Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AlzaBoxy Q1

Hyundai SI 258

Zobraziť katalóg
Hyundai SI 258
4,7 44 hodnotení
Žehlička typ: naparovacia, príkon 1000 W, cestovná verzia a vertikálne naparovanie, objem nádržky 40 ml, parný ráz 10 g/min, materiál žehliacej plochy antikoro, dĺžka kábla 2 m, modrá
Kód:  EAD9007a Produktové číslo:  HYUSI258 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hyundai SI 258

Už nechcete mať na dovolenke či pracovnej ceste pokrčené oblečenie? Máme pre vás riešenie - cestovnú žehličku Hyundai SI 258. Vďaka sklápaciemu držadlu zaberie minimum priestoru pri cestovaní. Žehliť môžete na sucho aj s parou (variabilný výstup pary 0 - 21 g/min, celkom 293 naparovacích otvorov). Jej výhodou je vysoká tepelná vodivosť a rovnomerné rozloženie teploty. Poteší vás váha 0,76 kg a rozmery 11,0 x 20,5 x 9,5 cm (výška x šírka x hĺbka). Antikorová žehliaca plocha vyniká svojou vysokou kĺzavosťou, ktorá uľahčí žehlenie. Žehlička má 40 ml objem zásobníka na vodu a napájací kábel dlhý 2 m. Maximálny príkon zariadenia je 1000 W. Svetelná signalizácia vás upozorní, že je prístroj v prevádzke.

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Ďalšie funkcie
Cestovná verzia Hotovo!
Príkon
1 000 W Hotovo!
Parný ráz
10 g/min Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Ďalšie funkcie
Cestovná verzia Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
1 000 W Hotovo!
Parný ráz
10 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Nerez Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hyundai SI 258 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai SI 258. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hyundai SI 258.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií