Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

HyperX Cloud Core 7.1

Zobraziť katalóg
HyperX Cloud Core 7.1
4,8 55 hodnotení
Herné slúchadlá káblové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, pre PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE a Xbox Series, s ovládaním hlasitosti, priestorový zvuk 7.1, frekvenčný rozsah 15 Hz–25000 Hz, citlivosť 98 dB/mW, impedancia 60 Ohm, menič 53 mm, kábel 2 m
Kód:  DS992d4 Produktové číslo:  HX-HSCC-2-BK/WW

HyperX Cloud Core 7.1

Iste vás neprekvapí, že nie je dôležitá len grafická stránka, ale tiež skvelý zvuk. Herné slúchadlá HyperX Cloud Core 7.1 vynikajú pohodlnou konštrukciou vďaka hlavovému mostu. Ich uzavretá konštrukcia je zárukou bezchybnej izolácie zvuku. V rámci porovnania s ostatnými modelmi slúchadiel sú osadené slušne dlhým 2 m káblom, ten je smerovaný do jednej mušle. Herné slúchadlá používajú konektor 3,5 mm Jack. Zásluhou frekvenčného rozsahu 15 Hz až 25000 Hz vám bude na prvé počutie jasné, že každá vaša obľúbená skladba zaznie presne podľa vašich predstáv. Ich dôležitým komponentom je aj vnútorný mikrofón. Hlasitosť úrovne zvuku možno meniť pomocou vstavaného ovládača. K ich hlavným prednostiam patrí to, že podporujú priestorový formát zvuku 7.1. Ak trávite veľa času na cestách, určite oceníte skladaciu konštrukciu. Slúchadlá sú vybavené otočnou mušľou, takže vám perfektne sadnú. Štuple sú vymeniteľné. V balení nájdete puzdro na bezpečné uloženie hracích slúchadiel. Herné slúchadlá HyperX sú predurčené na platformu PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE a Xbox Series.

Najdôležitejšie funkcie herných slúchadiel HyperX Cloud Core 7.1

  • Hmotnosť herných slúchadiel HyperX predstavuje 309 g
  • Štýlová čierna farba
  • Výborná redukcia šumu na dokonalý zážitok z hudby
  • Praktické tlačidlá na ovládanie hlasitosti
  • Dĺžka kábla herných slúchadiel: 2 m
  • Pripojíte ich pomocou konektora 3,5 mm Jack
  • Kábel je napojený jednostranne do jednej mušle
  • Priestorový zvuk 7.1 sa podobá počúvaniu v kinosále
  • Konštrukcia herných slúchadiel: uzatvorená
  • Sú zostrojené pre PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE a Xbox Series

Herné slúchadlá HyperX majú aj mikrofón

Nielen herní nadšenci určite radi využijú solídny mikrofón. Mikrofón herných slúchadiel HyperX garantuje bezchybné spojenie s priateľmi aj rodinou, Jeho sklápacia konštrukcia nijako neprekáža pri počúvaní hudby. Jeho odnímateľné riešenie pritom neprekáža pri počúvaní. Spadá medzi mikrofóny s takzvaným smerovým snímaním, nevníma rušivé okolie, tým pádom sú hracie slúchadlá HyperX Cloud Core 7.1 vynikajúcou voľbou aj na hlučnejšie miesta. Citlivosť mikrofónu je -42,6 dB. Čo sa frekvenčného rozsahu týka, dosahuje 100 Hz až 12000 Hz. Mikrofón vie potláčať šum, takže pri komunikácii vás budú ostatní skvele počuť. Týmto hráčskym slúchadlám nechýba ani funkcia stlmenia mikrofónu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
2 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Nie Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
15 Hz Hotovo!
Frekvencia do
25 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
98 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
53 mm Hotovo!
Impedancia
60 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Sklápací Hotovo!
Frekvencia od
100 Hz Hotovo!
Frekvencia do
12 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
-42,6 dB Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
309 g Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE, Xbox Series Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Mam potíže s mikrofonem a nevím proč mi nefunguje. Všude je zapojeny správně. Pomoc prosím

Dobrý den je potřeba k těmto sluchátkům stahovat nějaký software nebo ne

Dobrý den, rád bych se zeptal zda si mám zakoupit tato sluchátka. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den,jak dlouhá je záruka na tyto sluchátka,u některých bývá 3 roky.

Zdravím,pořídil jsem si tyto sluchátka na ps4.bohuzel regulátor hlasitosti podivne funguje.po zapojení do USB portu zapnu tlačítko 7.1 a zvuk se trochu změní ale po té už nereaguje hlasitost +- a už ani nereaguje na vypnutí 7.1.co stín dekuji

Mám xbox series x a nejde mi zvuk 7,1.Nevím co s tím?

Dobrý den, vlastním sluchátka Hyperx Cloud II. Jsem se sluchátky velmi spokojen. Jak vidím z parametrů, je provedení a připojení mikrofonu shodné s těmito sluchátky. Dá se koupit náhradní mikrofon, když původní přestal fungovat nebo kde se dá opravit? Děkuji za odpověď

Dobrý den chci se zeptat jaký je rozdíl mezi 2. čárky na konektoru a 3. čárky na konektoru? mám obavy že pokud tyto sluchátka koupím tak nebudou fungovat na mém notebooku.(nebo aspoň to tak bylo když jsem kupoval mikrofon a nešel kvůli tomu že měl 2 čárky) Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda jsou náušníky stejné jako na HyperX Cloud II. Ptám se jelikož v balení nejsou látkové náušníky a bojím se že ty koženkové se po nějaké době začnou loupat. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, Je k temto sluchátkum adapter na pripojeni k USB na PS5? A kdyz je pripojim pres USB na PS5, bude fungovat prostorovy zvuk 7.1 ? Dekuji predem za odpoved.

123...
Diskusia a poradňa k HyperX Cloud Core 7.1
Príslušenstvo pre HyperX Cloud Core 7.1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX Cloud Core 7.1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX Cloud Core 7.1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX Cloud Core 7.1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HyperX Cloud Core 7.1.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií