Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HUAWEI Mate 8 Silver

Zobraziť katalóg
HUAWEI Mate 8 Silver
5 2 hodnotení
Mobilný telefón 6.0 "IPS 1920x1080, procesor Hisilicon Kirin 950 Octu Core, RAM 3GB, interná pamäť 32GB, fotoaparát 16MPx + 8 Mpx, optická stabilizácia, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G / LTE, microUSB OTG, čítačka odtlačkov prstov, Nano SIM, batérie 4000mAh, Android 6.0
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HU3115b1b Produktové číslo:  6901443103331 Stránky výrobcu
HUAWEI Mate 8 Silver 494,03 € Rozbalené

HUAWEI Mate 8 Silver

HUAWEI Mate 8 Silver je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

vlastnosti telefónu

157,1 mm

vypnuté
front

80,6 mm

vypnuté
back

Hmotnosť telefónu: 185 g

Úhlopříčka displeje

6"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0 (Marshmallow)

typ operačného systému

Výdrž baterie

4 000 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

80,6 ×157,1 × 7,9 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSD

slot na pamäťové karty

Váha

185 g

hmotnosť telefónu

vypnuté
HUAWEI Mate 8

Skĺbenie špičkového výkonu a elegancie

Mobilný telefón Huawei Mate 8 kombinuje špičkový hardvér, celokovové telo z najkvalitnejšieho hliníka, perfektne vyladený fotoaparát a úžasný IPS displej s najmodernejšou technológiou. Okrem skvelého výkonu Mate 8 zaujme aj elegantným spracovaním sa zahnutými okraji a extrémne tenkými rámčekmi. Nadpriemerná je aj výdrž batérie s kapacitou 4 000 mAh. O beh telefónu sa stará operačný systém Android 6.0 Marshmallow s nadstavbou EMUI 4.0.


Ohromná plocha displeja

Prednej strane dominuje úžasný 6 "IPS displej s Full HD rozlíšením a unikátnym 2,5D efektom, ktorý minimalizuje šírku rámčeka, čím bolo docielené miernym zaoblením obrazovky. Aj cez tieto výborné parametre sa displej pýši nízkou spotrebou, čo pozitívne ovplyvňuje výdrž batérie.


Robte profesionálne snímky

So zadným 16MPx fotoaparátom,   vybaveným optickou stabilizáciou a senzorom Sony IMX298, zaobstaráte úžasne ostré fotografie aj za zhoršených svetelných podmienok. Unikátny procesor sa postará o vierohodnejšie podanie farieb, rýchlejšie zaostrovanie, vyšší jas a farebnú hĺbku. Pri fotení v noci určite oceníte dvojtónový LED blesk.


Úžasné selfie snímky

Pre všetkých priaznivcov selfie fotografií ponúka Huawei Mate 8 veľa výborných vychytávok, ktoré zaručia vytvorenie dokonalých snímok za každej situácie. Predný fotoaparát disponuje rozlíšením 8 Mpx a o spracovanie snímok sa postará pokročilý snímačSony IMX179 s 26mm ohniskom, vďaka ktorému zaobstaráte širšie zábery.


vypnuté
Kirin 950

Najmodernejšie technológie pre čo najlepší výkon

Špičkový výkon telefónu zaisťuje úsporná čipová sada Kirin 950 spoločne s osmijádrovým procesorom s maximálnym taktom 2,3 GHz a grafickým akcelerátorom. Čipu navyše napomáha nízkonapäťový koprocesor i5, ktorý obstaráva funkcia senzorov, rozpoznávanie reči, a tiež prehrávanie súborov MP3. Pre bezproblémový beh aplikácií je k dispozícii operačnú pamäť o veľkosti 3 GB.


Intuitívne ovládanie pomocou gest

Aplikácia The Knucles rozširuje možnosti ovládania telefónu a pomocou intuitívnych gest značne urýchli spúšťanie aplikácií a ich obsluhu vrátane jednoduché úpravy a orezanie fotografií. Mate 8 je vybavený vylepšenou čítačkou odtlačkov prstov s kruhovým snímačom, ktorá dvojnásobne zvyšuje rýchlosť odomknutie zariadenia.


Dôraz na bezpečnosť

Šesťvrstvový termálne technológia sa postará o lepší odvod tepla, čím zamedzuje prehrievanie a efektívne znižuje spotrebu energie a predlžuje životnosť všetkých komponentov. Aplikácia Fast Identity Online a Android M standards navyše doprajú maximálnu ochranu vašim dátam aj platbám cez telefón.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude telefon dostupný i v barvě Champagne gold nebo Mocha brown?

Jaká je výdrž baterie,?

Príslušenstvo pre HUAWEI Mate 8 Silver
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií