Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

iGET Blackview BV6000

Zobraziť katalóg
iGET Blackview BV6000
4,2 29 hodnotení
Mobilný telefón 4,7" IPS 1280 x 480, procesor MT6735A Octu Core, RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB, MicroSDHC až 32 GB, fotoaparát 18 Mpx + 8 Mpx, GPS, WiFi, bluetooth, NFC, 3G/LTE, IP68, microUSB, OTG, Dual SIM (2x Micro SIM ), batéria 4500 mAh, Android 6.0
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  IG1010f3e Produktové číslo:  iGET Blackview BV6000

iGET Blackview BV6000

iGET Blackview BV6000 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

vlastnosti telefónu

152 mm

vypnuté
iGET Blackview BV6000

80 mm

vypnuté
iGET Blackview BV6000

15 mm

Hmotnosť telefónu: 252 g

Úhlopříčka displeje

4,7"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

4 500 mAh

kapacita batérie

MicroSim

2× Micro SIM

typ SIM karty

Rozměry

80 × 152 × 15 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

18 MPx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

Micro SDHC (až 32 GB)

slot pre pamäťové karty

Váha

252 g

hmotnosť telefónu

Smartfón preverenej značky iGET sa vymyká bežným štandardom zavedeným na poli mobilných telefónov. Nový model vysoko odolného telefónu dostal množstvo vylepšení a okrem vynikajúcej hardvérovej a softvérovej výbavy ponúkne certifikovaný stupeň krytia IP68, čo vyjadruje úplnú odolnosť proti prachu, nárazom aj vode pri ponorení až do 1 metra. Navyše sa zariadenie môže pýšiť rýchlym internetovým pripojením LTE (4G), výkonným osemjadrovým procesorom, vysokou výdržou na jedno nabitie a veľkým HD displejom s vynikajúcimi pozorovacími uhlami a vernými farbami.

Kľúčové vlastnosti

  • Extrémna odolnosť IP68 - proti prachu, nárazom aj vode
  • Ideálna voľba pre outdoorových nadšencov
  • Podpora duálnej SIM
  • Dvojica kvalitných fotoaparátov
  • Výkonný hardvér - osemjadorvý procesor a 3 GB RAM
  • Internú pamäť možno rozšíriť pomocou Micro SD karty
  • Svižný operačný systém Android 6.0 Marshmallow

Krásny, ale aj odolný displej

Vďaka kvalitnému IPS panelu s HD rozlíšením si prácu s telefónom jednoducho užijete. Použitá technológia je totiž zárukou verne podaných farieb, skvelého jasu a dobrého kontrastu, ako aj skvelých pozorovacích uhlov. Či už si budete čítať e-maily, hrať hry, prezerať zhotovené fotografie či videá, vždy si môžete byť istí, že obsah na displeji dobre vynikne. A vďaka skutočne robustnej ochrane zaobleného skla Gorilla Glass 3 sa nemusíte obávať premeny skla displeja na povestnú pavúčiu sieť.

Fotografie plné detailu

Telefón disponuje rovno dvoma snímačmi na vytváranie fotografií a natáčanie videa. Ten zadný dokáže zachytiť plných 18 Mpx snímanej scény či fotografovaného dokumentu, takže výsledné snímky budú plné detailu a nebude problémom ich neskôr vyretušovať či inak upraviť (v niektorej z aplikácií priamo v telefóne alebo v počítači). Samozrejmosťou je v dnešnej dobe predný 8 megapixelový snímač pre selfie momentky či videohovory.

Nekompromisná výdrž

Čo telefón naberá na rozmeroch v porovnaní s konkurenciou, to vracia v úctyhodných hodnotách výdrže na batériu. Vysokokapacitná 4500 mAh batéria dokáže udržať telefón v aktívnom stave naozaj dlhú dobu, navyše podporuje rýchle nabíjanie, kedy s pribaleným adaptérom obnoví 100 % kapacity za 2,5 hodiny.

Praktické funkcie

Každého cestovateľa poteší spoľahlivá GPS navigácia, ktorá spolupracuje s navigačnými systémami GLONASS. Do online sveta vás pustí rýchla mobilná sieť LTE alebo bezdrôtová WiFi. Bezdrôtové technológie dopĺňa integrované NFC. Bonusové prvky skrývá telo telefónu, kedy na boku nájdete mimo klasického tlačidla na reguláciu hlasitosti, aj tlačidlá na rýchlý prístup k fotoaparátu, SOS a PTT. SOS tlačidlo aktivuje samovoľné vytáčanie 5 telefónnych čísel a následné odoslanie SMS s GPS súradnicami a predvoleným textom. PTT tlačidlo (PTT) zase dokáže prepojiť telefóny, ktoré sa potom správajú ako vysielačky.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Základné parametre

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
18 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
4 500 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
3 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
32 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

U telefonu Blackview BV6000 mi náhle ze dne na den přestalo fungovat připojení k PC, telefon se již nezobrazuje jako USB. Vyzkoušeno na více PC, telefon i PC několikrát restartovány, ale stav přetrvává. Můžete někdo poradit nějaký typ na odzkoušení nebo případně nějaké nastavení na telefonu? Díky

dobrý deň bude sa dať kúpiť aj s androidom 7.0 ?

Dobrý den, lze použít vlastní hudbu třeba pro vyzvánění, sms či budíka. Nějak jsem na to nepřišel, všude jsou jen předdefinovaný skladby. Děkuji.

Dobrý den, jaký je nevhodnější držák do auta k tomuto telefonu, všiml jsem si, že na obou stranách jsou boční tlačítka a tak se mi zdají všechny držáky s bočním stlačením nevhodné, rovněž také magnetické, jelikož zadní strana telefonu není úplně rovná pro nalepení destičky...Můžete mi poradit nejvhodnější typ.

Zdravím, mám tento telefon přesně týden. Super stroj, jen me výrazně znervozňuje kapacita baterie, pokud si nainstaluji jakykoliv utilitku která zobrazuje detaily baterie...zobrazi se mi maximální hodnoty kapacity na pouhých 1000mAh, a nikoliv avizovaných 4500mAh. Měl jsem za to že se to roztáhne (vybít a uplně nabít), ale skutečnost je taková, že po týdnu nabíjení a vybíjení kdy nabíjím skutečne každý den...tak po nabítí mi to ukáže odhad cca 10-11hodin provozu. Přiznám se že jsem si nekupoval 1/4kilový telefon s tím, jej budu stále nabíjet.

ahoj všem zakoupil jsem na českém e-shopu a vše funguje mohu odpovědět že i v rukavicích dělané na displej. jinak moje otázka budou u vás na alze či neví někdo o náhradních krytkách na nabíjení a sluchátka ? určitě časem budou potřeba měnit ..

Dobrý den, rád bych se zeptal zda Alza uznává reklamace i v případě vniknutí kapaliny do přístroje? Některé obchody nedávají záruku na voděodolnost, doplatil jsem na to i když uváděli voděodolnost do hloubky jednoho metru po dobu 30min. Nechci dopadnout stejně :) děkuji za odpověď

Proč tu máte iGET Blackview BV6000 a u něho paramerty na iGET Blackview BV6000s a jestě ne uplně dobře?

Dá se u bv6000 vyměnit baterie?

Dobrý den,lze u Bv 6000 vyměnit baterii?

123...
Príslušenstvo pre iGET Blackview BV6000
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií