2024_Q2_Xiaomi_CZ_Tablety_ucho

i-stay Black Up to 12" Tablet

Zobraziť katalóg
i-stay Black Up to 12" Tablet
4,5 12 hodnotení
Taška na tablet – čierna, vodeodolný materiál, s popruhom, vrecká na príslušenstvo, pre tablet 12.1"
Kód:  IST100a5 Produktové číslo:  is0301

i-stay Black Up to 12" Tablet

Luxusná a štýlová taška na tablet, ktorá je navrhnutá v duchu jednoduchosti, ale napriek tomu prekvapí svojou výbavou. Vnútri nájdete dostatok miesta na váš tablet, dokumenty a veci, ktoré denne potrebujete. Taška svojou pevnou a dômyselnou konštrukciou navyše zaručí maximálny komfort a ochranu svojmu obsahu. Vďaka patentovanému popruhu na rameno sa rozhodne nemusíte báť, že vám taška skĺzne.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodná pre tablety do 12"
  • Veľa úložného priestoru pre dokumenty
  • Skvelá vnútorná organizácia
  • Popruhy pre upevnenie obsahu tašky
  • Odopínateľný popruh
  • Miesto na papiere veľkosti A5

Kvalita a elegancia

Taška je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov. Vonkajšia strana je z nylonu a je vodoodolná, takže sa nemusíte báť prenášať vaše zariadenie ani v daždi. Samotný popruh je vyrobený zo 100% polyesteru a vďaka svojej špeciálnej konštrukcii je úplne odolný voči sklzu. Polstrovaný vnútrajšok, ktorý je vyrobený v elegantnej červenej farbe potom všetkých uistí, že dbáte na štýl a kvalitu.

 
Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Parametre a špecifikácia

Hĺbka
4 cm Hotovo!
Šírka
24 cm Hotovo!
Výška
29 cm Hotovo!
Max. uhlopriečka notebooku
12,1" Hotovo!
Materiál
Nylon/PU Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
4 cm Hotovo!
Šírka
24 cm Hotovo!
Výška
29 cm Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
12,1" Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Materiál
Nylon/PU Hotovo!
Užitočné vlastnosti
Oddelené vrecko na drobnosti, Ochrana displeja proti poškriabaniu, Ramenný popruh, Vodoodolnosť, Otváranie na zips Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky tašky na tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bylo by možné vyzkoušet brašnu na pobočce, abych měl jistotu že se mě tam vleze 2v1 ntb acer one 10 s nabíjecím káblem, maličkou myškou, nabíječkou na mobil a sešitek na poznámky? V této době, rukavice s dezinfekcí nejsou problém, pokud bude vše OK okamžitě platím. Děkuji za odpověd.

Dobrý den, 14.1. 2019 jsem zakoupil tuto brašnu, ale teď se projevilo, že jde o nevhodný dárek. Brašna je nepoužitá, v originálním balení, se štítkem. Dá se ještě vrátit, pořípadě vyměnit? Děkuji za odpověď

dobrý den, chci se zeptat jestli jde na lenovo tab 3 10 pouzdro lenovo tab 3 10 busnis a ještě bych potřebovala sklo. děkuji za radu

Nejsou tam špatné jednotky u rozměrů? Šířka Udává fyzické rozměry samotného produktu. Jako jednotky jsou používané milimetry. 34 mm (3,4 cm) Výška 27,5 mm (2,75 cm) Hloubka 6 mm (0,6 cm)

Dobrý deň. chcel by som sa opýtať či sa do tejto tašky reálne vojde Tablet Microsof surface Pro 4. ďakujem

Diskusia a poradňa k i-stay Black Up to 12" Tablet
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si i-stay Black Up to 12" Tablet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte schwarze Tablet-Tasche bis 12". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte schwarze Tablet-Tasche bis 12". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: i-stay fekete legfeljebb 12"-os tablethez.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií