Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Huawei MediaPad M2 8.0 Gold 32 GB

Zobraziť katalóg
Huawei MediaPad M2 8.0 Gold 32 GB
4,8 32 hodnotení
Tablet - Hisilicon Kirin 930, Octu-Core (4x 2,0 GHz + 4x 1,5 GHz), dotykový 8" 1920 x 1200 IPS, RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB, microSDXC až 128 GB, WiFi, bluetooth 4.0, GPS, 2x kamera 8 MPx + 2 MPx, Micro USB, 4800 mAh batéria, Google Android 5.1
Kód:  HU1050a1b Produktové číslo:  TA-M280W32GOM Stránky výrobcu
Huawei MediaPad M2 8.0 Gold 32 GB Predaj skončil

Huawei MediaPad M2 8.0 Gold 32 GB

vypnuté
Huawei MediaPad M2 8.0
 

Skĺbenie špičkového výkonu a elegancie

Multimediálny tablet Huawei MediaPad M2 zaujme celokovovým telom s šírkou iba 7,8 mm, ktoré je obohatené o elegantné linky pripomínajúce notovú osnovu. Táto inšpirácia nie je náhodná, MediaPad totiž ponúka excelentný zvuk, ktorý je v súčasnej ponuke tabletov ojedinelý. Vnútri tabletu sa nachádza výkonný osemjadrový procesor a grafický akcelerátor, ktorý zabezpečí plynulý chod pre všetky moderné aplikácie a hry.


Luxusný displej

8" IPS displej s Full HD rozlíšením 1920 × 1200 px vás ohromí detailným obrazom a vynikajúcimi farbami, ktoré sú spracované inteligentnou technológiou Color Plus. Režim Sun View zabezpečí, že všetok obsah bude krásne viditeľný aj na priamom slnku a navyše je displej šetrný k vášmu zraku vďaka technológii Eye Care, ktorá účinne redukuje vyžarovanie modrého svetla.


Moderné technológie pre vysoký výkon

Špičkový výkon tabletu zabezpečuje čipová sada Kirin 930 spoločne s osemjadrovým procesorom s taktom 2,0 GHz a grafickým akcelerátorom. Pre bezproblémový chod aplikácií je k dispozícii operačnú pamäť s veľkostou 3 GB. Interná pamäť s kapacitou 32 GB zaistí dostatočný priestor pre vaše dáta, ktorý v prípade potreby môžete rozšíriť pamäťovými kartami Micro SDXC.


Snímajte úžasné fotky a videá

So zadným8 Mpx fotoaparátom urobíte úžasne ostré fotografie aj za zhoršených svetelných podmienok a tiež môžete nahrávať videá vo Full HD rozlíšení. Na fotenie za tmy je k dispozícii praktický LED blesk. Fotoaparát na selfie a videohovory, umiestnený na prednej strane zariadenia, disponuje rozlíšením 2 Mpx.


vypnuté
Huawei MediaPad M2 8.0
 

Excelentný zvuk

Úžasne čisté vysoké tóny, rezonujúce basy a bohatý zvuk vo všetkých detailoch. To všetko zažijete vďaka dvom kvalitným reproduktorom, ktoré Huawei vyvinul spoločne s renomovanou firmou Harman/Kardon, a ktoré ponúkajú o 42 % väčšiu plochu, na rozdiel od podobných zariadení. Technológia SWS 2.0 a SmartPA zaistí dokonalú reprodukciu zvuku bez šumu, ktorý je porovnateľný s počúvaním cez kvalitné slúchadlá.


Široké možnosti pripojenia

Pomocou tabletu sa pripojíte k bezdrôtovej sieti cez rozhranie WiFi. S ostatnými zariadeniami je možné tablet spárovať prostredníctvom bluetooth 4.0. Nechýba podpora GPS, takže môžete nainštalovať akúkoľvek navigáciu a s tabletom bezproblémovo cestovať.


Vysoká výdrž batérie

Vďaka vysokej výdrži batérie s kapacitou 4 800 mAh si užijete mnoho multimediálnej zábavy bez nutnosti častého dobíjania tabletu. Operačný systém Android 5.1 Lollipop s grafickou nadstavbou Emotion UI 3.1 navyše uľahčí obsluhu zariadenia vďaka prehľadnému rozhraniu, ktoré si môžete prispôsobiť podľa svojej vôle.

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý deň mám otazku aky tablet sa viac oplati kúpiť huawei mediapad m2 8.0 gold alebo samsung galaxy tab a 10.1

Dobrý den, můžu se zeptat jestli se dá aktualizovat android a EMUI na nejnovější verze ?

Zdravím, mají tablety Huawei MediaPad M2 a M3 navigaci Glonass ?

Dobrý den, koupila jsem si u vás asi před rokem tento tablet a nechtěně jsem si rozbila sklo. Mohu se zeptat,kolik by stála výměna? Děkuji

Který tablet je lepší ten to nebo Huawei M3 10 lite

Umí tablet neco jako ze na 1 obrazovce mít 2 aplikace

Dobrý den, mohu se zeptat, zda je tablet schopný multitaskingu ? děkuji

RJ

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať akú certifikáciu môžem dať do toho zariadenia, žeči class 10, UHS-I a UHS-II

Dobrý den, jaké pouzdro a ochranná folie/tvrzené sklo pasuje na tento tablet? děkuji

123
Diskusia a poradňa k Huawei MediaPad M2 8.0 Gold 32 GB
Príslušenstvo pre Huawei MediaPad M2 8.0 Gold 32 GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei MediaPad M2 8.0 Gold 32GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei MediaPad M2 8.0 Gold 32GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei MediaPad M2 8.0 Gold 32GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Huawei MediaPad M2 8.0 Gold 32GB.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií