
  • Senzory: SteamVR Tracking, G-sensor, gyroskop, IPD sensor
  • Rozhranie USB-C 3.0, DP 1.2, Bluetooth

HTC Wireless Adaptor Clip

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

HTC Wireless Adapter Clip

HTC Wireless Adaptor

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

HTC Wireless Adapter


Sledovanie pohybu očí

Sledovanie pohybu očí

S LED senzormi umiestnenými okolo šošoviek, VIVE Pro poháňa najnovšie technológie na snímanie a analýzu pohybu očí. Vaše oči sa tak premenia na intuitívne ovládacie a komunikačné zariadenia, čo okrem iného výrazne urýchli herné reakcie. Snímanie očného pohybu navyše umožňuje grafickej karte lepšie alokovať jej výkon pre hladší a ostrejší obraz.

Neobmedzené predplatné VR

Neobmedzené predplatné VR

Spolu s Vive Pro prichádza aj novinka VIVEPORT Infinity. Ide o úplne unikátnu službu predplatného pre VR. Vybrať si môžete z troch cenových plánov – 3/6/12 mesačné predplatné. Kúzlom tejto služby je, že si v rámci zvoleného plánu môžete neobmedzene užívať stovky hier a aplikácií.

Obraz s vysokým rozlišením

Dokonalé zobrazenie sveta

O detailné zobrazenie virtuálneho sveta sa postará dvojica 3,5" AMOLED displejov s rozlíšením 1 440 × 1 600 px a obnovovacou frekvenciou 90 Hz. S HTC Vive Pro si vďaka najmodernejšej technológii vychutnáte úžasne živé farby, plynulý obraz s vysokým rozlíšením a realistické zvuky s úžasným priestorovým efektom a lokalizáciou zdroja zvuku.

Bezdrátový adaptér

Ide to aj bez káblov

Ak si chcete užiť maximálnu slobodu, určite uvítate bezdrôtový adaptér Vive Wireless Adapter (nie je súčasťou produktu), ktorý zaistí prenos obrazu a zvuku z počítača do virtuálnych okuliarov bez použitia káblov. Na prenos dát adaptér využíva modernú bezdrôtovú technológiu Intel WiGig.


Maximální komfort

Výborná ergonómia

Už pri návrhu headsetu výrobca myslel na dokonalú ergonómiu a pohodlné nosenie. Prepracovaný hlavový most s nastaviteľnou veľkosťou sa dokonale prispôsobí hlave užívateľa a tiež je lepšie rozložená hmotnosť zariadenia. Čelná plocha bola oproti predchádzajúcemu modelu zväčšená o 24 %, čím je znížený tlak pôsobiaci spredu.

Precízne snímanie pohybu

Precízne snímanie pohybu

Presné snímanie pohybu zaistí integrovaný akcelerometer, gyroskop a systém SteamVR Tracking. Vive Pro Eye je novo vybavený dvoma mikrofónmi a duálnou kamerou, ktorá sa postará o kvalitnejšie snímanie okolitého sveta, čo uvítate predovšetkým v aplikáciách využívajúcich rozšírenú realitu.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HTC Vive Pro Eye + Wireless Adaptor + Clip for Vive Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC Vive Pro Eye + Wireless Adaptor + Clip for Vive Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HTC Vive Eye + Wireless Adaptor + Clip for Vive Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC Vive Pro Eye + Wireless Adaptor + Clip for Vive Pro.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií