Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

iGET SECURITY M3

Zobraziť katalóg
iGET SECURITY M3
3,4 13 hodnotení
Alarm – domovný, bezdrôtový, GSM, 2x diaľkové ovládanie, 1x pohybové čidlo, 2x magnetické čidlo na dvere/okno, LCD display, 1× USB port
Kód:  NU100f

iGET SECURITY M3

Alarm iget SECURITY M3 predstavuje ideálnu voľbu na ochranu vášho majetku, či už súkromného, tak i komerčných priestorov. Ide o bezdrôtový alarm s jednoduchým ovládaním prostredníctvom aplikácie v mobilnom telefóne s operačným systémom iOS alebo Android. Okrem klasického zabezpečenia domu ponúka aj monitoring teploty, diaľkové spúšťanie elektrických spotrebičov pomocou riadených zásuviek a stráži, či máte zatvorené okná či dvere. Pripojiť na neho tiež môžete bezdrôtové rotačné IP kamery iget SECURITY M3P15.

Kľúčové vlastnosti

  • Umožňuje pripojiť až 99 detektorov, IP kamier či riadených zásuviek
  • Informácie o poplachu prostredníctvom volania a SMS až na 6 telefónnych čísel
  • Integrovaná vnútorná siréna s hlasitosťou 80 dB
  • Ochrana proti sabotáži
  • Kontroluje zatvorenie okien a dverí, stráženie teploty

Jednoduchá inštalácia

Pripojenie detektorov k centrálnej jednotke je neuveriteľne rýchle a jednoduché, pretože na prevádzke nepotrebujú žiadne drôty ani elektrickú sieť. Dosah detektorov je až 80 metrov, na ich sprevádzkovanie stačí ich iba umiestniť do priestoru a vložiť do nich potrebné batérie. Každý z detektorov si môžete pre ľahší prehľad ľubovoľne pomenovať.

Centrálna jednotka obsahuje slot pre SIM kartu a v prípade poplachu vás o ňom bude informovať volaním a SMS správou, pri pripojení IP kamery takisto aj prenosom videa. Povoliť alebo zakázať alarm  môžete buď pomocou priloženej bezdrôtovej kľúčenky alebo prostredníctvom mobilnej aplikácie.

Moderná vo všetkých smeroch

Na ovládanie je určená mobilná aplikácia, ktorú si môžete voľne stiahnuť na Google Play alebo iOS markete. Pomocou tejto aplikácie môžete alarm a jeho príslušenstvo kompletne nastavovať, zapínať a vypínať, pridávať detektory, ovládať IP kameru a riadené zásuvky, nastavovať časovač, zistiť aktuálnu teplotu v dome a ďalšie. Aplikácia je na čo najjednoduchšie použitie v českom, slovenskom a anglickom jazyku.

Ďalšou veľkou výhodou tohto zariadenia je jeho ekologicky šetrné, avšak mimoriadne spoľahlivé napájanie. Centrálna jednotka je napájaná zo siete (230 V), ale má aj vlastnú záložnú batériu s výdržou až 8 hodín. Vďaka tomu bude objekt neustále strážený aj pri výpadku elektrického prúdu. Všetky detektory aj ovládacie kľúčenky sú bezdrôtové a vyznačujú sa dlhou životnosťou batérií. Pokiaľ má detektor batériu vybitú, rozsvieti sa na danom detektore žltá LED dióda, informácia o vybitej batérii je navyše odoslaná používateľovi pomocou SMS správy.

Praktické funkcie

Každý z detektorov je vybavený ochranou proti sabotáži, takisto aj samotný alarm rozpozná nežiadúcu manipuláciu alebo vypojenie zo siete a vyvolá poplach. Súčasťou balenia sú magnetické pásky určené na umiestnenie na okná či dvere, ktoré alarm pri spustení skontroluje. Ak zistí, že sú rozpojené, bude vás o tom ihneď informovať. Túto funkciu môžete samozrejme vypnúť.

Určite využijete aj možnosť inteligentného ovládania domácnosti prostredníctvom diaľkovo riadených zásuviek a praktické stráženie teploty v objekte. Alarm vám tak umožní ovládať jeden spotrebič (kúrenie, klimatizáciu, osvetlenie a ďalšie), aj keď práve nie ste doma.

Obsah balenia:

  • 1× centrálna zabezpečovacia GSM jednotka
  • 2× diaľkové ovládanie - kľúčenka, na rýchlu aktiváciu a deaktiváciu alarmu
  • 2× bezdrôtový magnetický senzor na zaistenie dverí alebo okien
  • 1× bezdrôtový pohybový PIR detektor
  • 1× napájací adaptér pre centrálnu jednotku
  • 1× USB kábel
  • 1× podrobný manuál

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
GSM Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V slovenčine, V maďarčine Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
GSM Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V slovenčine, V maďarčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Typ detekcie

Typ detekcie
pohybu Hotovo!

Počet zariadení

Max. počet zariadení
99 Hotovo!

Signalizácia

Hlasitosť signalizácie
80 dB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Rád by som sa opýtal, či sa k tomuto systému dajú pridávať IP kamery len od výrobcu iGet. Alebo fungujú hocijaké iné IP kamery? Ďakujem.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tento alarm posílá upozornění o poplachu i přes internet do aplikace nebo posílá jen sms zprávy

Pekný deň, uvažujem o kúpe iGET Security M3 aj s príslušenstvom. Ale pozerám, že vy to príslušenstvo neponúkate kompletné...prečo? Viete dodať všetky kompatibilné doplnky ku tomuto systému od firmy iGet Security alebo len to čo máte v e-shope?

Hcel by som sa opýtať akým spôsobom sa pripojuje bezdrôtová kamera IGET SECURITY M3P15 ku alarmu IGET SECURITY M3 keď alarm IGET M3 nemá WIFI ? Ako som sa dočítal spominaná kamera IGET M3P15 vyžaduje pripojenie buď cez LAN alebo WIFI. Ako teda medzi sebou komunikujú ? Poradí mi prosím niekto ?

Dobrý den, lze u tohoto alarmu nastavit i telefoní hovor při poplachu, nebo pouze SMS

Dobrý deň, je možné k tomuto alarmu pripojiť pohybové čidlá aj káblom tak ako napr k alarmu iGet M2B ?

Dobrý den, je tento alarm tichý? Nebo se při vniknutí do objektu spustí siréna? Děkuji.

Dobrý deň, v mobilnej aplikácii iget security M3 sa po nascanovaní QR kódu nesťahujú žiadne údaje o pridávanom zariadení do aplikácie (aj keď mobil je pripojený na internet). Aplikácia pípne tak ako je v ukázané vo videonávode, ale ďalej žiadne dáta. Teda nie je možné popísať pridávané zariadenie i keď systém odosiela smsky o poplachu všeobecne. V čom je problém ? Treba mať napr. inštalovanú ešte inú aplikáciu na sťahovanie QR kódov alebo v pripojení na net ? Ďakujem.

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli RFID klíč lze použít pouze u IGET klávesnice, nebo i u této hlavní jednotky. Děkuji

Dobrý den, je mozne propojit tel. s alarmem tak, ze se pri odchodu automaticky zapne a pri prichodu automaticky vypne- myslim tim komunikace s tel. na bazi wifi/bluetooth .. Nebo je nutne aktivovat/deaktivovat manualne? Dekuji .

12
Diskusia a poradňa k iGET SECURITY M3
Príslušenstvo pre iGET SECURITY M3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iGET SECURITY M3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iGET SECURITY M3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iGET SECURITY M3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iGET SECURITY M3.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií