AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Hyundai MPC 401 FM 2GB čierna

Zobraziť katalóg
Hyundai MPC 401 FM 2GB čierna
4,0 43 hodnotení
MP4 prehrávač 2 GB, čierno-zelený, AMV, BMP, JPG, MP3, WAV, WMA, FM rádio, displej 1,8", digitálny záznamník, micro SD, USB 2.0, Li-Ion
Kód:  JHY430 Produktové číslo:  HYUMPC401GB2FMBG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hyundai MPC 401 FM 2GB čierna

Cenovo dostupný MP4 prehrávač HYUNDAI MPC 401 sa stane skvelým partnerom na cestách, aj pri čakaní u lekára, kedy Vám pomôže skrátiť si dlhú chvíľu obľúbenou piesňou, seriálom alebo počúvaním FM rádia. Prehrávač je vybavený kvalitným farebným displejom s uhlopriečkou 1,8". Ovládanie prístroja je realizované pomocou niekoľkých tlačidiel a je veľmi intuitívne. K tomu prispieva aj prehľadné usporiadanie ponuky a jednotlivých sekcií. Prehrávač sa môže pochváliť 2 GB internou flash pamäťou, ktorú možno ďalej podľa potreby rozširovať prostredníctvom pamäťových kariet typu microSD alebo microSDHC.

HYUNDAI MPC 401 si poradí s prehrávaním najbežnejších formátov obrazu, zvuku aj videa, medzi ktoré patrí JPG, BMP, MP3, WMA, WAV či AMV. Okrem toho je v prístroji inštalovaný aj digitálny PLL tuner pre čisté počúvanie obľúbených FM rádio staníc. Pre ideálne nastavenie prehrávania zvuku je k dispozícii ekvalizér. Ďalšou funkciou tohto multimediálneho zariadenia je režim diktafónu, umožňujúci nahrať si hovorené poznámky alebo dôležitú prednášku. Prostredníctvom 3,5 mm jacku si môžete pripojiť obľúbené slúchadlá a USB 2.0 rozhranie slúži na nabíjanie a prepojenie s počítačom, či inými zariadeniami. O napájanie sa stará kvalitný Li-Pol akumulátor, ktorý udrží MP4 prehrávač pri živote naozaj dlho. Čierne farebné prevedenie je doplnené štýlovým zeleným prúžkom.

Parametre a špecifikácie:

Typ:

MP4 prehrávač

Displej:
Typ: farebný
Uhlopriečka: 1,8"

Pamäť:
Typ internej pamäte: flash
Veľkosť internej pamäte: 2 GB
Podporované pamäťové karty: microSD/microSDHC

Prehrávané formáty multimédií:
JPG, BMP, MP3, WMA, WAV, AMV

Ďalšie funkcie:
Digitálny PLL tuner (FM rádio)
Prehrávanie videa
Diktafón
Ekvalizér

Rozhranie:
Slúchadlový výstup
USB port

Napájanie:
Typ: Li-Pol akumulátor
Výdrž pri prehrávaní zvuku: 10 hodín
Výdrž pri prehrávaní videa: 4,5 hodiny

Rozmery:
8,4 x 4,5 x 1,2 cm

Hmotnosť:
60 g

Farebné prevedenie:
čierne so zeleným prúžkom

Poznámka:
» Všetky MP4 prehrávače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hyundai MPC 401 FM 2GB čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai MPC 401 FM 2GB černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hyundai MPC 401 FM 2GB fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií