Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HyperX Predator 480 GB s adaptérom do PCIe

Zobraziť katalóg
HyperX Predator 480 GB s adaptérom do PCIe
5 1 hodnotení
SSD disk - rozhranie M.2, Marvell 88SS9293, čítanie až 1400 MB/s, zápis až 1000 MB/s, Half-Height Half-Length
Kód:  FT136e1 Produktové číslo:  SHPM2280P2H/480G Stránky výrobcu
HyperX Predator 480 GB s adaptérom do PCIe Predaj skončil

HyperX Predator 480 GB s adaptérom do PCIe


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Skvělý základní prvek výkonného počítače

Skvelý základný prvok výkonného počítača

HyperX Predator vsádza na 19 nm MLC NAND flash čipy, ktoré sú plne pod kontrolou radiča Marvell 88SS9293. Vo výsledku sa dočkáte rýchlosti čítania na hranici 1400 MB/s a zápisu 1000 MB/s.

Tieto neskutočné rýchlosti vám dovolia rýchlejšie hranie a načítanie hier aj nerušenú prácu vo viacerých programoch naraz. Aj čas potrebný na spustenie systému bude kratší a váš počítač bude pripravený na prácu oveľa rýchlejšie.


480 GB pre vaše dáta

Rovnako ako všetky produkty radu HyperX je aj nový Predator vyhotovený prvotriedne. Chýbajú mu akékoľvek pohyblivé časti (je absolútne tichý) a spotreba a s ňou spojené zahrievanie je oproti klasickým diskom úplne minimálna.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

HyperX Predator

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, též mne zajímá, zda funguje na starších MacPro (3.1. a výš).

Dobry den, na strankach vyrobce jsem nasel pouze "Kingston solid-state drives are OS-independent and will run on any system supporting a standard SATA interface." Je tedy kompatibilni s MacPro 2009-2012? Diky za info.

Diskusia a poradňa k HyperX Predator 480 GB s adaptérom do PCIe
Príslušenstvo pre HyperX Predator 480 GB s adaptérom do PCIe
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX Predator 480GB s adaptérem do PCIe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX Predator 480GB mit PCIe-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX Predator 480GB mit PCIe-Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HyperX Predator 480GB PCIe adapterrel.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií