Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hyundai VC 028

Zobraziť katalóg
Hyundai VC 028
Tyčový vysávač 2 v 1, nádoba 0,5 l, HEPA filter, rotačná parketová hubica, štrbinová hubica, doba nabíjania 9 - 11 hod., doba prevádzky až 18 min
Kód:  HYUVTA04 Produktové číslo:  HYUVC028 Stránky výrobcu

Hyundai VC 028

Hľadáte ľahký vysávač, ktorý budete môcť prakticky okamžite začať používať a nezaťažovať sa hľadaním zásuvky? Máme pre vás rovno jeden multifunkčný tyčový vysávač, ktorý jednoducho upravíte na ručné a ľahko ho tak využijete nielen na upratovanie podlahy, ale aj na omrvinky na stole. Získate tak skvelého domáceho pomocníka.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderné a ľahké prevedenie
  • Výdrž na jedno nabitie až 18 minút v prevádzke
  • Dobíjanie cez adaptér (9 - 11 hodín)
  • Svetelná signalizácia nabíjania
  • Kvalitné HEPA filter
  • Umývateľný chránič HEPA filtru
  • Dostatočný objem prachovej nádoby 500 ml

Vždy po ruke

Praktický stojan vám umožní vysávač šikovne upratať do skrine. Vďaka sklápacej rukoväti vám v nej zaberie ešte menej miesta. Môžete ho však tiež privŕtať k stene a vysávač si tak krásne pripraviť na najvhodnejšie miesto. Hodí sa totiž na všetky typy podláh a najlepšie je na každodenné bežné upratovanie vďaka svojej ľahkosti a schopnosti dostať sa aj do horšie dostupných miest. K tomu vás nijako nebude obmedzovať dostupnosť zásuvky alebo napájací kábel, vysávač funguje úplne z akumulátora a je tak pre vás ešte viac flexibilným pomocníkom.

2 v 1

Rozhodne využitie tohto vysávača nekončí na bežných podlahách. Omrvinky na ňu ani nemusia dopadnúť vďaka funkcii ručného vysávača. Rýchlo ho z konštrukcie vysávača vyberiete a prach alebo omrvinky na stole jednoducho odstránite. Vašu domácnosť tak bez námahy udržíte v čistote a zostane vám viac síl i času na to, čo vás naozaj baví.

Doplňujúce informácie

Doba nabíjania:
9 - 11 hodín

Filtrácia:
Cyklónový systém filtrácie, HEPA filter, chránič HEPA filtru

Hmotnosť:
4 kg

Príslušenstvo v balení:

  • Štrbinová hubica
  • Rotačná parketová hubica
  • Praktický stojan na uloženie

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hyundai VC 028
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai VC 028. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hyundai VC 028.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií