Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

HUAWEI G7 White

Zobraziť katalóg
HUAWEI G7 White
4,7 17 hodnotení
Mobilný telefón 5.5" IPS HD 1280x720, Procesor Qualcomm MSM8916 Quad core 1.2 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 16 GB, MicroSD až 32 GB, Fotoaparát 13 Mpix LED blesk, A-GPS/GLONASS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G/LTE, FM rádio, Micro USB, OTG, Android 4.4
Pridať do zoznamu

HUAWEI G7 White

HUAWEI G7 White je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Huawei Ascend G7 predstavuje novú víziu dizajnu, v ktorej je zmyslom každého formálneho aj funkčného detailu zlepšiť váš užívateľský zážitok. Displej s uhlopriečkou 5,5" je posadený o máličko vyššie než zvyšok tela, čo zlepšuje vzhľad aj zorný uhol. Celokovový zadný diel skvele padne do ruky. Telefón sa vyznačuje ladnými krivkami a ultratenkým telom, ktoré dodávajú eleganciu, vyváženosť a pevnosť. Verzia 3.0 užívateľského rozhrania Emotion UI potom prináša ešte viac funkcií a vyšší užívateľský komfort.

13 MPx zadný fotoaparát a 5 MPx predný fotoaparát

Či už natáčate video v HD kvalite, vytvárate úchvatný portrét alebo sa snažíte vytvoriť dokonalú panoramatickú selfie, Huawei Ascend G7 vám ponúka špičkové fotoaparáty, s ktorými kedykoľvek vytvoríte výnimočné zábery. Zadný fotoaparát s rozlíšením 13 MPx a predný fotoaparát s rozlíšením 5 MPx dokážu zachytiť priezračné detaily. Vďaka širokouhlému objektívu, svetelnému snímaču a filtrom z modrého skla vyzerá každá fotka úplne úchvatne. 

Vysokorychlostné siete 4G LTE 

Vďaka podpore pripojenia k sieťam 4G LTE je používanie telefónu G7 rýchle, zábavné a úplne jednoduché. Rýchlosť sťahovania dát je až sedemkrát vyššia, takže 1 GB súbor stiahnete len za 60 sekúnd, môžete streamovať hudbu bez prerušenia a nahrávať obsah na svoje siete počas okamihu.

Inteligentná duálna anténa s prepínaním

Huawei Ascend G7 vám umožňuje volať, surfovať po internete aj baviť sa bez prerušovania vďaka technológii inteligentného prepínania antény, ktorá zaisťuje stály príjem sieťového signálu a lepšie bezdrôtové pripojenie. Prijímač dvoch antén umiestnených na hornom a dolnom konci smartphonu je riadený softvérom, ktorý umožňuje prepínanie signálu, čo zaručuje vždy stále a plynulé pripojenie.

3000 mAh batéria

Napriek ultratenkému dizajnu má Huawei Ascend G7 veľkú batériu, ktorej nedôjde energia, keď ju potrebujete najviac, a smartphone tak môžete na jedno nabitie využívať rôznymi spôsobmi oveľa dlhšie. Pri náročnom využívaní, vrátane streamovania videa, hrania a nahrávania v HD, vám G7 umožňuje až 28 hodín chodu na jedno nabitie, a tiež neuveriteľných 600 hodín pohotovostného režimu. 

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HUAWEI G7 White
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií