Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Galaxy A55 | A35 5G

HUAWEI P9 Mystic Silver

Zobraziť katalóg
HUAWEI P9 Mystic Silver
4,8 64 hodnotení
Mobilný telefón 5,2" IPS 1920 x 1080, procesor Kirin 955 Octu Core 64-bit, RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB, microSDXC až 128 GB (zdieľaný slot so SIM), fotoaparát 2 x 12 Mpx + 8 Mpx (svetelnosť F/2.2) +, WiFi, bluetooth, GPS, 3G/ LTE, USB-C, OTG , Nano SIM, batéria 3000 mAh, Dual SIM, Android 6.0
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  HU2890a1d Produktové číslo:  SP-P9FDSSOM Stránky výrobcu

HUAWEI P9 Mystic Silver

HUAWEI P9 Mystic Silver je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

vlastnosti telefónu

145 mm

vypnuté
HUAWEI P9 Moonlight Silver

70,9 mm

vypnuté
HUAWEI P9 Moonlight Silver

6,95 mm

Hmotnosť telefónu: 144 g

Úhlopříčka displeje

5,2"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0 (Marshmallow)

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 000 mAh

výdrž batérie

MicroSim

nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

70,9 × 145 × 6,95 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

2 × 12 Mpx + 8 Mpx

fotoaparát

Připojení

4G LTE

najrýchlejší internet

SD karta

micro SDXC

slot pre pamäťové karty

Váha

144 g

hmotnosť telefónu

vypnuté
HUAWEI P9

Skĺbenie špičkového výkonu a elegancie

Najnovšia vlajková loď P9 od renomovaného výrobcu HUAWEI opäť ponúka najlepší výkon a výbavu na trhu v ultratenkom 6,95 mm tele. Špičkové parametre podčiarkuje nádherné kovové unibody s vysokou pevnosťou proti ohýbaniu a esteticky zaoblené hrany. Najväčšou novinkou je duálny fotoaparát, na ktorého vývoji sa podieľal legendárny nemecký výrobca LEICA a ide o absolútnu špičku medzi súčasnými top modelmi.


Luxusný displej

Huawei P9 je vybavený 5,2" IPS displejom s Full HD rozlíšením, ktorý ponúka živé farby a detailný obraz na sledovanie filmov či prezeranie snímok v maximálnej kvalite. Okolo displeja nie je žiadny rámček, takže je využitý každý kúsok priestoru, čo má pozitívny vplyv na celkový rozmer telefónu.


Duálny fotoaparát pre dokonalé snímky

Na zadnej strane sa nachádzajú hneď dva špičkové 12 Mpx fotoaparáty s certifikátom LEICA. Prvá zachytáva iba farby, zatiaľ čo druhý fotoaparát je monochromatický a slúži na zachytenie detailov obrazu a viac svetla. Výsledkom sú živé a detailné snímky s vernými farbami.


Úžasne ostré fotografie

Na nadobudnutie dokonale ostrých snímok je k dispozícii optický stabilizátor obrazu a hybridná technológia ostrenie pomocou laseru. Pri následnej editácii určite oceníte možnosť ukladania snímok vo formáte RAW. Pre priaznivcov selfie snímok je Huawei P9 vybavený predným fotoaparátom s rozlíšením 8 Mpx.


vypnuté
Kirin 955

Najmodernejšie technológie pre čo najlepší výkon

Srdce telefónu tvorí výkonný osemjadrový procesor Kirin 955, ktorý dopĺňajú 3 GB operačnej pamäte a výkonný grafický akcelerátor Mali-T880. Telefón je vybavený podporou siete LTE a bezdrôtovou technológiou bluetooth 4.2. Na ukladanie dát je k dispozícii 32 GB internej pamäte, ktorú možno rozšíriť pamäťovými kartami micro SDXC. Chod telefónu zaisťuje operačný systém Android 6.0 Marshmallow s najnovšou verziou grafickej nadstavby EMUI 4.1.


Dlhá výdrž

Úspornú prevádzku, a teda aj dlhú výdrž, ponúka batéria s vysokou kapacitou 3 000 mAh. Špeciálny softvér navyše postráži, aby žiadna aplikácia na pozadí neodoberala zbytočne veľa energie z batérie.


Nabitý funkciami

Pre úplnú bezpečnosť vášho obsahu je telefón vybavený čítačkou odtlačkov prstov. Trojitá anténa sa postará o stabilné pripojenie k sieti a rýchly konektor micro USB-CTM zabezpečí svižné prenášanie súborov.

Prémiová podpora

S Huawei Mate 9 o vás bude postarané v podobe VIP servisu. Ten v sebe zahŕňa predĺženú záruku na 3 roky a možnosť bezplatnej výmeny displeja v prípade poškodenia do 3 mesiacov od zakúpenia. Stačí sa zaregistrovať pomocou predinštalovanej aplikácie HiCare.

Podmienky pre túto službu sa môžu v jednotlivých krajinách líšiť. Pre viac informácií kontaktujte svoju lokálnu pobočku Huawei.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka displeja
5,2" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5,2" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
8 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
145 mm Hotovo!
Šírka
70,9 mm Hotovo!
Hĺbka
6,95 mm Hotovo!
Hmotnosť
144 g Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
3 000 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
3 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
32 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
HiSilicon Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, jak je na tom tento přístroj s příjmem signálu GPS? Dokáže si poradit v horších situacích (zástavba, les apod) nebo je čip méně citlivý???

Dobrý den, prosím o info ohledně délky záruční doby. Poskytuje na tři roky jak uvádí výrobce nebo tento článek? Odkaz do neznáma

ma fm radio niekde píšu že ma a niekde že nie

Dobrý den, budete tento telefon ještě naskladňovat ?

Dobrý den, jedná se o hybridní dual sim nebo má 3 plnohodnotné sloty pro 2x SIM + SD kartu?

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, kôpil som u vás tento telefón, od výroby je na ňom nalepená ochranná fólia, neporuším záruku ak by som ju odlepil, a nalepil ochranné tvrdené sklo? vopred ďakujem.

Dobrý den. Rád bych se zeptal jestli máte skladem i verzi EVA-L09? Verzi EVA-L19 bohužel chybí některé LTE frekvence a hlavně pro uživatele Vodafone to není vhodný telefon. Což je bohužel i můj případ. Mnohokrát děkuji za odpověď.

Je huawei P9 v rose gold provedení prodáván na českém trhu?

Dobrý den. Koupil sem si Huawei p9 a sem celkem spokojený až na pár detailů. Nepříklad co se týče té diody. Nastavil sem ji, že pokud mi příde zpáva z facebooku, nebo mam na aplikaci livesport nastevené, že pokud padne gol, měl by mobil vydat nastavený ton a následně se dioda rozvítit, blikat a dát mi tím tak upozornění. To se ale něděje, tedy spíš jak kdy, jednou mi to pípne a dioda začne blikat, tak jakby to mělo být,ale pak několikrát nic. Chci aby fungoval perfektně a i tyto věci mi dosti vadí. Mobil sem koupil na internetu. To se chci taky zeptat, kdybych ho chtěl vrátit, zda je to možné. Děkuji za odpověd.

Kdy bude k dispozici single SIM verze s NFC?

12
Príslušenstvo pre HUAWEI P9 Mystic Silver
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií