Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AlzaBoxy Q1

HyperX CloudX

Zobraziť katalóg
HyperX CloudX
5 7 hodnotení
Herné slúchadlá – pre XBOX One, dynamické, uzavreté, meniče 53mm, 15Hz až 25000Hz, odnímateľný mikrofón
Kód:  DS992e Produktové číslo:  HX-HSCX-SR/EM

HyperX CloudX

Headset HyperX CloudX je určený nekompromisným hráčom na konzole Xbox One a je k tomu certifikovaný spoločnosťou Microsoft. Spolupracuje s bezdrôtovým ovládačom Xbox Elite a ostatnými modelmi Xbox One s 3,5 mm vstupom pre headset, rovnako ako s mobilnými zariadeniami s klasickým 4-pólovým 3,5 mm konektorom (štandard CTIA). Okrem toho balenie obsahuje redukciu na rozvedenie na 2 × 3,5 mm jack (slúchadlá/mikrofón) pre pripojenie k bežným počítačom.

Cloud II a nové modely Cloud Revolver/Revolver S a CloudX sú prvé audio zariadenia, ktoré získali certifikáciu Discord. Discord je najrýchlejšie rastúca hlasová a textová chatovacia aplikácie pre hráčov a ponúka bezplatné a zabezpečené služby bez prieťahov na komunikáciu viacerých hráčov pri hraní na stolových počítačoch alebo mobilných zariadeniach. Aplikáciu teraz používa 5 miliónov užívateľov.


Kľúčové vlastnosti

  • Oficiálne licencovaný headset pre Xbox One, použiteľný aj s počítačmi
  • Ovládanie hlasitosti a stlmenie mikrofónu na kábli
  • Kvalitná pamäťová pena a polstrovaný most pre maximálne pohodlie
  • Ohromujúci zvuk pri hraní aj počúvaní hudby
  • Odnímateľný a flexibilný mikrofón s elimináciou okolitého šumu
  • Odolný hliníkový rám zaručuje dlhodobú životnosť
  • Zameniteľné koženkové a velúrové mušle v balení
  • Tvrdé škrupinové puzdro na prenášanie a skladovanie
  • Spĺňa certifikácie Discord a TeamSpeak
vypnuté
Xbox One
 

Nekompromisný komfort CloudX

Pamäťovou penou polstrované hlavové mušle a mäkčený hlavový most garantujú vysoký štandard pohodlia pri počúvaní. K tomu napomáha aj uzavretá circumaurálna konštrukcia s možnosťou výmeny koženkovým a velúrových náušníkov. V každom prípade tak budete perfektne odtienený od okolitého prostredia a sami si zvolíte, ktorá povrchová úprava je vám príjemnejšia.


Špičková kvalita HyperX

Pevná hliníková kostra garantuje dlhodobú životnosť a odolnosť, zatiaľ čo rozmerné 53 mm meniče obstarajú nekompromisnú HiFi kvalitu zvuku. Výšky sú jemné a bohaté, stredy sú krištáľovo čisté a basy vám riadne rozvibrujú bubienky v ušiach. Ľahšie tak naplno vstúpite do herného/filmového prostredia a necháte sa unášať na vlnách zábavy.


Komunikácia s certifikáciou TeamSpeak a Discord

Priamo na kábli nájdete ovládanie hlasitosti a prepínač stlmenia mikrofónu. Flexibilný mikrofón je navyše plne odnímateľný, aby vám neprekážal pri počúvaní hudby alebo sledovaní filmov. Keď ho ale budete potrebovať, zaistí vám precízne smerové snímanie hlasu s elimináciou okolitého šumu, takže vás parťáci na chate budú počuť čisto a jasne. Headset je certifikovaný službami TeamSpeak a Discord, ale perfektne sa hodí aj pre ďalšie komunikačné služby, napríklad Skype, Ventrilo, Mumble či RaidCall.


Doplňujúce informácie:

Slúchadlá:
Konštrukcia: Uzavretá, circumaurálne
Meniče: 53 mm s neodymovými magnetmi
Frekvenčný rozsah: 15 – 25 000 Hz
Impedancia: 60 ohmov
Citlivosť: 98 dB/mW pri 1 kHz
Celkové harmonické skreslenie (THD): < 2 %
Zaťaženie: 150 mW menovite/300 mW max.
Hmotnosť: 309 g (322 g s mikrofónom a káblom)

Pripojenie:
Dĺžka kábla: 1,3 m k headsetu/2 m predlžovací kábel k počítaču
Konektor: 4-pólová 3,5 mm zástrčka/2 × 3,5 mm zástrčka na predlžovacom kábli k počítaču

Mikrofón:
Typ: Elektretový kondenzátorový
Snímanie: Smerové s elimináciou šumu
Frekvenčný rozsah: 50 – 18 000 Hz
Citlivosť: -39 dBV (0 dB = 1 V/Pa, 1 kHz)

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den dají se tyto sluchátka připojit i k počítači?

Dá sa odobrať mikrofón?

Co znamená ,když jsou tyto sluchátka ,,zánovní,, ?

Dobrý den ,včera jsem si objednal tyto sluchátka HyperX CloudX a na email jste mi zaslali email,kde se psalo,že jsou tyto sluchátka ,,zánovní,,.Co to znamená?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je normální aby při hlasovém hovoru byli snímané veškeré zvuky z počítače do mikrofonu (např. videa na youtube nebo hry) v plné hlasitosti i když je mikrofon popřípadě fyzicky odendaný ze sluchátek (zkoušeno na různých zařízení).

Dobrý den dnes skúšam prvý deň tieto slúchadlá, je sum normálna zalezitost tohto modelu ak je zvuk na maximálnej hlasitosti (zvuk ovládaný koleckom na kabli slúchadiel) bez ohľadu na zvukový zdroj je sum stále rovnako silný aj ked je hlasitosť na nule, ak hlasitosť znizim koleckom odhadom asi na 90% tak je všetko v poriadku a šum nepočuť žiaden, je to chyba kusu? Mam tovar vrátiť a skúsiť poziadat o druhe slúchadlá? Nejde o nic veľké len stratím šancu maximálneho zvuku, kedy by ten sum aj tak nebol počuť pri menej hlučných častiach, napríklad pri loadingu hier...Ďakujem

Jaký je rozdíl mezi temito cloud x HX-HSCX-SR/EM a cloud HX-HSCL-SR/NA

Dobrý deň, chcel by som vedieť či sú sluchadlá kompatibilné s PS4

Dobrý den, je možno tyto sluchátka připojit do PS4 dualshocku ?

Diskusia a poradňa k HyperX CloudX
Príslušenstvo pre HyperX CloudX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX Cloud X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX CloudX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX CloudX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HyperX CloudX.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií