AD homeoffice AD homeoffice

Huawei MediaPad M2 8.0 Silver

Zobraziť katalóg
Huawei MediaPad M2 8.0 Silver
4,8 13 hodnotení
Tablet - Hisilicon Kirin 930, Octu-Core (4x 2,0 GHz + 4x 1,5 GHz), dotykový 8" 1920 x 1200 IPS, RAM 2 GB, interná pamäť 16 GB, microSDXC až 128 GB, WiFi, bluetooth 4.0, GPS, 2x kamera 8 MPx + 2 MPx, Micro USB , 4800 mAh batéria, Google Android 5.1
Kód:  HU1050a1 Produktové číslo:  TA-M280W16SOM Stránky výrobcu

Huawei MediaPad M2 8.0 Silver

Spoločnosť Huawei uvádza na trh slušne vybavený celokovový tablet, ktorý cieli predovšetkým na fanúšikov multimédií, kde ponúka mnoho inovácií a vychytávok. Tak napríklad duálne stereo reproduktory poskytnú nevídaný zvuk medzi tabletmi a nechýba ani podpora Hi-Fi kodeku Hi6402 či Super Wide Sound 2.0 (SWS 2.0) so 180 ° zvukovým efektom. Na všetkých týchto novinkách sa podieľala firma Harman/Kardon, ktorá má tiež prsty v jedinečnej technológii Clari-Fi obnovujúcej stratenú kvalitu zvuku vo vysoko komprimovaných hudobných súboroch.

Špičkový IPS displej

Okrem hudobných zážitkov ponúka aj tablet Huawei MediaPad M2 skvelý výpočtový výkon. Poháňa ho osemjadrový 64-bitový procesor Gisilicon Kirin 930. Ten dopĺňa výkonný grafický akcelerátor Mali - T628. Farby budú živšie a prirodzenejšie vďaka farebnému ACM modulu.

A aj vďaka kombinácii s 8-palcovým displejom a rozlíšením 1920 × 1200 pixelov budú videá oveľa ostrejšie a reálnejšie ako kedykoľvek predtým. V tablete je inštalovaný operačný systém Google Android 5.1 Lollipop s grafickou nadstavbou Emotion UI 3.1, ktorá spríjemní a uľahčí obsluhu zariadenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Osemjadrový procesor
  • Mimoriadne kvalitný zvuk
  • IPS displej
  • Slot pre microSD kartu
  • Kovové telo
  • Google Android

Skvelá konektivita

Pre vaše dáta a najmä multimédiá je pripravená pamäť s veľkosťou 16 GB. Tú môžete ešte rozšíriť o pamäťové karty microSD s maximálnou kapacitou 128 GB. K sieti sa pripojíte bezdrôtovo prostredníctvom WiFi s podporou štandardu 802.11 a/b/g/n. S ostatnými zariadeniami alebo príslušenstvom možno tablet spárovať pomocou bluetooth 4.0. Nechýba ani GPS, vďaka čomu môžete nainštalovať akúkoľvek navigáciu na bezproblémové cestovanie.

Batérie s dlhou výdržou

Zadnej strane kovového tela dominuje 8 Mpx fotoaparát s prisvetľovacia diódou a možnosťou nahrávať videá vo vysokom rozlíšení. Na jednoduché internetové volania slúži predná kamera s rozlíšením 2 Mpx. Integrovaná batéria disponuje kapacitou 4800 mAh a sľubuje výdrž až 11 hodín. Iste oceníte aj veľmi slušnú hmotnosť 330 g či atraktívny dizajn.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

. Chcem sa opýtať či tablet Huawei MediaPad M2 8.0 má možnosť pripojiť sa na LTE sieť , alebo iba WIFI. Ďakujem

Dobry den, je mozne s tabletom MediaPad M2 8.0 uskutocnovat aj klasicke telefonicke hovory napr. v sieti orange? Na internete som zistila informaciu, ze je mozne len posielam sms a mms ale nie je mozne telefonovat. Neviem ci ide o pravdivu informaciu.

Lze na něj ukládat soubory větší než 5GB?

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli tento tablet je vhodný pro náročnější hry, aby se nesakal, grafika her aby byla plynulá. Děkuji Iva Jonášová

Dobrý den. Dočkal se tento tablet aktualizace Androidu 6 (7)? Děkuji.

Dá se tento tablet propojit s gamapadem (pro hraní her), jaký typ gamepadu by jste mi doporučili ? Propojuje se pomocí bluetooth nebo USB ? Podporuje propojení s flash disk s micro usb ? děkuji

Dobrý den, má tento tablet gyroskop ?

Dobrý den, můžete mi doporučit k tabletu Huawei MediaPad M2 8.0 Silver pouzdro s klávesnicí.

nejde mi připojit USB jako přenos videa z mého notebooku na tablet .Ukazuje to pouze nabíjení.Jak a kde se to nastaví ?

Dobrý den, u výrobku HU1050a1 neuvádíte jestli má či ne LTE. Díval jsem se na stránky Huawei Odkaz do neznáma tak uvádí, že má i ve video příloze na Vašich stránkách Alza.cz je to uvedené. Tak jak to prosím je? Má LTE nebo ne? Děkuji za odpověď. Andrle

12
Diskusia a poradňa k Huawei MediaPad M2 8.0 Silver
Príslušenstvo pre Huawei MediaPad M2 8.0 Silver
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei MediaPad M2 8.0 Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei MediaPad M2 8.0 Silver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei MediaPad M2 8.0 Silver. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Huawei MediaPad M2 8.0 Silver.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií