Doručení zdarma Alzaboxy

HTC Wireless Adaptor

Zobraziť katalóg
HTC Wireless Adaptor
5 1 hodnotení
Adaptér – pre bezdrôtové používanie HTC Vive, pre Vive Pro iba so zakúpeným Wireless Adaptor Clip for Vive Pro, pre HTC COSMOS s verziou softwéru 1.0.7.1 alebo vyššia,batéria 10050mAh s výdržou 2.5 hodiny, súčasť balenia: HMD adaptér, anténa, sieťová karta (1× PCIe)
Kód:  CES9a04i Produktové číslo:  99HANN013-00
HTC Wireless Adaptor Predaj skončil

HTC Wireless Adaptor

Okuliare pre virtuálnu realitu HTC Vive sú s náskokom najlepšie zariadenie pre konzumáciu úplne nových zážitkov. Nadšení používatelia virtuálnej reality sa však zhodujú na tom, že medzi najotravnejšie záležitosti patrí potrebný kábel medzi headsetom a počítačom. Máme radosť, že HTC túto otravnú záležitosť vyriešilo pomocou špeciálneho príslušenstva v podobe adaptéra HTC Vive Wireless.

Kľúčové vlastnosti adaptéra HTC Vive Wireless

  • Bezdrôtový adaptér pre okuliare HTC Vive
  • Už nikdy sa nazamotáte do žiadnych káblov
  • Rýchla inštalácia adaptéra aj s potrebnou montážou karty do slotu PCI-e
  • Powerbank s kapacitou 10 050 mAh zaistí kontinuálne hranie po dobu približne 2,5 hodín
  • Pre okuliare HTC Vive Pro je nutné zakúpiť príslušenstvo Wireless Adaptor Clip
  • Adaptér nie je možné používať v spojení s výkonným herným notebookom (nie je možné vložiť PCI-e kartu)

Bezdrôtová virtuálna realita od HTC

Inštalácia bezdrôtového modulu HTC Vive Wireless Adapter je otázkou niekoľkých minút, potrebných k montáži PCI-e karty do PC a pripojenie senzora (antény) s dosahom 6 metrov a uhlom záberu 150°. Ten pracuje s technológiou Intel WiGig, ktorá funguje v nezarušenom pásme 60 GHz a na prenos obrazu využíva XR kodek spoločnosti DisplayLink. Vďaka tomu sa môžete tešiť na nízke latencie, vysoký výkon aj hodiny prevádzky na jedno nabitie. Napájanie adaptéra zabezpečuje PowerBank HTC s technológiou QuickCharge 3.0, ktorá sa nachádza priamo v balení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Po 3 minutách hraní Steam jakoby celý zamrzne. Počítač pochopotelně mám velmi výkonný, ale s tímto je tato věcička k ničemu.

Kde to vázne ? :)

Dobry den, jake prosim podporuje rozliseni wireless adapter pri pouziti s headsetem HTC VIVE PRO? Pojede to na 2880x1600 jako ma headset? dekuji

Dobrý den, existuje prosím prodlužovací kabel k Wireless link box (tedy prodloužení antény zapojené do PC přes PCIe WiGig card)?

Zdravím, chci si koupit bezdrát ke Cosmos Elite a nikde nemůžu najít informaci, jestli lze nějak jednoduše brýle připojit na klasický kabel v případě, že mi dojde baterie? Jako většinou dýl jak 2 hodiny v kuse nehraju, ale kdybych chtěl a už mi docházela baterie, tak jestli je možné tam jen "píchnout" původní kabel a hrát dál přes kabel nebo bych to musel zase celé rozebrat a přenastavit na kabel?

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli jsou ve wireless adaptor tedy 2 baterie - 1 základní a 1 náhradní, jak uvádíte v popisu, ale dle diskuzí dodáváte jen 1 baterii. Děkuji za odpověď.

Ku tomuto je potrebné dokúpiť este adaptér? Zároveň je ešte možné. Dokúpiť náhradné batérie?

Dobrý den. Měl bych otázku dokáže tento adaptér prorazit signál přes strop ? Pro pochopení počítač mám v patře přímo nad místem kde v přízemí je HTC vive. Vzdálenost pokud anténu dám na zem bude takových 60 Cm od příjmače na Vivu.

Jak se přichytí k HTC Vive? Děkuji předem za info.

Dobry den, funguje z htc vive?

12
Diskusia a poradňa k HTC Wireless Adaptor
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC Wireless Adaptor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HTC Wireless Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HTC Wireless Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC Wireless Adaptor.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií