AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Huawei TalkBand B2

Zobraziť katalóg
Huawei TalkBand B2
3,0 3 hodnotení
Smart hodinky 0,73 "128x88, Bluetooth 3.0, čidlá zrýchlenie a gravitácia, IP57, batérie 95mAh
Kód:  xxHU6042a2d Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Huawei TalkBand B2

Druhá generácia chytrého náramku prináša všetko, čo potrebujete pre spríjemnenie moderného života. S Huawei TalkBand B2 majte všetko pod kontrolou, zautomatizujte úkony, strážte vašu aktivitu aj nevyhnutný odpočinok. Aby toho nebolo málo, v Talkband získate handsfree slúchadlo, ktoré budete mať stále pri ruke, a to doslova. Náramok hneď na prvý pohled zaujme prémiovým dizajnom tela. Oproti predchádzajúcemu, "gumovému" modelu bol na B2 použitý skvelo vyzerajúci hliník, ktorý vydrží všetky útrapy aktívneho života a chráni elektroniku aj proti ponoreniu do vody. Pritom je ľahký.

Stále v obraze

Notifikácia z najrôznejších strán, pripomienky aj monitoring aktuálne aktivity obdržíte na parádne čitateľnom displeji Vivid PMOLED. Užívateľské rozhranie náramku ponúkne presne to, čo potrebujete pre váš život. Dotykové ovládanie maximálne uľahčí následné prezeranie jednotlivých obrazoviek rozhranie. 

Aktivita pod dohledom

Náramok B2 má prostriedky pre zber dát o vašej fyzickej aktivite, a tak sa hodí aj užívateľom vyznávajúci zdravie životný štýl. Ak sa snažíte nabrať formu, náramok vyhodnotí z nazbieraných dát každý váš posun. A keď spíte, Talkband B2 meria kvalitu a dĺžku spánku.

Partner telefónu

Iste to poznáte. V najmenej vhodnú chvíľu nemôžete telefón nájsť a nedokážete povedať, kde ste ho nechali. Talkband B2 vás v tom nenechá. Náramok donúti telefón zvoniť alebo vibrovať, aby ste ho našli behom pár chvíľ, aj keby niekam zapadol. V prípade, že ste vlastníkom Huawei P8 alebo P8 max, náramok slúži ako najsilnejšia možné heslo.

V tomto případě nemůžeme garantovat zaslání vámi vybraného barevného provedení produktu, ale věříme, že ať již se k vám dostane jakékoliv, budete spokojeni.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kde prosím při koupi zadám barvu hodinek, kterou jsem si vybrala? Díky.

Mám záujem o biele prevedenie. Ako si môžem vybrať farebu?

Dobrý den, chci se zeptat, jaká "barva" je to hodinek? Černá/Bílá/Zlatá? Děkuji

Dobry den su tieto hodinky kompatibilne aj s samsung s7

Dobrý den, můžu se zeptat zda prodáváte samotný pásek?

Dobrý den, dají se někde zakoupit náhradní špunty?

kedy bude dostupný Huawei TalkBand B3 ?

Diskusia a poradňa k Huawei TalkBand B2
Príslušenstvo pre Huawei TalkBand B2 Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei TalkBand B2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei TalkBand B2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Huawei TalkBand B2.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií