P&G MS v hokeji_CZ

Huawei Watch GT 2e

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
3 položky
4,7 21×
Huawei Watch GT 2e 46 mm Mint Green
Smart hodinky s ovládaním v slovenčine, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, vhodné na aktivity: beh, cyklistika, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM), materiál puzdra: nehrdzavejúca oceľ
Predaj skončil
Objednávací kód: HU4692c3
4,6 17×
Huawei Watch GT 2e 46 mm Lava Red
Smart hodinky – unisex, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM) s meraním tepu na zápästí, monitoring spánku, kompatibilné s iOS a Android, kapacita úložiska 4GB, telefonovanie odmietnutie a/alebo prijatie hovoru na spárovanom telefóne, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: nehrdzavejúca oceľ
Predaj skončil
Objednávací kód: HU4692c2
4,6 38×
Huawei Watch GT 2e 46 mm Graphite Black
Smart hodinky – určenie: pánske s ovládaním v slovenčine, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, vhodné na aktivity: beh, cyklistika, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM), materiál puzdra: nehrdzavejúca oceľ
Predaj skončil
Objednávací kód: HU4692c1
článokSmart hodinky a chudnutie: ako vám môžu pomôcť zhodiť nadbytočné kilá? Chudnutie, zapisovanie kalórií, príjem, výdaj, … Vďaka smart hodinkám a synchronizovaným aplikáciám to bude nielen hračka, ale aj motivácia s množstvom výhod – napríklad zdieľaním jedálnička so svojím výživovým poradcom. Prečítajte si, ako smart hodinky počítajú kalórie...
Špičková konštrukcia, profesionálne športové funkcie aj dlhá výdrž batérie. Huawei Watch GT Runner na prvý pohľad pôsobia ako splnený sen každého bežca, a nie je preto žiadnym prekvapením, že sa tomuto modelu budeme venovať aj v samostatnom článku.
Tie najlepšie športové funkcie, famózny AMOLED displej aj 16-dňová výdrž batérie. Garmin Epix akoby mali všetko, čo si náročný športovec môže priať.
wearablesHuawei Watch GT 3 (PREVIEW) – návrat fitness hodiniek z Ázie Tretia generácia úspešných športových hodiniek Huawei Watch GT 3 je zaujímavou alternatívou k vlajkovému modelu, oproti ktorému ale ponúka pokročilejšie športové funkcie, lepšiu navigáciu aj niekoľkonásobnú výdrž batérie.
Vyskúšali sme za vás nové smart hodinky Huawei Watch 3, ktoré prinášajú nielen dostatok inovácií, ale aj vyššiu cenovku. Podarí sa im zaradiť medzi najlepšie zariadenia svojho druhu? Nielen to zistíte v našej recenzii Huawei Watch 3 a 3 Pro..
Zvládnite prvé nastavenie inteligentných hodiniek ľahko a s prehľadom. Náš sprievodca vám prezradí všetky potrebné informácie a zodpovie aj najčastejšie otázky nových používateľov.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií