AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HUAWEI Watch 2 Pro

Zobraziť katalóg
HUAWEI Watch 2 Pro
Smart hodinky – 1.2“ AMOLED displej 390×390, procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100 Quad Core, 768MB RAM, Vnútorná pamäť 4GB, monitor srdečného tepu, akcelerometer, gyroskop, barometer, kompas, podpora eSIM, VoLTE, GPS, Bluetooth, NFC, Android Pay, IP68, Android Wear 2, 420mAh
Kód:  HU4691a3a Stránky výrobcu

HUAWEI Watch 2 Pro

Čínsky gigant na poli výroby inteligentných zariadení prichádza s inovovanou verziou svojich hodiniek Watch 2 vo verzii Pro a môžete si byť istí, že ide o jedny z najlepšie vybavených a aj najlepšie spracovaných inteligentných hodiniek. Táto verzia sa môže pochváliť úplne novým operačným systémom Android Wear 2.0 a modernou technológiou eSIM. Ruka v ruke s týmito inováciami prichádza aj stále obľúbenejšia možnosť bezkontaktných platieb pomocou inteligentných hodiniek. Tie fungujú najmä pomocou bezdrôtového rozhrania WiFi a NFC. Z vonkajšieho pohľadu sa ale až tak od pôvodnej verzie neodlišujú. Nebol totiž dôvod výrazne meniť skvele spracovaný dizajn kovového tela a koženého remienka.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Huawei Watch 2 Pro

  • Jedny z najlepších inteligentných hodiniek
  • Dokonalá kombinácia kovového tela a koženého remienka
  • Úplne nový operačný systém Android Wear 2.0
  • Prispôsobené na bezkontaktné platby
  • Množstvo športových funkcií
  • Integrovaný snímač tepu
  • Zobrazovanie notifikácií z telefónu a aj jeho ovládanie
  • Moderná technológia eSIM (elektronická SIM)
  • Podpora WiFi a NFC
  • Vlastná flash pamäť

Dokonalé spracovanie a AMOLED displej

Hodinky Huawei Watch 2 Pro sú spracované rovnako dokonale, ako verzia, z ktorej vychádzajú. Nemusíte si s nimi robiť starosti v sprche, ani pri plávaní. Sú perfektne vodotesné a vydržia aj polhodinový tlak vody v hĺbke 1,5 metra. Odolnosť skla proti poškriabaniu je zabezpečená vysoko odolným spracovaním Gorila Glass a rovnako ako proti vode, sú skvele odolné aj proti prachu. Spracovanie dokresľuje kvalitná Stainless oceľ a elegantný kožený remienok.

Huawei Watch 2 Pro a šport

Huawei Watch 2 Pro dostali do vienka viacero pokročilých športových funkcií. Využite integrovaný snímač tepu, akcelerometera gyroskop, barometer, či kompas. Vďaka tejto výbave nájdu uplatnenie nielen ako elegantný módny doplnok, ale aj ako funkčný nástroj pri vašich outdoorových aktivitách. Okrem spomínanej možnosti bezkontaktných platieb disponujú ešte GPS lokátorom a v neposlednom rade vlastnou 4 GB flash pamäťou, na ktorú si môžete ukladať napríklad svoju obľúbenú hudbu a púšťať si ju pomocou Bluetooth do kompatibilných slúchadiel.

Parametre a špecifikácia

Max. výdrž batérie
48 h (2 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
48 h (2 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, stale ziadne info o dostupnosti po tolkych mesiacoch? Vasi online "experti" na Huawei neodpovedaju na dotazy. Dakujem.

Kedy budu dostupne ? viete to presnejsie zistit u dodavatela. Ci sa oplati cakat alebo to bude niekedy v roku 2020 ? :)

Dobry deň ako je možne že hodinky Huawei watch 2 classic nie su v predaji. Prípadne tieto sú označené PRO ale sú ako classic. kedy budú na trhu dostupné ďakujem.

Dobrý deň, prosím Vás, kedy asi približne je určený termín naskladnenia?

Dobrý den. Prosím o info zda nevíte kdy budou hodinky v prodeji ? Dekuji

Diskusia a poradňa k HUAWEI Watch 2 Pro
Príslušenstvo pre HUAWEI Watch 2 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HUAWEI Watch 2 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HUAWEI Watch 2 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HUAWEI Watch 2 Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HUAWEI Watch 2 Pro.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií