Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

iget V3 batérie

Zobraziť katalóg
iget V3 batérie
4,5 2 hodnotení
Batéria do mobilu pre iget BLACKVIEW V3W a V3B
Kód:  IG600a1 Produktové číslo:  V3 baterie

iget V3 batérie

Už vaša batéria nevydrží to, čo skôr? Nevadí. Máme pre vás riešenie. Náhradné originálne batérie je určená len pre model iget BLACKVIEW V3W a V3B. Tato kvalitní 3,7V Li-pol baterie disponuje kapacitou 2000 mAh. Samozrejmosťou sú úplne presné rozmery pre správnu funkciu telefónu. Využite prednosťou Li-Pol batérií, ktoré prináša výhody, ako je nižšia hmotnosť v pomere ku kapacite, rýchlejšie dobíjanie a minimálne samovybíjanie.V

kľúčové vlastnosti

  • originálny výrobok
  • Kvalitná Li-Pol batéria (bez pamäťových efektov)
  • Kapacita 2000 mAh
  • Určené pre iget BLACKVIEW V3W a V3B

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Originální baterie už není v prodeji, ale dá se koupit jiná baterie na tento mobil? (IGET BLACKVIEW V3) Díky za info.

Zdravím, dá se použít tato baterie k modelu JK890? Děkuji

Dobrý den, k koupila jsem si baterku, ale zjistila jsem že není chiba v ní ale v mobilu, dala by se vrátit?

Diskusia a poradňa k iget V3 batérie
Príslušenstvo pre iget V3 batérie
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iGET V3 baterie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iGet V3 Batterien. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iGet V3 Batterien. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iGET V3 akkumulátorok.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií