Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Huawei Watch GT 2 46 mm Black Strap

Zobraziť katalóg
Huawei Watch GT 2 46 mm Black Strap
4,7 146 hodnotení
Smart hodinky – pánske, s ovládaním v slovenčine, AMOLED displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, barometer, hľadanie mobilu, prehrávač hudby v hodinkách, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia a režim spánku/nerušiť, vhodné na beh, cyklistiku, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 336 h, materiál puzdra plast
Kód:  HU4692b1 Produktové číslo:  55024470 Stránky výrobcu

Huawei Watch GT 2 46 mm Black Strap

Smart hodinky Huawei Watch GT 2 46 mm Black Strap Screen

Huawei Watch GT 2 46 mm Black Strap sú smart hodinky pre každého, kto chce mať stály prehľad o svojich aktivitách. Obrazovka s rozmerom uhlopriečky 1,39 " intuitívne zobrazuje rôzne informácie. Ich vzhľad primárne tvorí guľatý ciferník. Bežné hodinkové funkcie, ako je budík, dátum, deň v týždni a stopky, doplnia funkcie typu intervalový tréning, krokomer, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, virtuálny tréner, výpočet kalórií, vzdialenosti a prevýšenie. Hmotnosť tohto konkrétneho modelu je 41 g.

Hlavné výhody smart hodiniek Huawei Watch GT 2 46 mm Black Strap

  • Smart hodinky HUAWEI sú kompatibilné s Androidom aj iOS
  • Kombinované zobrazenie času
  • Hodinkám nechýbajú staré dobré hodinkové funkcie, ako budík, dátum, deň v týždni a stopky
  • Samozrejmosťou sú upozornenia z mobilu
  • Športové funkcie smart watch HUAWEI: intervalový tréning, krokomer, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, virtuálny tréner, výpočet kalórií, vzdialenosti a prevýšenie
  • Operačný systém hodiniek: vlastný OS výrobca
Smart hodinky Huawei Watch GT 2 46 mm Black Strap Bočný pohľad
Smart hodinky Huawei Watch GT 2 46 mm Black Strap Bočný pohľad

Smart hodinky Huawei Watch GT 2 46 mm Black Strap vás zaujmú svojím dizajnom aj funkciami

Smart hodinky Huawei Watch GT 2 46 mm Black Strap môžu komunikovať s operačným systémom iOS a Android zásluhou Bluetooth. Monitoring spánku vás upozorní na dĺžku spánku a dopomôže k zlepšeniu spánkového cyklu, aby ste mali cez deň viac energie. Hudobný prehrávač vám dovolí preskakovanie skladieb bez toho, aby ste museli siahať po telefón do vrecka. Dokonca disponujú aj vnútorným úložiskom s kapacitou 4 GB. Na ich ovládanie slúži jazyk, ktorým je angličtina, čeština, nemčina, slovenčina, maďarčina a francúzština. Jazykom mobilnej aplikácie smart hodiniek HUAWEI je angličtina, čeština, nemčina, maďarčina, slovenčina a francúzština.

Smart hodinky sú vaším športovým radcom

Dotykové hodinky Huawei Watch GT 2 46 mm Black Strap merajú mnoho športových aktivít, ako je beh, cyklistika, fitness, chôdza, lezenie, outdoor, plávanie, triatlon, turistika a veslovanie. Funkcia na meranie tepu vám navyše zaručí presné určenie tepovej zóny a tým aj účinnejšie spaľovanie tukov. Výpočet spálených kalórií pomôže každému aktívnemu používateľovi strážiť si vyváženú stravu. Krokomer vás spoľahlivo donúti k pohybu štatistikou, ktorá určite zaujme každého. Napr. pri behaní potom oceníte meranie tempa, rýchlosti a vzdialenosti. Aby toho nebolo málo, hodinky merajú tiež hladinu saturácie krvi kyslíkom.

Smart hodinky Huawei Watch GT 2 46 mm Black Strap Bočný pohľad

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Lezenie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
46 mm Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
41 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Lezenie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
14 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
21 cm Hotovo!
Typ zapojenia
22mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Interné úložisko
Áno Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Předobjednal jsem si hodinky huawei gt 2 které měly dorazít 12.11, potom 26.11 a teď když jsem se těšil na zítřejší vyzvednutí hodine tak tam opět máte změnu na 12.12. Můžete mi prosím říct kdy opravdu hodinky přijdou. Nebo mám se obrátit na jinyho prodejce? Číslo objednávky 193400371

V Orange ich majú za 210€ na predajni. Nemusíš si brať žiaden paušál ani nič také. Rozdiel 25€....vytajte v alze

Dobrý den, chci se zeptat jestli nemáte nějaké informace o typu Huawei watch gt 2 elite Titanium Gray? Bude tento typ dostupný v ČR? Pokud ano, tak kdy a za jakou cenu. Děkuji. Přeji pěkný zbytek dne. S pozdravem Tomáš.

Dobrý den, kdy bude u vás dostupná ta elegantnější,Pebble Brown, verze ? Děkuji.

Dobrý den, kde se dají stáhnout ciferníky do Huawei watch gt 2 46 mm. Děkuji za odpověď.

dobrý deň, malá pripomienka: mam pocit, ze hodinky meraju kroky, aj ked pisem na klavesnici, inak spokojny

Když se mi z aktualizuje telefon Huawei nová 5T na EMUI 10, budou stále hodinky fungovat jak mají, když tuhle podporu androidu neuvadeji?

Dobrý den můžete mi někdo potvrdit že je NFC obsaženo v hodinkách?

Dobry den, ukazuju hodinky aj smajlikov?

Dobrý deň. Aký je asi najväčšia vzdialenosť pri telefonovaní z hodiniek medzi hodinkami a telefónom ?

123...
Diskusia a poradňa k Huawei Watch GT 2 46 mm Black Strap
Ďalšie informácie

Huawei Watch GT 2 (RECENZIA) – nový favorit na scéne

Otestovali sme pre vás populárne smart hodinky Huawei Watch GT 2. Ako dopadli, prezradí práve táto recenzia.

Každý deň iný štýl: Inteligentné hodinky ponúkajú desiatky možností

Inteligentné hodinky sú šikovným prostredníkom medzi naším mobilom a nami, sledujú naše kroky a poradia, ako cvičiť. A v poslednej dobe sú aj stále krajším a variabilnejším doplnkom: Športový vzhľad možno zmeniť na elegantný s pomocou pár krokov po ceste z fitka. Aké vzhľady inteligentné hodinky skrývajú a ako s nimi pracovať?

Čo o spánku prezradia smart hodinky a fitnes náramky?

Čo o spánku prezradia smart hodinky a fitnes náramky? Dokážu nás nasmerovať ku kvalitnejšiemu spánku, a tým aj životu plnému energie? Nielen o tom si povieme v nasledujúcom článku.

Ako najlepšie trénovať so smart watch

Odhaľte slabé stránky alebo príčiny neúspechu. Skúsený športovec vie čítať z vlastných pocitov a prispôsobovať tak tréning stavu tela, ale ani ten nevie zistiť a ustrážiť všetko. Začiatočníkovi odhalí tréning so športtesterom ešte viac. Zatiaľ čo pocit môže klamať, čísla spravidla neklamú. Poďme sa pozrieť na základ toho, v čom sú benefity smart hodiniek.

Suunto 7 (RECENZIA): Pokus o smart športové hodinky, ktorý nedopadol úplne dobre

Značka Suunto je v oblasti športových hodiniek legenda. Trochu ale zaspala trend, kedy sa začali pridávať smart funkcie. Ani športovci nešportujú celý deň a chcú využívať svoje hodinky, aj keď zosadnú z bicykla, vyzujú bežecké topánky, vylezú z bazéna. Aby Fíni dohnali odchádzajúci vlak, pustili sa do zaujímavého experimentu – skúšajú dohnať inteligentné funkcie tým, že vezmú od Googlu operačný systém Wear OS a nahodia naň svoju športovú platformu. Ako to dopadlo?

Ciferníky inteligentných hodiniek: ako fungujú a kde ich stiahnuť?

Ak ste majiteľmi smart hodiniek, máte možnosť upraviť si vzhľad ciferníka podľa potreby. Záleží na výrobcovi, ako možnosť úprav vzhľadu základnej obrazovky pripravil, ale vďaka usilovnosti používateľov, nie je problém nájsť taký ciferník, ktorý vám naozaj bude vyhovovať. Ako na to? 

Inteligentné hodinky a vodoodolnosť

Mýtus s názvom úplná vodotesnosť hodiniek je veľmi rozšírený, ale v skutočnosti to nie je ani zďaleka pravda. Dokážete z parametrov hodiniek odvodiť, či s nimi môžete bez problémov skočiť šípku do bazéna, alebo sa dokonca potápať? Radšej sa mrknite do nášho sumarizačného článku. 

So smart watch k lepšej kondícii (nielen v čase koronavírusu)

So smart watch ľahko naplánujete, zmeriate a zhodnotíte akúkoľvek tréningovú aktivitu. Získajte kondíciu, ktorú oceníte nielen v čase koronavírusu.

Fitness náramky vs. smart hodinky (POROVNANIE)

Kadencia krokov, VO2max aj napríklad možnosť bezkontaktných platieb. Toto je malý zoznam toho, čo dostanete so smart hodinkami navyše oproti športovému náramku. Ten ale zase ponúka pozitíva v podobe jednoduchého používania, výdrži a ceny. Oba varianty sú dobré. Záleží na tom, čo od inteligentného zariadenia na zápästí očakávate.

Recenzie Huawei Watch GT 2 46 mm Black Strap
Príslušenstvo pre Huawei Watch GT 2 46 mm Black Strap
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei Watch GT 2 46 mm Black Strap. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei Watch GT 2 46 mm Black Strap. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei Watch GT 2 46 mm Black Strap. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Huawei Watch GT 2 Sport 46 mm.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií