PET PET

iCLEBO O5

Zobraziť katalóg
iCLEBO O5
1,0 2 hodnotení
Robotický vysávač s mopom – na zvieracie chlpy, na tvrdé podlahy, HEPA filter, automatické dobíjanie a senzor proti nárazu, diaľkové ovládanie, ovládanie diaľkovým ovládačom, mobilnou aplikáciou, objem nádoby na prach 0,5 l, zberná nádoba o objeme 1 l, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 1,5 cm, kamerová, gyroskopická a vSLAM navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 120 min, doba nabíjania 4 h, hlučnosť 68 dB, kompatibilný s Wi-Fi, rozmery 9 × 35 × 35 cm (V׊×H), hmotnosť 3 kg, nabíjací adaptér a nabíjacia stanica súčasťou balenia, čierna farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ICLRV426 Produktové číslo:  YCR-M07-20W

iCLEBO O5

iCLEBO O5 je vysoko kvalitný robotický vysávač s najmodernejšími technológiami a veľkým množstvom praktických funkcií. Kvalitný bezkefový motor je zárukou vysokého sacieho výkonu a tichej prevádzky. Antibakteriálny HEPA filter 11 zachytí aj najjemnejšie nečistoty, ktoré sú následne ukladané do umývateľnej nádobky. Vďaka inteligentnému navigačnému systému vysávač precízne zmapuje celý byt a citlivé senzory sa postarajú o prístup do všetkých priestorov. Robotický vysávač iCLEBO O5 ponúka praktickú aplikáciu, ktorá umožňuje diaľkové ovládanie vysávača, aktualizáciu softvéru, zmenu režimu a ďalšie funkcie. Okrem maximálnej funkčnosti robotický vysávač iCLEBO O5 vyniká aj elegantným a praktickým dizajnom.

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača iCLEBO O5

  • Špeciálny senzor na úpravu výkonu sa úplne prispôsobí povrchu, na ktorom práve vysáva
  • Inteligentná mobilná aplikácia umožní jednoduché nastavenie vysávača iCLEBO O5
  • Pokročilý navigačný systém zvolí robotickému vysávaču optimálnu cestu
  • Citlivé senzory proti pádu zo schodov a na detekciu prekážok
  • Elegantný a praktický dizajn robotického vysávača iCLEBO O5
  • Špeciálna kefa V6 Blade skvele zachytí všetky nečistoty
  • Výkonný bezkefový motor robotického vysávača iCLEBO O5

iCLEBO O5 využíva výkonný bezkefový motor

Robotický vysávač iCLEBO O5 disponuje bezuhlíkovým motorom s minimálne 10-ročnou životnosťou. Motor bol vytvorený na dosiahnutie najlepších výsledkov na každom povrchu a vďaka kvalitnému spracovaniu je motor vysávača iCLEBO O5 veľmi výkonný a zároveň tichý. Bez problémov si poradí s prachom, vlasmi aj pieskom. Antibakteriálny HEPA filter 11 bezpečne zachytí veľmi drobné nečistoty. Všetok neporiadok sa ukladá do prachovej nádobky vnútri vysávača iCLEBO O5. Túto nádobku potom po skončení upratovania vyberiete, vysypete a môžete ju aj vymyť vodou.

Robotický vysávač možno ovládať cez inteligentnú mobilnú aplikáciu

Vďaka inteligentnej mobilnej aplikácii  možno robotický vysávač iCLEBO O5 jednoducho spustiť aj na diaľku. Okrem toho vám aplikácia poskytne prístup k ďalším funkciám a ukazuje mapu bytu v reálnom čase. Po uložení mapy môžete editovať a vytvárať zóny Non-Cleaning, do ktorých nebude vysávač iCLEBO O5 pri čistení vchádzať. Aplikácia umožní aj zmenu sacieho výkonu, aktualizáciu softvéru, či nastavenie plánovača. Aplikáciu je možné stiahnuť na Google Play a App Store.

Robotický vysávač iCLEBO O5

S aplikáciou môžete vysávač iCLEBO O5 ovládať aj na diaľku

Vďaka WiFi pripojeniu môžete vysávač iCLEBO O5 kedykoľvek jednoducho vypnúť aj zapnúť, ale tiež skontrolovať aktuálny stav upratovania.

Robotický vysávač iCLEBO O5

Nastaviteľné režimy

Robotický vysávač iCLEBO O5 umožňuje prispôsobenie upratovania a nastavenie čistiacich režimov podľa vašich preferencií.

Robotický vysávač iCLEBO O5

Naplánujte vysávaču iCLEBO O5 upratovanie

S robotickým vysávačom iCLEBO O5 môžete kedykoľvek bez problémov nastaviť detailný plán upratovania až na dobu 7 dní.

Robotický vysávač iCLEBO O5

Aktualizácia softvéru

Aplikácia robotického vysávača iCLEBO O5 vám umožní ľahko aktualizovať softvér na novšiu verziu.

Robotický vysávač iCLEBO O5

Mapa čistenej plochy

Robotický vysávač iCLEBO O5 vytvára mapu bytu v reálnom čase, ktorú je možné po skončení upratovania uložiť a editovať.

Robotický vysávač iCLEBO O5

Nastavenie zón bez čistenia

Vďaka funkcii Non-Cleaning Zone je možné jednoducho ohraničiť zóny upratovania, takže vysávač iCLEBO O5 bude upratovať iba tam, kde potrebujete.

Elegantné spracovanie robotického vysávača iCLEBO O5

Robotický vysávač iCLEBO O5 vás okrem maximálnej spoľahlivosti poteší aj elegantným a praktickým dizajnom. Jeho vzhľad vytvárala svetoznáma dizajnová kanceláriu INNODESIGN. Vďaka tomu je robotický vysávač iCLEBO O5 dokonalým doplnkom do všetkých moderných interiérov. Na jednoduché ovládanie a zmenu režimov je k dispozícii dotykový displej.

Vysávač iCLEBO O5 má senzory, ktoré upravia výkon sania

Vďaka špeciálnemu senzoru robotický vysávač iCLEBO O5 presne rozpozná druh podlahy. V prípade automatického režimu vysávač samostatne využíva režim Turbo pri čistení kobercov. Tento režim možno jednoducho aktivovať aj prostredníctvom diaľkového ovládania. V prípade čistenia hladkých povrchov nie je potrebná taká veľká sila, a preto využíva vysávač iCLEBO O5 ekologický systém s nižšou hlučnosťou a dlhšou životnosťou batérie.

iCLEBOO5 má kvalitnú navigáciu s technológiami SLAM a NST

Robotický vysávač iCLEBO O5 využíva pokročilý navigačný systém. Špeciálne technológie SLAM a NST precízne zmapujú celú plochu bytu, takže vysávač bez problémov vyčistí všetky miesta. Vďaka širokouhlej kamere s uhlom 130°, presnému gyroskopu a optickým senzorom je prevádzka robotického vysávača iCLEBO O5 maximálne rýchla a efektívna.

Automatický vysávač iCLEBOO5 využíva špeciálnu kefu V6 Blade

Pre najlepšie výsledky pri čistení je automatický vysávač iCLEBO O5 vybavený hlavnou kefou V6 Blade, ktorá je zložená zo šiestich radov gumových čepelí. Tieto čepele sú umiestnené v špecifickom uhle, takže zabraňujú usadzovaniu vlasov, chlpov a iných nečistôt na kefe vysávača iClebo O5. Navyše, Vďaka modulu s plávajúcou základňou, kefa dokonale kopíruje povrch podlahy a pri čistení k nej tesne prilieha.

Citlivé senzory na detekciu prekážok

Robotický vysávač iCLEBO O5 disponuje senzormi na detekciu prekážok. Vďaka tomu precízne uprace priestor pozdĺž stien, pod stoličkami aj iné ťažko prístupné priestory. V prípade dotyku s povrchom nábytku dôjde k aktivácii pružinového nárazníka. Nárazník je vybavený špeciálnou gumovou páskou, takže robotický vysávač iCLEBO O5 nezanecháva na povrchu nábytku žiadne poškodenie. K dispozícii je aj rovnako praktický senzor proti pádu.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Tvrdé podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
68 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
1 l Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
9 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iCLEBO O5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iCLEBO O5.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií