Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Hyundai VK302

Zobraziť katalóg
Hyundai VK302
4,6 25 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem 1.7 l, príkon 2200W, materiál: kov, automatické vypnutie, skrytá špirála, tepelná poistka, ukazovateľ vodnej hladiny a úložný priestor pre kábel, čierna a strieborná
10,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  HYURK302 Produktové číslo:  HYUVK302 Stránky výrobcu

Hyundai VK302

Hyundai VK302 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Rýchlovarná kanvica Hyundai VK302 Bočný pohľad

Rýchlovarná kanvica už nie je len otázkou praktickosti, ale časom sa stala aj dizajnovou vložkou. Často sa stáva, že práve kanvica prispeje k dokonalému a celistvému vzhľadu miestnosti. Kovové kanvice možno nepatria medzi najrozšírenejšie, ale zato sa radia medzi špičku na trhu, ako napríklad Hyundai VK302. Kanvica ohrieva vodu veľmi rýchlo vďaka príkonu 2200 W, čakanie na vriacu vodu tak pre vás bude minulosťou. Ďalšou výhodou je jej vysoký objem 1,7 l. Ohrievacia špirála rýchlovarnej kanvice Hyundai VK302 nie je vidieť, pretože je skrytá pod teplovodivým dnom. Vďaka tomu môžete na vodný kameň len spomínať. Automatické vypnutie sa radí medzi funkcie, na ktoré si zvyknete v priebehu chvíľky. V takom prípade nemusíte kanvicu strážiť a môžete ju nechať bez dozoru. Aby ste mohli mať prehľad o množstve vody vnútri, je tu inštalovaný ukazovateľ vodnej hladiny.

Najdôležitejšie prednosti rýchlovarnej kanvice Hyundai VK302

  • Rýchlovarná kanvica Hyundai operuje s príkonom 2200 W
  • Materiál: kov
  • Objem kanvice 1,7 l
  • Vodoznak na presné a rýchle určenie hladiny vody
  • Výhrevná špirála skrytá pod dnom
  • Sama sa vypne hneď ako sa dovarí voda
Rýchlovarná kanvica Hyundai VK302 Vlastnosti/technológia

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak je kabel dlouhý a jak je řešena jeho koncovka? Je rovná, nebo zalomená? Děkuji.

Príslušenstvo pre Hyundai VK302
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií