PET PET

Hyundai Xerxes HUCT9e čierny

Zobraziť katalóg
Hyundai Xerxes HUCT9e čierny
2,5 2 hodnotení
Tablet dotykový 9" 1024 x 600 TFT LCD displej, Google Android 4.2.2, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až na 32 GB, 2x zabudovaná kamera, pohybový senzor, WiFi, 3G internet modem cez USB, microUSB slot, 4500 mAh Li-Ion
Kód:  HYN001k Produktové číslo:  TABHY09000 Stránky výrobcu
Hyundai Xerxes HUCT9e čierny Predaj skončil

Hyundai Xerxes HUCT9e čierny

Tablet Hyundai Xerxes HUCT9e vám za nekompromisne nízku cenu poskytne všetko, čo má moderný tablet mať. Jeho výbava postačí na každodenné činnosti, ako je surfovanie na internete, prezeranie fotografií a videa alebo hranie nenáročných hier. Ako operačný systém tu figuruje osvedčený a optimalizovaný Android vo verzii 4.2.2 s obchodom Play, v ktorom nájdete tisíce aplikácií.

Kľúčové vlastnosti

  • 9" dotykový displej
  • Dvojjadrový procesor dostatočný na plynulý chod
  • Osvedčený systém Android 4.2.2
  • Predná a zadná kamera
  • Podpora Micro SD kariet s kapacitou 32 GB

Dostupný tablet na každodenné využitie

Dotykový displej má dostatočne jemné rozlíšenie 1024 × 600 pixelov. Jeho veľkosť 9" je ideálny na prezeranie obsahu ale zároveň nie je tablet príliš veľký a ľahko ho tak vezmete kamkoľvek so sebou.Nájdete tu aj zadný 2 Mpx fotoaparát na zhotovovanie snímok a prednú kamerku hodiacu sa pre video chat. Na internet sa pripojíte cez WiFi alebo využijete micro USB na pripojenie 3G modemu. Zabudované úložisko s veľkosťou 8 GB môžete ďalej rozšíriť kartami Micro SD až o ďalších 32 GB.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli se jedna o nový tablet s 2 letou zárukou? Nebo vráceny a zlevněny? Dále jaká je reklamovost tohoto tabletu a jake jsou na něj recenze? Je kvalitní postačí na prohlížení webových stránek? Děkuji za odpověď

Dobrý den, jak je možné že tento nový tablet je už v základě "rootnutý"? Což je defakto nabourání systému tabletu a kvulitu tomu zle neuznat reklamaci. Dnes se mi tablet vrátil z reklamace, posílal jsem ho tam pár dní na to ci mi přišel, a ted zjistím že je rootnutý. O tom není na webu ani v obejdnávce zmínka, podle mě je to důvod k odstoupení od smlouvy a vrácení zboží. Prosím o odpověď a jak tohle budete řešit? Dodali jste zákazníkovi "hacknutý" tablet aniž by o tom věděl. To je podvod!

Nejde stáhnout hra world of tanks

Prosim poradte jakou ochrannou folii mam zakoupit k tomuto modelu

Poradte prosim potrebuji k tomuto modelu ochrannou folii nebo pouzdro dekuj

Diskusia a poradňa k Hyundai Xerxes HUCT9e čierny
Príslušenstvo pre Hyundai Xerxes HUCT9e čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai Xerxes HUCT9e černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hyundai Xerxes HUCT9e fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií