Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

I-TEC USB-C Travel docking station + Power delivery

Zobraziť katalóg
I-TEC USB-C Travel docking station + Power delivery
3,8 5 hodnotení
Dokovacia stanica univerzálna pre notebooky, 1x HDMI (full HD), 1x GLAN, 2x USB 3.1 Gen 1, 1x USB-C Thunderbolt 3
Kód:  JP909j Produktové číslo:  C31MINIDOCKPD Stránky výrobcu
I-TEC USB-C Travel docking station + Power delivery Predaj skončil

I-TEC USB-C Travel docking station + Power delivery


Dokovacia stanica I-TEC USB-C pozdvihne vaše pracovisko na novú úroveň

Nemusíte svoj notebook, tablet, smartfón alebo PC obmedzovať iba na integrované porty. I-TEC prichádza s riešením, ktoré vám umožní zariadenie využívať naplno. Vďaka univerzálnej dokovacej stanici Travel docking station pripojíte vaše obľúbené príslušenstvo pomocou jediného kábla do USB-C alebo Thunderbolt 3. Stanica je ľahká, má kompaktné rozmery a predovšetkým veľa portov pre rôzne účely.


Dokovací stanice I-TEC USB-C Travel docking station - zařízení
 
 
Dokovací stanice I-TEC USB-C Travel docking station
 
 

Uľahčí vám život

So stanicou I-TEC USB-C pripojíte k svojmu notebooku celý rad zariadení, akými sú klávesnica, myš, tlačiareň, externý disk, audio systém, internetový modem, prídavný monitor a mnohé ďalšie. Vďaka tomu nemusíte tieto zariadenia odpájať a znovu zapájať zakaždým, keď si beriete notebook alebo tablet so sebou. Príjemným bonusom je väčší poriadok na pracovnom stole bez neprehľadnej spleti káblov.

Dokovací stanice I-TEC USB-C Travel docking station
 
 

Dokovací stanice I-TEC USB-C Travel docking station - externí monitor
 
 

Externý monitor

Stanica vám umožní rozšíriť pracovnú plochu o externý HDMI monitor, prípadne cez ňu pripojíte projektor alebo televízor s HDMI rozhraním. Poteší vás podpora prenosu Full HD videa s rozlíšením až 1920 × 1080 pixelov. I-TEC stanica bez problému prenesie obraz aj so zvukom. Väčšia obrazovka vám prinesie ešte lepší zážitok zo sledovania filmov, streamovania médií, prezerania prezentácií či webových stránok a podobne.


Rozširuje o rad funkcií

Na stanici nájdete dva USB 3.0 porty (pre pripojenie štandardných USB 3.1/3.0/2.0 zariadení a pre vysokorýchlostný prenos dát 5 Gbps). Ďalej jeden bežný USB-C port* na pripojenie moderných dátových zariadení s USB-C konektorom a jeden USB-C port podporujúci technológiu Power Delivery, ktorý je určený pre nabíjanie notebooku, tabletu alebo smartfónu. Do tohto portu je možné zapojiť originálny alebo univerzálny sieťový napájací adaptér s USB-C konektorom. Vďaka tomu môžete vaše zariadenie počas práce neustále dobíjať.

* Žiadna USB-C dokovacia stanica nepodporuje cez tento port prenos videa - to dokáže len dokovacia stanica Thunderbolt 3.

Dokovací stanice I-TEC USB-C Travel docking station - porty
 
 

Dokovací stanice I-TEC USB-C Travel docking station - vysokorychlostní internetové připojení
 
 

Rýchlejšie internetové pripojenie

Aj keď je Wi-fi pripojenie do siete veľmi pohodlné, ak chcete ten najlepší výkon bez kompromisov, zvoľte radšej káblové pripojenie cez Gigabit Ethernet port. Ten bohužiaľ moderným zariadeniam často chýba. S dokovacou stanicou I-TEC USB-C získate jednoduchý prístup do 10/100/1000 Mbps siete. Môžete sa tak spoľahnúť na vysokorýchlostné internetové pripojenie bez akéhokoľvek nežiaduceho prerušenia.


Technická podpora

Dokovaciu stanicu iba pripojíte do USB-C alebo Thunderbolt 3 portu a môžete ju hneď začať používať (inštalácia ovládačov je automatická zo systému). Táto stanica je kompatibilná napríklad s Apple MacBook 2015, Acer Switch Alpha 12, Chromebook Pixel 2015, Dell XPS 13, HP EliteBook Folio G1 a ďalšími zariadeniami, ktoré majú USB-C konektor. Tento konektor má veľké množstvo predností - je menší a symetrický, vďaka čomu ho ľahšie a rýchlejšie zapojíte. Nemusíte totiž dávať pozor, či máte konektor správne otočený. Viac sa o ňom dozviete tu .

Pred kúpou dokovacej stanice si prosím overte, či vaše zariadenie spĺňa systémové požiadavky. Prehľad podporovaných zariadení je tu . Ak svoje zariadenie v zozname nenájdete, obráťte sa prosím ohľadom overenia na výrobcu zariadenia alebo na technickú podporu firmy I-TEC.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
13,3 cm Hotovo!
Výška
5,6 cm Hotovo!
Hĺbka
1,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
83 g Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
13,3 cm Hotovo!
Výška
5,6 cm Hotovo!
Hĺbka
1,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
83 g Hotovo!
Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude fungovat s notebookem Acer Aspire E15?

Dobrý den, je pravděpodobné, že tento dock bude fungovat s HP Pro X2 ? Odkaz do neznáma

Půjde hdmi, lan a napájení s tímto zařízením? https://www.alza.cz/acer-switch-3?dq=5111631#popis

Je možno do HDMI zapojit redukci na DVI nebo VGA ? Díky

V popisu píšete "* Žádná USB-C dokovací stanice nepodporuje přes tento port přenos videa - to dokáže pouze dokovací stanice Thunderbolt 3.". Dock ale HDMI má, tak jak je to tedy? Musí můj notebook umět thunderbolt, aby přenášel obraz? Mám pouze USB-C 3.1 bez TB.

Je možné přes USB-C Power Delivery nabíjet MacBook Pro 2017? Tento port by měl být omezen na 60 W a originální Apple zdroj je 61W.

Dobrý den, vlastním Lenovo Legion Y520, má jenom jeden HDMI port. Chtěl bych ovšem připojit dva monitory, je možné využít USB-C a přes něj připojit ten druhý monitor? Případné jiné tipy vítám. Díky

Dobrý deň, mám problém s konektorom RJ-45. Všetky ostatné konektory pracujú správne. Vôbec nič mi po pripojení na sieť nezobrazuje. Moje zariadenie sa nachádza na zozname podporovaných. Neviem či to treba špeciálne niekde nastaivť alebo je zlý konektor.

Dobrý deň, cez hdmi sa mi nechce prenášať zvuk. Ide len obraz a zvuk hra cez notebook. Používam MacBook Pro 13 touchbar .. v nastaveniach zvuku v notebooku je ukázaný i Sony TV ale zo zvukom nejde nijak pracovať je to "bledé" a nejde nič aktivovať.

Dobrý den, přestože v diskuzi píšete, že je kompatibilita zaručena, má-li notebook USB-C, nefunguje mi produkt na Acer Aspire E15, kód NC104d2y7 - po připojení Windows hlásí "Zkuste vylepšit připojení USB - Připojení DisplayPort možná nefunguje. Zkuste použít jiný kabel". Upgrade BIOSu na nejnovější verzi nepomohl.

12
Diskusia a poradňa k I-TEC USB-C Travel docking station + Power delivery
Príslušenstvo pre I-TEC USB-C Travel docking station + Power delivery Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si I-TEC USB-C Travel docking station + Power delivery. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte I-TEC USB-C Travel docking station + Power delivery. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte I-TEC USB-C Travel docking station + Power delivery. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: I-TEC USB-C Travel dokkolóállomás + Power delivery.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií