Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HUAWEI Mate 8 Moonlight Silver Dual SIM

Zobraziť katalóg
HUAWEI Mate 8 Moonlight Silver Dual SIM
4,9 21 hodnotení
Mobilný telefón 6,0" IPS 1920x1080, procesor Hisilicon Kirin 950 Octu Core, RAM 3GB, interná pamäť 32GB, fotoaparát 16MPx + 8 Mpx, optická stabilizácia, GPS, WiFi, bluetooth, NFC, 3G/LTE, microUSB OTG, čítačka odtlačkov prstov, Dual SIM (2x Micro SIM) alebo Nano SIM, batéria 4000 mAh, Android 6.0
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  HU3115a1d Produktové číslo:  SP-MATE8DSSOM Stránky výrobcu
HUAWEI Mate 8 Moonlight Silver Dual SIM 470,51 € Použité

HUAWEI Mate 8 Moonlight Silver Dual SIM

HUAWEI Mate 8 Moonlight Silver Dual SIM je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

vlastnosti telefónu

157,1 mm

vypnuté
HUAWEI Mate 8 Moonlight Silver

80,6 mm

vypnuté
HUAWEI Mate 8 Moonlight Silver

7,9 mm

Hmotnosť telefónu: 185 g

Úhlopříčka displeje

6"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0 (Marshmallow)

typ operačného systému

Výdrž baterie

4 000 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

80,6 × 157,1 × 7,9 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD

slot pre pamäťové karty

Váha

185 g

hmotnosť telefónu

Splynutím špičkového hardwaru, celokovového tela z najkvalitnejšieho hliníka, perfektne vyladeného fotoaparátu a displeja s najmodernejšou technológiou, nemohlo vzniknúť nič iné, než úžasný Mate 8 od čínskej jednotky na trhu Huawei. Po stránke výkonu ide zatiaľ o najpokročilejšie zariadenie z dielní Huawei. Mate 8 je totiž poháňaný osemjadrovým procesorom HiSilicon Kirin 950, ktorý disponuje maximálnym taktom až 2,3 GHz a pracuje pod záštitou Androidu 6.0 Marshmallow s nadstavbou EMUI 4.0. Zariadenie disponuje globálnou konektivitou pre 217 krajín, v ktorých si budete môcť užiť najrýchlejšiu LTE technológiu.

Päť kľúčových dôvodov na kúpu

  • Zahnuté okraje a extrémne tenké rámčeky šesťpalcového displeja prináša tzv. 2,5D efekt
  • Ohromná plocha s IPS FullHD displejom je určená pre tých, ktorí potrebujú zariadenie s veľkou obrazovkou a ocenia až dvojdennú výdrž
  • Vlastný procesor na spracovanie až 16 MPx fotografií slúžiaci na obstaranie dokonale prekreslených snímok s vyšším jasom a vyššou vierohodnosťou farieb
  • Vylepšená čítačka odtlačkov prstov s kruhovým snímačom dvakrát zvyšuje rýchlosť odomknutia zariadenia
  • Dve bezpečnostné rozhrania - Fast Identity Online (FIDO) a Android M standards - doprajú maximálnu ochranu vašim dátam aj platbám cez telefón

Dominantný displej, ktorý zaujme

Čelnej strane dominuje úžasný IPS FullHD displej s unikátnym 2,5D efektom s uhlopriečkou 6", čo je viac ako 80 % plochy prednej strany. Spomínaný 2,5D priestorový efekt skonštruovali tak, že minimalizovali šírku rámčekov a displej nepatrne zahli smerom k okrajom. Aj napriek špičkovým parametrom si zachováva tento IPS panel veľmi nízku spotrebu energie, čo má za následok dlhú pohotovostnú výdrž zariadenia.

Bláznivá selfíčka i profesionálne snímky

Milovníci selfie budú Mate 8 zbožňovať! Progresívny snímač Sony IMX179 s 26 mm ohniskom pre širší záber bol umiestnený na čelnú stranu zariadenia, aby spoločne s fotografickým režimom, ktorý umožňuje narovnať fotografiu odfotenú z uhla, vám pomohol nazbierať čo najviac "lajkov". Samé superlatívy popredného fotoaparátu podtrhuje všetkých osem megapixelov. Zadný fotoaparát na tvorbu klasických snímok reprezentuje 16 megapixelov s optickou stabilizáciou obrazu a senzorom Sony IMX298 - ten má veľkosť 1/2,8 a pixely s veľkosťou 1,12 mikrónu. O to správne svetlo sa postará dvojtónový LED blesk.

Geniálny stroj po všetkých stránkach

Hoci sú obidva fotoaparáty absolútne úchvatné, spoločnosti Huawei to nestačilo. Vývoj fotoaparátov nekončí len pri megapixeloch. To dokazuje aj investícia na vývoj vlastného procesora na spracovanie fotografií, ktorá takmer prekročila neuveriteľných 100 miliónov dolárov. Vďaka unikátnemu procesoru získame napríklad vierohodnejšie farby, oveľa rýchlejšie zaostrovanie, vyšší jas a farebnú hĺbku. Jednoducho fotografie presne také, aké by sme si priali získať. Super Hands-Free 3.0 technológia poskytne kvalitný a hlasný hovor, ku ktorému de facto nepotrebujeme ruky. Telefón, vďaka funkcii "redukcia okolitého ruchu", môžete mať od seba vzdialený až tri metre.

Šesťvrstvová termálna technológia umožňujúca lepší odvod tepla má za následok nižšiu spotrebu energie, dlhšiu životnosť komponentov a zabraňuje nadmernému prehrievaniu. Automatická defragmentácia udržiava výkon systému na konštantnej úrovni, čím napomáha o i. aj 32 GB vnútornému úložisku. Ak aj to sa vám zdá málo, môžete si ho rozšíriť externou microSD kartou až o 128 GB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mám otázku na interní a externí paměť jesli jde přesouvat soubory mezi sebou bez restartování a ještě když bych chtěl ukládat soubory do externího úložiště nemusel restartovat mobil když si chci vybrat úložiště stejně jako u mobilu Lenovo S60A ( měl bych ó něj zájem)

Dobrý den, máte na skladě zlatou variantu? Děkuji, Miroslav

Dobrý den, uvažuji o zakoupení tohoto telefonu sdělte prosím zda se jedná o klasický dual sim nebo o hybrid. Nikde není uvedeno!!! Děkuji

Prosím Mohl by mi prosím někdo najít pamětovou kartu pro HUAWEI MATE 8 ? musí mít velikost 128 GB děkuji

O jakou specifikaci se jedná ? NXT-L29 nebo NXT-L09 ? Podle uvedení, že je Dual SIM, tak by to mělo být NXT-L29, ale chtěl bych to potvrdit.

Príslušenstvo pre HUAWEI Mate 8 Moonlight Silver Dual SIM
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií