Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Hyundai OVET 111

Zobraziť katalóg
Hyundai OVET 111
4,5 19 hodnotení
Osobná váha merací rozsah do 180kg, presnosť 100g, 6mm tvrdené bezpečnostné sklo, pamäť pre 10 osôb, analýza telesného tuku, tekutín, svalovej hmoty, hmotnosť kostí, 2x CR2032 (súčasť balenia)
Kód:  HYUVO001 Produktové číslo:  HYUOVET111 Stránky výrobcu

Hyundai OVET 111

Hyundai OVET 111 vás bude vždy presne informovať o telesnej hmotnosti a pomôže vám s formovaním vašej postavy. Táto osobná digitálna váha dokáže analyzovať telesný tuk, množstvo tekutín, svalovú hmotu aj hmotnosť kostí. Moderný prístroj k svojmu meraniu využíva 5 vstupných parametrov - výšku, váhu, vek, pohlavie a biologický odpor. Navyše disponuje pamäťou až pre 10 osôb.

Inteligentná váha meria s rozlíšením na 100 g a ponúka maximálnu nosnosť do 180 kg, na prípadné preťaženie vás upozorní integrovaný indikátor. Pri zaťažení sa automaticky aktivuje a ihneď začne vážiť. Všetky údaje jednoducho odčítate z veľkého a dobre čitateľného displeja. Váha sa potom automaticky vynuluje a vypne, čím sa efektívne predlžuje životnosť batérií.

Moderná váha je vyrobená z tvrdeného bezpečnostného skla hrúbky 6 mm. Povrch je preto veľmi hygienický a ľahko sa udržiava. Výhodou je tiež štýlový strieborno-biely dizajn.

Parametre a špecifikácia:

Merací rozsah:

180 kg

Presnosť váženia:
S rozlíšením na 100 g

Materiál:
6 mm tvrdené bezpečnostné sklo

Vlastnosti a funkcie:
Dotykové ovládanie
Displej vysoký 20 mm
Pamäť pre 10 osôb
Ihneď váži - stačí sa na váhu postaviť
Automatické zapnutie a zváženie
Automatické vynulovanie
Automatické vypnutie
Indikátor preťaženia

Napájanie:
2x batéria CR2032 (súčasť balenia)

Rozmery:
2,2 x 30 x 30 cm

Farba:
Biela, strieborná

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, chci se zeptat, jak dlouho by měli baterie vydržet.. děkuji za odpověď..

Diskusia a poradňa k Hyundai OVET 111
Príslušenstvo pre Hyundai OVET 111
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai OVET 111. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hyundai OVET 111.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií