Stellar Blade Alzaboxy

HTC Vive Pro Starter Kit

Zobraziť katalóg
HTC Vive Pro Starter Kit
5 2 hodnotení
VR okuliare – s rozsahom 360°, AMOLED 3.5", rozlíšenie 2880×1600, frekvencia 90Hz, USB-C, Bluetooth, SteamVR, balenie obsahuje 1× Vive Pro/2× Base Station 1.0, 2× Controller 1.0
Kód:  CES9a003jab Produktové číslo:  99HAPY002-00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HTC Vive Pro Starter Kit

Bezdrôtová virtuálna realita

Nová generácia virtuálneho headsetu HTC Vive Pro vás doslova vtiahne do virtuálneho sveta vďaka vylepšenej obrazovej technológii s celkovým rozlíšením 2 880 × 1 600 px. Pre maximálny zážitok sú okuliare HTC Vive Pro Starter Kit vybavené integrovanými HiRes slúchadlami s 3D priestorovým zvukom a zabudovaným zosilňovačom.


Kľúčové vlastnosti headsetu HTC Vive Pro Starter Kit

  • Dvojica 3,5" AMOLED displejov s rozlíšením 2× 1 440 × 1 600 px
  • Integrované slúchadlá s priestorovým zvukom a lokalizáciou
  • Duálna kamera
  • Dva mikrofóny s funkciou potlačenia hluku
  • Nastaviteľný hlavový most
  • Senzory: SteamVR Tracking, G-sensor, gyroskop, IPD sensor
  • Rozhranie USB-C 3.0, Bluetooth

Obsah balenia:
1× Vive Pro
2× Controller 1.0
2× Base Station 1.0


vypnuté
Obraz s vysokým rozlišením

Dokonalé zobrazenie sveta

O detailné zobrazenie virtuálneho sveta sa postará dvojica 3,5" AMOLED displejov s rozlíšením 1 440 × 1 600 px a obnovovacou frekvenciou 90 Hz. S HTC Vive Pro si vďaka najmodernejšej technológii vychutnáte úžasne živé farby, plynulý obraz s vysokým rozlíšením a realistické zvuky s úžasným priestorovým efektom a lokalizáciou zdroja zvuku.

vypnuté
Bezdrátový adaptér

Ide to aj bez káblov

Ak si chcete užiť maximálnu slobodu, určite uvítate bezdrôtový adaptér Vive Wireless Adapter (nie je súčasťou produktu), ktorý zaistí prenos obrazu a zvuku z počítača do virtuálnych okuliarov HTC Vive Pro Starter Kit bez použitia káblov. Na prenos dát adaptér využíva modernú bezdrôtovú technológiu Intel WiGig.


vypnuté
Maximální komfort

Výborná ergonómia

Už pri návrhu headsetu HTC Vive Pro Starter Kit výrobca myslel na dokonalú ergonómiu a pohodlné nosenie. Prepracovaný hlavový most s nastaviteľnou veľkosťou sa dokonale prispôsobí hlave užívateľa a tiež je lepšie rozložená hmotnosť zariadenia. Čelná plocha bola oproti predchádzajúcemu modelu zväčšená o 24 %, čím je znížený tlak pôsobiaci spredu.

vypnuté
Precízne snímanie pohybu

Precízne snímanie pohybu

Presné snímanie pohybu zaistí integrovaný akcelerometer, gyroskop a systém SteamVR Tracking. Vive Pro je novo vybavený dvoma mikrofónmi a duálnou kamerou, ktorá sa postará o kvalitnejšie snímanie okolitého sveta, čo uvítate predovšetkým v aplikáciách využívajúcich rozšírenú realitu.


Parametre a špecifikácia

Určenie
K počítaču Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
90 Hz Hotovo!
Rozlíšenie na jedno oko
QHD 1440 × 1600 px Hotovo!
Celkové rozlíšenie
QHD 2880 × 1600 px Hotovo!
Pripojenie
USB-A, DisplayPort Hotovo!

Určenie

Určenie
K počítaču Hotovo!

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia
90 Hz Hotovo!
Rozlíšenie na jedno oko
QHD 1440 × 1600 px Hotovo!
Celkové rozlíšenie
QHD 2880 × 1600 px Hotovo!

Vlastnosti

Pripojenie
USB-A, DisplayPort Hotovo!
Súčasťou balenia
Ovládač Hotovo!
Farba
Čierna, Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aky je rozdiel medzi full a starter kitom?

Dobrý den, jsou dostačující tyto parametry ?? jedná se hlavně jen o hry typu beatsaber tak chci vědět jestli moje parametry stačí pro tyto brýle. -Intel i5 8400 hexacore 2,8GHz (tb 4,2GHz) -RAM 16GB 2666 -Nvidia GTX 1060 3GB Děkuji za odpověď.

Hci se zeptat o base station jestli mají pro obě stojany z obsahu zboží? nebo musím někde koupit když vidím na vaši obrázky

Dobrý den, máte v nabídce stojánky pro base stations pro Vive? Nemůžu to nějak najít. Např. Skywin VR Glass Stand co jsem našel na amazonu. Děkuji mnohokrát! :)

Potrebujem pre zákazníka plne funkčnú zostavu HTC Vive Pro (t.j. aby to po zapojení bolo funkčné a nechýbalo nič, čo by bolo nutné kvôli sprevádzkovaniu dokupovať extra... Splňuje toto HTC Vive Pro Starter Kit??? Resp. HTC Vive Pro Full Kit?? A čím sa vlastne líšia? Full Kit má ovládače aj základné stanice vo vylepšenej verzii 2.0 (oproti 1.0. pri Starter Kit), nechápem ale, prečo je potom lacnejší než Starter Kit??? Nechcem kúpiť nejakú "neúplnú" verziu, ktorú potom u zákazníka bez prikupovania ďalších doplnkov nerozchodím...

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi HTC Vive Pro Starter Kit vs Full Kit? Děkuji.

Dobrý deň. Dajú sa nasadiť aj na okuliare alebo ako je to v tomto smere?

Dobry den .hrani na htc vive spusobuje i nevolnosti?

Dobrý den, Jsou dostačující tyto parametry mého pc : CPU - AMD FX-8370E 3.3GHz (4.3GHz Turbo) GPU - MSI GeForce GTX 1080 GAMING+ 8G RAM - 24 GB DDR3 PBA - MSI 970 GAMING Děkuji moc krát.

Dobrý den. Je možnost někde vyzkoušet? Jestli má smysl kupovat. Dekuji

12
Diskusia a poradňa k HTC Vive Pro Starter Kit
Príslušenstvo pre HTC Vive Pro Starter Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC Vive Pro Starter Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HTC Vive Pro Starter Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC Vive Pro Starter Kit.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií