PET Aplikace

HyperX Cloud II Headset bielo-ružová

Zobraziť katalóg
HyperX Cloud II Headset bielo-ružová
5 3 hodnotení
Slúchadlá herná 7.1, možnosť zapojenia s USB zvukovou kartou alebo cez jack, uzavretá, meniče 53mm, 15Hz až 25000Hz, kompatibilný s PS4 a Xbox ONE, odnímateľný mikrofón, 3.5mm jack, USB, limitovaná edícia
Kód:  DS992d2 Produktové číslo:  KHX-HSCP-PK

HyperX Cloud II Headset bielo-ružová

Spoločnosť Kingston technology netreba iste nijako dlho predstavovať. Svojou účasťou na trhu s počítačovou technikou a komponentmi sa dostala do podvedomia mnohých spokojných zákazníkov v mnohých krajinách. Pyšne sa tak dnes chváli ďalším kvalitným produktom, ktorý nájde využitie najmä u zarytých hráčov hier. Užite si veľa hodín nerušeného žúrovania s kvalitným ozvučením vďaka slúchadlám HyperX Cloud II. S týmto produktom nedostávate do ruky len skvelý dizajn skĺbený s mimoriadnymi vlastnosťami, ale aj pocit, že ste za svoje peniaze zaobstarali kvalitu.

Slúchadlá vytvorená pre hráčov

Prežite perfektne ozvučené herné dobrodružstvo so slúchadlami HyperX 2 Cloud. ide o nástupcu legendárnej hernej súpravy HyperX Cloud. Tento model je plne optimalizovaný na profesionálne hranie, takže vás nebudú tlačiť ani po mnohých hodinách počúvania. Pohodlie zabezpečuje mäkko prešívaný hlavový most, ušné polstrovanie z pamäťovej peny a klapky prešité umelou kožou.

Užite si pohodlie

Tieto slúchadlá vám okrem zlepšenia priestorovej orientácie pri hraní, poslúžia aj na kvalitné počúvanie hudby. USB zvuková karta dokáže vyšperkovať kvalitu zvuku na maximum, aj keď vlastníte len integrovanú zvukovú kartu.
Samozrejme, že kvalitná zvuková karta posunie zážitok z hudby ešte na vyššiu úroveň. Vedľa kvality zvuku a pohodliu bol kladený veľký dôraz na praktickosť. Káble zo slúchadiel, zvukovej karty aj ovládače hlasitosti sú silné a odolné proti zauzleniu.

Hi-Fi priamo na vašej hlave

O kvalitný zvuk sa starajú enormne veľké meniče s rozmermi 53 mm. Spolu s USB zvukovou kartou, ktorá je vyladená pre hráčov, dokážu obstarať ten najkvalitnejší 7.1 priestorový zvuk. Na hranie je samozrejme treba mikrofón. Ten u HyperX 2 Cloud zaistí veľmi čistý prenos zvuku pri komunikácii so spoluhráčmi. Navyše je odnímateľný a ohybný.

Bohaté príslušenstvo

  • Praktické púzdro na prenášanie
  • Semišové krytky na náušníky
  • Odpojiteľný mikrofón
  • Externá zvuková karta do USB

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Platforma
PC, PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HyperX Cloud II Headset bielo-ružová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX Cloud II Headset bílo-růžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX Cloud II Headset weiß-rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX Cloud II Headset weiß-rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HyperX Cloud II fülhallgató fehér-rózsaszín.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií