AlzaBoxy Q1 Xiaomi Fan Festival

HUAWEI P8 Titanium Grey

Zobraziť katalóg
HUAWEI P8 Titanium Grey
4,9 114 hodnotení
Mobilný telefón 5.2 "IPS FHD 1920x1080, procesor Kirin 930 Octu core 4x2.0GHz a 4x1.5GHz 64bit, RAM 3 GB, interná pamäť 16 GB, microSDHC, Fotoaparát zadné 13 Mpix LED blesk + predný 8 Mpix, Wi-Fi 802.11 b / g / n, bluetooth 4.1, A-GPS / Glonass, NFC, 3G / LTE, micro USB, OTG, batérie 2680 mAh, Android 5.0
Produkt je lokalizovaný pre SK
97,62 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
HUAWEI P8 Titanium Grey 97,62 € Zánovné

HUAWEI P8 Titanium Grey

HUAWEI P8 Titanium Grey je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Čo všetko sa zmestí do tela s profilom 6,4 mm? V podaní Huawei P8 výber toho najlepšieho, čo si možno od dnešnej generácie smartphonov priať. Vznešený pôvod vystihuje jednoliate, kovové unibody s vysokou pevnosťou proti ohýbaniu a esteticky zaoblené strany. Dvojica antén dôvtipne rieši stratu signálu pri uchopení do ruky, a tak budete vždy dobre počuť aj naplno surfovať cez vysokorýchlostné LTE pripojenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Vlajková loď hardvéru aj prevedenia
  • Extra tenké telo (6,4 mm) z jednoliateho kovu
  • Fotoaparát na špičkovej úrovni (RGBW filter, stabilizácia, ..)
  • Druhý, 8 Mpx fotoaparát pre selfie
  • 2 antény pre stabilnejší signál
  • Úchvatný výkon aj pre hry
  • Úspora energie pre dlhšiu výdrž

Svetlá, kamera, akcia

Telefón medzi konkurenciou vyniká osadením 13Mpx fotoaparátu so 4farebným filtrom (RGBW). Oproti konvenčnému 3farebnému filtru, tento lepšie vystihuje jednotlivé farby. Vďaka zabudovanej stabilizácii bude každý záber ostrý a možno fotiť na dlhšie expozičné časy, čo sa hodí pre umelecké fotografie aj pri fotení za horšieho osvetlenia. Prednosťou je aj spracovanie obrazovej informácie  nezávislým procesorom. Vytiahne snímky do perfektnej vyváženosti farieb, kontrastu, ostrosti a vyniknú aj detaily.

Naplno ...

Displej s rozlíšením Full HD siaha od okraja ku okraju - rámik okolo už nezväčšuje rozmery a maximálne sa využíva každý kúsok priestoru. A netrpí ani nedostatkom výkonu. 64-bitový procesor Kirin 930 obsahuje celkovo 8 jadier, ktoré sa spoločne podieľajú na mimoriadnom výkone aj energetickej efektivite. Úspornú prevádzku, a teda dlhú výdrž, podporuje batérie s vysokou kapacitou a špeciálny softvér, ktorý stráži, aby žiadna aplikácia na pozadí,zbytočne neodoberala energiu z batérie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tu cenu nemyslíte vážně ne?

Dobrý den. V jákém je telefon stavu, když je zánovní a je takto slevněný? Děkuji

kde v telefonu najdu antivirovou licenci avast antivirus ? měla být jako dárek k telefonum,ale nic takového jsem nenašel...

je možné,že se tento telefon vrátí opět do prodeje ?popřípadě kdy ?

Dobrý den. Je pravda, že na telefonu nelze spustit a není funkční navigační systém SYGIC?

mohu se zeptat? na telefonu mi nejde upozorneni.....pouze kdy mam zapnutou aplikaci..jde mi to pouze na messenger a facebook...jinak nic nevi nekdo??

Mohu se zeptat jestli se da u mobilu Huawei p8 pametova karta vyuzit i k aplikacim? Nebo se dá pouzit jedine k fotkam ci hudbe?

Je nějaký rozdíl mezi tímto modelem za 8 791 a tím za 9 990 Kč

Dobrý den, před týdnem jsem si u vás koupil tento telefon. Když volám, obvykle druhou stranu slyším dobře, ale ostatní si stěžují, že střídavě vypadávám, není mi rozumět apod. Je to častý problém? Vyřeší to reklamace? Díky.

Má telefón fm radio?

12
Príslušenstvo pre HUAWEI P8 Titanium Grey
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií