Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HUAWEI G6 Black

Zobraziť katalóg
HUAWEI G6 Black
4,5 47 hodnotení
Mobilný telefón 4.5" IPS 960x540 QHD, Procesor Qualcomm MSM8926 Quad core 1.2 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 4GB, MicroSD až 32GB, Fotoaparát 8 Mpix LED blesk, GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, Micro USB, Android 4.3
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu

HUAWEI G6 Black

HUAWEI G6 Black je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Vzhled

Krásny vzhľad

Stačí sa len pozrieť na telefón Ascend G6 a okamžite vám bude jasné, čo ho odlišuje od ostatných. Je neuveriteľne tenký - len 7,5 mm - má štýlový tvar a elegantné krivky, ktoré povyšujú dizajn smartfónu na novú úroveň dokonalosti.


Dokonale prepracovaný

Pri telefóne Ascend G6 záleží na každom detaile. Od prémiového materiálu a precíznej povrchovej úpravy cez elegantne zaoblenú základňu tela telefónu, integrovaný blesk až po DTS reproduktor. Toto všetko definuje telefón, ktorý bol navrhnutý s vášňou pre dokonalosť. A 4.5-palcový displej ponúka QHD rozlíšenie 960 × 540 PPI a ponúka tak krásne podanie farieb.

Elegance

Lepšie zdieľanie

Zdieľajte fotografie a objavte úplne nové zážitky z fotenia so širokouhlým objektívom, automatickým vylepšením tváre, panoramatickým snímaním a hlasovo aktivovanou expozíciou.


Přední fotoaparát

Predný fotoaparát so širokouhlým objektívom

S príchodom telefónu Ascend G6 bude fotografovanie so smartphonom už navždy iné. Fotoaparát s rozlíšením 5 megapixelov a širokým uhlom snímania vám umožní vytvárať úžasné panoramatické selfie fotografie, na ktorých nebude v zábere chýbať naozaj nič.


Zadný 8-megapixelový fotoaparát s autofokusom

Ascend G6 znovu definuje hranice medzi fotoaparátom a smartphonom. Zadný 8-megapixelový fotoaparát BSI s autofokusom má 5P objektív, svetelnosť F2.0 a infračervený filter z modrého skla s integrovaným bleskom. Výsledkom sú neuveriteľné detaily a výnimočné rozlíšenie každej snímky.

Zadní fotoaparát

Náhled fotografií

Okno pre náhľad selfie fotiek

S telefónom si môžete prestať robiť starosti s tým, ako vyzerajú vaše autoportréty. Okno s náhľadom selfie fotiek sa postará o to, aby ste sa predviedli vždy zo svojej najlepšej stránky.


Desaťúrovňové automatické vylepšenie tváre

Predný fotoaparát s vysokou svetelnosťou a funkciou desaťstupňového automatického vylepšenia tváre vám umožní fotiť vždy dokonalé portréty. Vďaka 5P objektívu a infračervenému filtru z modrého skla budú aj fotografie zhotovené za slabého osvetlenia ostré, jasné a krásne.

Vylepšení obličeje

Fotografie se zvukem

Fotografie so zvukom

Teraz môžete svoje fotografie nielen vidieť, ale aj počuť. Funkcia Sound & Shot vám umožní k fotografiám nahrať aj krátky zvukový záznam.


Hlasovo aktivované snímanie

Predstavte si, že svojmu fotoaparátu iba poviete, aby vyfotil snímku. S telefónom Ascend G6 je práve toto možné. Už žiadne nútené pózy a žiadna úporná snaha dostať sa do záberu. Možnosti fotenia sú teraz nekonečné.

Hlasová aktivace snímku

Panoramatické snímání

Panoramatické snímanie

Potrebujete si rozšíriť obzory? Vstúpte do režimu panoramatického snímania a prekvapí vás veľkosť, hĺbka a rozlíšenie vašich záberov.


Sekvenčné snímanie

V režime sekvenčného snímania exponujete sériu desiatich snímok za sebou. To sa vám môže skvele hodiť vtedy, keď záleží na rýchlosti.

Sekvenční snímání

Emotion UI 2.0 Lite

Emotion UI 2.0 Lite

Telefón Ascend G6 je vybavený ďalšou verziou inovatívneho užívateľského rozhrania Emotion UI, ktoré je na ovládanie zábavné a jednoduché. A ak to chcete mať ešte jednoduchšie, prepnite do zjednodušeného systému Simple UI.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.3 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HUAWEI G6 Black
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií