PET AD homeoffice

IGET Smart S100 White

Zobraziť katalóg
IGET Smart S100 White
4,2 27 hodnotení
Tablet - ARM Cortex-A7 Quad Core 1.3GHz, dotykový 10.1" 1024x600 TN EWV, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, microSD až 32GB, WiFi, kamera zadná 2.0Mpx + predná 0.3MPx, microUSB, 5000mAh batéria, Google Android 5.1
Kód:  IG1110a1 Produktové číslo:  S100

IGET Smart S100 White

Tablet z novej rady Smart s 10" displejom láka atraktívnou cenou a výkonom, ktorý bohato stačí na bežné hranie hier alebo napríklad surfovanie na internete. Jednoznačnou prednosťou je moderný operačný systém Android 5.1 od Googlu so skvelým optimalizovaným prostredím a množstvom funkcií pre ničím nerušenú zábavu.

Kľúčové vlastnosti:

  • Inovatívny operačný systém Android 5.1
  • Solídna výbava
  • Plne dostačujúci výkon na pohodlné fungovanie
  • Ideálna veľkosť pre mnoho činností
  • Dve kamery

Pripravený na akúkoľvek činnosť

Displej s 10 palcami so širokouhlým pomerom strán, rozlíšením 1024 × 600 a dvojitou EWV vrstvou boduje veľmi dobrými pozorovacími uhlami a ostrejším zobrazením oproti bežným obrazovkám. Tablet sa dobre drží v ruke a ľahko sa vojde do batožiny, takže si ho radi budete brať so sebou aj na cesty. Kedykoľvek si užijete prezeranie internetových stránok, púšťanie videí, online nakupovanie, hranie hier alebo napríklad čítanie kníh. 

Nekonečná zábava

Aplikácie ako YouTube, webový prehliadač a tisíce ďalších, ktoré sú k nájdeniu na bezodnom Google Play, poskytnú nekonečnú porciu zábavy. Radi nakrúcate videá, fotíte okolie, alebo kupujete selfie fotky? Potom využijete dvojicu kamier, pričom aplikácie a urobené zábery sa ukladajú na 8GB úložisko. To možno prípadne rozšíriť až 32GB pamäťovou kartou.

Univerzálny výkon

Tablet iget Smart S100 ťaží z vysoko moderného operačného systému Google Android 5.1, ktorý oproti starším verziám prináša vyššiu rýchlosť, stabilitu, jednoduchosť a zrozumiteľnosť. Ľahko ho tak ovládne žiak základnej školy i prarodičia. Plne dostačujúci výkon zaistí ľavou zadnou 4jadrový procesor, ktorý spolupracuje s grafickým akcelerátorom MALI-400 a 1 GB operačnej pamäte.


Obsah balenia:
1 × tablet iget SMART S100
1 × napájací adaptér
1 × redukcia s USB na micro USB
1 × malý užívateľský manuál v slovenčine
1 × záručný list

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze použít i se SIM kartou na které jsou předplacená data k surfování po internetu?

If I buy this tablet + First Start installation, can the installation be done in ENGLISH for all the software? I do not read Czech!

Dobrý den, zajímalo by mě, jakým způsobem je tento tablet nabíjen. Zda přes klasické rozhraní miniUSB, nebo to má jiný konektor?

Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli nemáte v nabídce ochranu folii či sklíčko na tento tablet zatím sem našel jen od výrobce na objednávku předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, koupila jsem u Vás tablet iGET Smart S100 White 10´1 palců, a po pádu praskla obrazovka. Je mi jasné, že nejde o případ k reklamaci. Zajímalo by mě, zda je možné obrazovku u Vás za poplatek opravit nebo přes Vás předat autorizovanému obchodu. Velice děkuji za Váš čas a odpověď. S pozdravem a přáním pěkného dne Matulová.

Je na tenhle pouzity model zaruka?

Diskusia a poradňa k IGET Smart S100 White
Príslušenstvo pre IGET Smart S100 White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iGET Smart S100 White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IGET Smart-S100 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IGET Smart-S100 Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iGET Smart S100 White.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií