Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/gastro-vareni-profi-kuchyne_nahled.jpg

Gastro varenie – vybavenie profi kuchyne na Alza.sk

Hľadáte spoľahlivé profesionálne vybavenie do kuchyne? Teraz ho nejdete aj na Alza.sk. Či už potrebujete menšie gastro zariadenia na varenie alebo veľké profi spotrebiče ako umývačka, chladnička, mraznička či vitrína, všetko nájdete na jednom mieste u nás a s využitím programu Alza pre firmy aj za zvýhodnených podmienok. Gastro vybavenie do vašej reštaurácie, cukrárne či bistra iba od renomovaných značiek a za priaznivé ceny.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-varit-v-tlakovem-hrnci-nahledovy-obrazek.jpg

Ako variť v tlakovom hrnci

Tlakový hrniec je vyhľadávaným, ale zároveň tiež obávaným pomocníkom v kuchyni. Pokrmy v ňom uvaríte rýchlo, čím šetríte energiu a potraviny si navyše zachovajú chuť aj živiny. Na druhej strane ale stále panuje obava z obarenia pri neopatrnom zaobchádzaní. V našom článku sa dozviete, ako variť v tlakovom hrnci a aké má tlakový hrniec výhody a nevýhody. Zamerali sme sa tiež na papiňák z hľadiska bezpečnosti a na recepty vhodné pre tlakové hrnce.  

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/profi-mrazeni-gastro-vybaveni-nahledovy.jpg

Profi mraziace zariadenia na Alza.sk

Pokiaľ hľadáte spoľahlivú mrazničku či šoker do vašej reštaurácie či obchodu, u nás ste správne. Na Alze nájdete profesionálne mraziace zariadenia od renomovaných značiek, ktoré sú určené na náročnú gastro prevádzku. Mraziace skrine, mraziace boxy, šokery – všetko za skvelé ceny a so spoľahlivým autorizovaným servisom. Na profi gastro vybavenie značky NORDline navyše poskytujeme aj pri nákupe na IČO záruku 12 mesiacov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Palacinky-nahled.jpg

Palacinky a lievance na rôzne spôsoby zvládnete aj doma (RECEPTY)

Kto by nemal rád palacinky alebo lievance? Deťom sa s nimi zavďačíte kedykoľvek, ale aj mnohí dospelí uvítajú tento sladký pokrm vo svojom jedálničku, možno aj vďaka jeho jednoduchej príprave. My vám prezradíme recepty na klasické, americké, francúzske a iné palacinky a tiež na klasické, rýchle či banánové lievance. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/varime-s-alzou_nahledovy.jpg

Varíme s Alzou – zdravá a ľahká príprava pokrmov s rúrami Bosch a Siemens

Najmodernejšie technológie, nadčasový dizajn, jednoduché a intuitívne ovládanie. Také sú rúry na pečenie Bosch a Siemens, ktoré vnesú do vašej kuchyne úplne iný pohľad na varenie a pečenie. Ľahko, zdravo a chutne pripravíte všetko, na čo máte chuť a rúry Bosch a Siemens vám ponúknu ešte oveľa viac. Nahliadnite do sveta moderných technológií, ktoré zjednodušujú a skvalitňujú život.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beko-jez-jako-tvuj-hrdina-nahled.jpg

Varíme s Alzou – jedz ako tvoj hrdina s Beko

Ako naučiť jesť deti zdravo? Beko, hlavný partner FC Barcelona, prišlo s hnutím Jedz ako tvoj hrdina, ktorého cieľom je doviesť deti k zdravšiemu stravovaniu po vzore ich športových hrdinov. V ďalšom diele Varíme s Alzou tak nájdete zdravé a chutné recepty overené nutričnými špecialistami FC Barcelona, ktoré jedia aj hviezdni športovci tohto futbalového tímu. Vyskúšajte s Beko chia puding, ktorý dodá energiu a podporí sústredenie alebo pečené kura s koreňovou zeleninou, ktoré nielen zasýti, ale aj skvele chutí. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d9bb5730-1627-4336-aa2f-9f1d8f20f66b.jpg

Varíme s Alzou – jednoduché talianske recepty s Emanuelom Ridim a spotrebičmi Candy

Varíte radi jednoduché a chutné jedlá? Milujete taliansku kuchyňu? V tom prípade vás pozývame na prečítanie ďalšieho dielu Varíme s Alzou. Pripravíme si štyri osvedčené talianske recepty, ktoré sú aj napriek jednoduchej príprave a malému množstvu ingrediencií výbornou pochúťkou. Spaghetti carbonara, Lasagne bolognese, Tagliatelle s údeným lososom a kôprom či špagety s cesnakom, olivovým olejom a feferónkou. So sympatickým talianskym šéfkuchárom Emanuelom Ridim a s inovatívnymi inteligentnými spotrebičmi Candy to bude nielen jednoduché, ale aj zábavné a so zaručeným výsledkom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/1c8f0dc8-272f-487e-af79-5cb35136ee64.jpg

Vyberáte vstavanú rúru a varnú dosku? Amica vám poradí ako na to ísť jednoducho

Rekonštruujete vašu starú kuchyňu alebo zariaďujete úplne novú? Potrebujete nájsť vstavanú rúru a varnú dosku, ktorá bude nielen rozmerovo sedieť, ale ktorá tiež zapadne do dizajnu celej kuchyne a splní vaše predstavy o tom, čo majú tieto kuchynské spotrebiče vedieť? Tak práve pre vás je tu náš sprievodca značky Amica, ktorý vás jednoducho prevedie všetkým, čo potrebujete vedieť. Značka Amica, európska špička medzi výrobcami veľkých domácich spotrebičov, vám poradí, ako vybrať tú správnu rúru a varnú dosku alebo vhodný zabudovateľný set, pomôže vám zorientovať sa vo všetkých moderných funkciách a odporučí konkrétne spotrebiče presne vašich potrieb a nárokov.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/4ba3097d-f0e1-49bd-be48-ff0d88e33e50.jpg

Objavte kúzlo varenia a pečenia v pare s multifunkčnou parnou rúrou AEG

Objavte úplne novú dimenziu pečenia za pomoci pary s multifunkčnými rúrami AEG. Parné rúry, v ktorých môžete piecť, variť a grilovať vám umožnia servírovať aj doma pokrmy plné chuti, farby a živín, tak ako v tých najlepších reštauráciách. Doprajte si mäso pripravené vždy tak, ako ho máte radi. Dali by ste si steak rare, medium alebo well done? Alebo to bude radšej šťavnatý losos? Teplotná sonda sa postará, aby mäso bolo upečené vždy presne podľa vašej chuti. Pečenie s pridaním pary prináša vždy nesporné benefity, ktoré môžete využívať aj vy vo vašej kuchyni. Cesto vďaka pridania pary vykysne vždy o niečo vyššie a pečivo bude nadýchané a chrumkavé. Mäso sa vždy podarí s lahodnou kôrkou na povrchu a šťavnatosťou vnútri. Zelenina bude plná farieb, chuti a zachovaných vitamínov. Podávajte aj doma pokrmy v tej najlepšej kvalite. Stavte na multifunkčnú parnú rúru AEG. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fa66edef-8ea1-41d0-aace-43f7392a2fb3.jpg

Varíme s Alzou – sviatočné menu v parnej rúre AEG ľahko a zdravo

Hľadáte tip na vynikajúce sviatočné menu? Pripravili sme pre vás skvelé recepty, ktorými určite zaujmete akúkoľvek návštevu alebo potešíte svojich najbližších. Nechajte sa inšpirovať receptami z magazínu Varíme s Alzou a pripravte pokrmy, ktoré každý ocení. Zaujímavý predkrm z lososa, výdatná zeleninová polievka, kuracia roláda ako výborný hlavný chod a lahodný a vláčny cheesecake ako dezert. S multifunkčnou parnou rúrou AEG so zabudovanou teplotnou sondou to zvládnete ľahko, rýchlo a zdravo. Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií