AD homeoffice PET

I-TEC USB-C 3.1 - HDMI

Zobraziť katalóg
I-TEC USB-C 3.1 - HDMI
4,4 10 hodnotení
Redukcia na pripojenie monitora s HDMI cez USB-C 3.1 (4K), kompatibilný s Thunderbolt 3
Kód:  JP910b2 Produktové číslo:  C31HDMI Stránky výrobcu
I-TEC USB-C 3.1 - HDMI Predaj skončil

I-TEC USB-C 3.1 - HDMI

Ak vám nestačí len jedna pracovná plocha, tak nie je nič jednoduchšie, než si ju rozšíriť. To môžete urobiť práve vďaka adaptéru i-tec, ktorý pripojíte pomocou konektora USB-C 3.1. Adaptér umožní rozšíriť pracovnú plochu o externý HDMI monitor, projektor či televízor s HDMI rozhraním k vášmu notebooku, tabletu alebo PC cez nový USB-C alebo Thunderbolt 3 konektor. Dokonca si môžete užiť obraz až v 4K Ultra HD rozlíšení a to aj vrátane audio signálu.  


Kľúčové vlastnosti

  • Externý adaptér určený na rozšírenie svojej pracovnej plochy o ďalší monitor
  • Možnosť pripojiť tiež projektor alebo televízor pomocou HDMI rozhrania
  • Podporuje prenos v 4K Ultra HD rozlíšení a to vrátane audio signálu
  • Prenosová rýchlosť až 10 Gbps
  • Napájanie zo zbernice USB, nie je potreba externý napájací adaptér
  • Podpora režimov Rozšírenie, Zrkadlenie a Primárne monitor
  • Vhodný pre používateľov, ktorí potrebujú a využívajú viac pracovných plôch na prácu

Obľúbite si ho

Zaiste si ho obľúbia všetci používatelia vlastniaci Apple MacBook 2015, Chromebook Pixel 2015, Acer Switch Alpha 12, Dell XPS 13, HP EliteBook Folio G1 alebo akékoľvek iné zariadenie s USB-C konektorom. Je ideálnou voľbou pre všetkých grafikov, dizajnérov alebo dokonca aj hráčov. Dovolí vám tak napríklad pracovať s programami cez dva monitory, vyhľadávať na jednom informácie a na druhom monitore ich spracovávať. Medze sa naozaj nekladú, každý si nájde tú svoju. 


Parametre a funkcie

  • Hardvérové požiadavky: notebook, tablet, PC s OS Windows, Mac alebo Google s voľným portom USB-C s podporou "DisplayPort Alternate Mode" alebo s Thunderbolt 3 portom
  • Operačný systém: Windows 10, Mac OS X, Google (Chrome OS) s najnovšími aktualizáciami
  • Grafické rozhranie: 1 × HDMI, max. 3840 × 2160/30 Hz, pre pripojenie externého monitora, projektora alebo televízie
  • Rozmery produktu: 45 × 45 × 15 mm
  • Hmotnosť produktu: 29 g
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chybí Vám tam základní věc a sice jestli to je hdmi 2.0?

Bohužel stále Vám na webu Alza u kabelů i počítačů chybí možnost hledat pc pouze s hdmi 2.0 výstupem. Usb a jeho různé verze tu máte, ale hdmi a jeho verze stále ne. Kdy to konečně přidáte?

Ak pripojím Android mobil s USB-C konektorom cez túto redukciu do TV s HDMI, bude prenášať aj zvuk alebo iba zrkadliť obraz?

Dobry vecer, itec redukcia hdmi fungovala na S. G. Note8 cca mesiac. Teraz to pripojim, urobim pohyb a spjenie sa strati. Kde je problem?. Diky

Dobrý den , bude fungovat na zrcadlení s galaxy S8 a nebo ixperia xA2 . Děkuji

dobrý den, bude tato redukce fungovat na propojení macboook air 2017 s projektorem hdmi. Lze pak pak například duplikovat plochu? Děkuji

Dobrý den, bude tato redukce fungovat mobilu či ne? Předem děkuji za odpověď. /Nubia N1- Android 6.0/

Dobrý den, Funguje pro připojení MacBookPro 13" 2017 k HDMI monitoru? děkuji

Dobrý den, existuje redukce z USB (kam připojím klasickou flash s nahraným filmem) na HDMI, které připojím do TV a šel přehrát zmíněný film? Děkuji S pozdravem Vondráček M.

dobrý den bude tato redukce fungovat na přenos přehrávaneho filmu,hudby,fotek atd z mobilu huawei P9,do TV s hdmi?Mobil má usb-c zdířku..dekuji Roman

Diskusia a poradňa k I-TEC USB-C 3.1 - HDMI
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si I-TEC USB-C 3.1 - HDMI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte I-TEC-C USB 3.1 - HDMI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte I-TEC-C USB 3.1 - HDMI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: I-TEC USB-C 3.1 - HDMI.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií