PET Premium Week Samsung

HyperX Cloud Revolver S

Zobraziť katalóg
HyperX Cloud Revolver S
4,5 12 hodnotení
Herné slúchadlá káblové, s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, USB-A, pre PC a PlayStation 4, priestorový zvuk 7.1, frekvenčný rozsah 12 Hz–28000 Hz, citlivosť 100,5 dB/mW, impedancia 30 Ohm, menič 50 mm
Kód:  DS992e2 Produktové číslo:  HX-HSCRS-GM/EM Stránky výrobcu

HyperX Cloud Revolver S


Slúchadlá HyperX Cloud Revolver S sú pripravené na akciu s Plug N Play a virtuálnym zvukom Dolby® Surround 7. Počúvajte každý krok, explóziu a výstrel tak čisto ako v kine, a to vďaka simulovaným siedmym pozičným reproduktorom, ktoré poskytujú presný zvuk so vzdialenosťou a hĺbkou. Zdokonalená zvuková karta USB s digitálnym spracovaním signálu zvláda všetko, prináša konzistentný zvuk prémiovej kvality bez ohľadu na to, v akom systéme prehrávate.
Podsvietené tlačidlá na ovládacej jednotke zvuku vám umožnia rýchlo aktivovať zvuk Dolby, umožnia vám stlmenie, reguláciu mikrofónu a výstupných úrovní. Nové basové zosilnenie a ploché a vokálne režimy ekvalizéra vám umožnia prepínať medzi nastaveniami naladenými pre hry, streamovanie, hudbu alebo filmy. Revolver S má zvukovú scénu so štúdiovou kvalitou, ktorá vyniká pri hrách FPS a nastavení otvoreného prostredia, takže zvuky počujete ďaleko presnejšie.
Jedinečne navrhnutý budič slúchadiel Revolver S oddeľuje hĺbky, stredy a výšky, a prepracované profily vytvárajú zvuky, z ktorých budú milovníci zvuku doslova vo vytržení. Ozajstní hráči a používatelia streamovania si zamilujú vyššiu kvalitu značkovej pamäťovej peny HyperX a novú širšiu čelenku, ktorá na hlave znižuje tlak a rovnomerne rozkladá hmotnosť.

Slúchadlá Cloud Revolver S navrhnuté v Nemecku majú pevnú oceľovú konštrukciu pre dlhotrvajúcu odolnosť a stabilitu, a sú postavené tak, aby zvukovú dokonalosť niesli celé roky.

Dolby Surround 7.1

HyperX Cloud Revolver S spolu so Plug N Play a virtuálnym zvukom Dolby® Surround 7.1 sú pripravené k boju – nie je potrebný žiadny softvér. Zvukové zážitky ako v kine.

Ovládacia jednotka so zvukovou kartou DSP

Zvuková karta Digital Signal Processing vylepšuje zvuk a zlepšuje potlačenie šumu pre optimálny herný zážitok. Podsvietené tlačidlá umožňujú Push-to-Dolby, stlmenie a nastavenie mikrofónu a výstupných úrovní, a to okamžite vďaka ovládacej jednotke zvuku.

Štúdiová kvalita zvuku

Revolver S má zvukovú scénu so štúdiovou kvalitou, ktorá vyniká pri hrách FPS a nastavení otvoreného prostredia, takže lepšie počujete zvuky z väčšej vzdialenosti, teda máte nad nepriateľmi výhodu.

Presný a ostrý zvuk

50 mm smerové meniče slúchadiel HyperX Cloud Revolver S sú súbežne nasmerované do uší a doslova chrlia presný a ostrý zvuk so zvýšenými basmi.


Pamäťová pena pre maximálny komfort

Červená značková pamäťová pena HyperX poskytuje pri intenzívnych herných maratónoch dlhotrvajúce pohodlie.

Odolný oceľový rám

Náhlavná súprava HyperX Cloud Revolver S je vybavená odolným oceľovým rámom, ktorý ponúka mimoriadne dlhú životnosť a tvarovú stabilitu.

Odnímateľný mikrofón

Slúchadlá HyperX Cloud Revolver S majú certifikáciu od spoločností TeamSpeak a Discord, a sú kompatibilné s programami, ako je Skype, Ventrilo, Mumble, RaidCall a ďalšími VOIP programami.

Široká kompatibilita

USB Plug N Play Dolby Surround 7.1 kompatibilný s PC, PS4, PS4 Pro a zariadeniami s podporou zvuku cez USB, stereo kompatibilný cez 3,5 mm konektor s Xbox One1, Xbox One S1, Mac1, PC, PS4, PS4 Pro, mobilnými zariadeniami a VR3.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack, USB Type-A Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack, USB Type-A Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
12 Hz Hotovo!
Frekvencia do
28 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
100,5 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
50 mm Hotovo!
Impedancia
30 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od
12 Hz Hotovo!
Frekvencia do
28 000 Hz Hotovo!
Funkcie
Odnímateľný Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

vyplatí se koupit tyto sluchátka ? nebo jsou lepší HyperX x cloud 2. a jak je to s tím šumem na který si každý stěžuje ? je to už k roku 2021 opravený nebo ne ?

Potřebuji vyměnit náušníky. Bohužel nemohu najít žádného prodejce v ČR. Můžete pomoci?

Vymazali ste moju otázku ktorá asi sa vam nehodila pýtal som sa či majú s týmito sluchátkami všetci problémy čo sa týka zvuku že v nich Dost šumi jednalo sa mi o to či Nebolo Vadnych len pár kúskov A to že ste mi vymazali moju otázku Tak to je chrapunske mozte sa hanbiť to svedčí otom aky ste obchod viac-menej si nechávate pozitívne recenzie a keď niekto napíše negatívnu recenziu tak to hned vymažete a takisto otázka ktorá vám nevyhovuje takto jednoducho zmažete

Dobrý deň, majú tieto slúchadlá fyzicky 7.1 alebo sa jedná len o stereo ktoré je dotvorené v SW do virtuálneho 7.1 zvuku?

V prípade že mám zvukovú kartu s virtualn 7.1 (Creative Sound BlasterX AE-5) je stále nutné použiť usb ?

Dobrý deň, aké slúchadlá by ste mi odporučili? Hyperx cloud II alebo Hyperx revolver S? Vopred ďakujem za odpoveď

Dobrý deň, dajú sa tieto sluchadlá normálne používat na telefón s 3,5 mm jackom?

Zdravim. kdyz zapojim pridanou zvukovou kartu do USB a zacnu pouzivat sluchatka pres ni microfon je stale aktivni a slysim vse co reknu na co kliknu vse slysim ve sluchatkach nejaka rada jak to vypnout?

aha!! takze namiesto zodpovedania mojho dotazu ste ho vymazali!! vy ste teda podpora pre zakaznika, aspon vidiet ako si nas vazite. to uz aj policia je viac napomocna ako vy... som rad ze som to zistil, aspon viem do buducna ake eshopy nevyuzivat :)

I was checking for new headset at the showroom but the selection was very very limited. I would expect the main showroom to have more high-end products up for testing. Sennheiser game zero for example. Or Sennheiser HD 650 + modmic. Now the selection felt like you are trying to sell gaming gear for kids when the majority of the gamers are adults.

12
Diskusia a poradňa k HyperX Cloud Revolver S
Príslušenstvo pre HyperX Cloud Revolver S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX Cloud Revolver S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX Cloud Revolver S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX Cloud Revolver S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HyperX Cloud Revolver S.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií