AD homeoffice AD homeoffice

iget Smart S70 Black

Zobraziť katalóg
iget Smart S70 Black
3,8 18 hodnotení
Tablet - ARM Cortex-A7 Quad-Core 1.3 GHz, dotykový 7 "1024x600 TN EWV, RAM 512 MB, interná pamäť 8GB, microSD až 32GB, WiFi, predná kamera 0.3MPx, batérie 2700mAh, Android 5.1
Kód:  IG1100a1 Produktové číslo:  S70

iget Smart S70 Black

Tablet z novej rady Smart sa 7 "displejom l Aka atraktívnou cenou a výkonom, ktorý stačí na bežné hranie hier alebo napríklad surfovanie na internete. Jednoznačnou prednosťou je moderný operačný systém Android 5.1 od Googlu sa skvele optimalizovaným prostredím a radom funkcií pre ničím nerušenú zábavu.

vypnuté
iGET Smart S70

Pripravený na akúkoľvek činnosť

Displej o 10 palcoch so širokouhlým pomerom strán, rozlíšením 1024 × 600 a dvojitou EWV vrstvou boduje veľmi dobrými pozorovacími uhlami a ostrejším zobrazením oproti bežným obrazovkám. Tablet sa dobre drží v ruke, je ľahký len 292 ga preto si ho budete radi brať so sebou na cesty. Kedykoľvek si užijete prezeranie internetových stránok, sledovanie videí, online nakupovanie, hranie hier alebo napríklad čítanie kníh.

  1. Moderný operačný systém Android 5.1
  2. solídny výbava
  3. Plne dostačujúci výkon pre pohodlné fungovanie
  4. ideálna veľkosť
  5. nízka hmotnosť
vypnuté
iGET Smart S70

Praktické puzdro s klávesnicou (nie je súčasť balenia)


nekonečná zábava

Aplikácia ako YouTube, webový prehliadač a tisíce ďalších, ktoré sú k nájdeniu na bezodnom Google Play, poskytnú nekonečnú porciu zábavy. Úložisko 8 GB poskytuje slušnú porciu priestoru a ak vám to nebude stačiť, ľahko ho rozšírite až 32GB pamäťovou kartou.

univerzálny výkon

Tablet iget Smart S70 ťaží z vysoko moderného operačného systému Google Android 5.1, ktorý oproti starším verziám prináša vyššiu rýchlosť, stabilitu, jednoduchosť a zrozumiteľnosť. Ľahko ho tak ovládne žiak základnej školy i staršie generácie. Plne postačujúci výkon zaistí 4jádrový procesor, ktorý spolupracuje s grafickým akcelerátorom MALI-400 a 512 MB operačnej pamäte.

Obsah balenia:
1 × tablet iget SMART S70
1 × napájací adaptér
1 × redukcia s USB na micro USB
1 × malý užívateľský manuál v slovenčine
1 × záručný list

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tento tablet připojení přes bluetooth? Díky za info.

do i need to buy a microSD or does it come with one?

Dobrý den, chci se dotázat zda k tabletu je v ceně i pouzdro s klávesnicí. Uživatele co si zboží zakoupili v hodnocení píší, že k tabletu bylo toto příslušenství, ale v popisu zboží nic takového nepíšete. Děkuji

Dobry den, rad bych se zeptal jestli by bylo mozne koupit tento tablet: https://www.alza.cz/iget-smart-s70-black-d3028358.htm?catid=18852388 s motivem Ledove kralovstvi. Dekuji za odpoved S pozdravem Milan Dusil

Diskusia a poradňa k iget Smart S70 Black
Príslušenstvo pre iget Smart S70 Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iGET Smart S70 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iGET Smart S70 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iGET Smart S70 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iGET Intelligens S70 Fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií