Alzaboxy Q1 Stellar Blade

iGET Virtual R2

Zobraziť katalóg
iGET Virtual R2
2,8 6 hodnotení
VR okuliare pre mobilné telefóny s uhlopriečkou 4.5 "-5.7", magnetické ovládacie tlačidlo, bezdrôtové Bluetooth diaľkové ovládanie
Kód:  IG1990a3e Produktové číslo:  Virtual R2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iGET Virtual R2

Pozrite sa do sveta virtuálnej reality a preneste sa do priestoru, kde môžete prezerať a skúmať virtuálny svet, sledovať 3D videá a filmy či hrať 3D hry. Okuliare iGET Virtual R2 sú dokonalou kombináciou elegantného dizajnu, jednoduchého ovládania, a predovšetkým nízkej ceny. Ich veľkou prednosťou je taktiež kompatibilita s väčšinou mobilných telefónov, ktoré sa na našom trhu predávajú, nezávisle od operačného systému. Jedná sa o pasívne zariadenie, nie je teda potrebné ho napájať - neobmedzuje vás tak žiadny napájací kábel.

Kľúčové vlastnosti iGET Virtual R2

  • Kvalitná optická sústava
  • Vrátane univerzálneho Bluetooth diaľkového ovládača
  • Komfortné polstrovanie
  • Kompatibilné so širokým spektrom mobilných telefónov
  • Magnetické indukčné tlačidlo
  • Možnosť priebežného dobíjania telefónu pri používaní okuliarov

Prepracovaný systém pre odvod tepla

Virtuálne okuliare iget Virtual R2 boli vyrobené s maximálnym ohľadom na vaše pohodlie, ktoré zaisťuje predovšetkým kvalitné mäkké polstrovanie a elastické popruhy s 3-bodovým uchytením. Tie možno navyše ľahko upraviť, tak aby si ich každý používateľ mohol prispôsobiť podľa svojich potrieb. Iste oceníte aj vetracie otvory na stranách okuliarov starajúce sa o odvod tepla, ktoré produkuje mobilný telefón. Tieto otvory majú ešte jednu funkciu - umožňujú pripojenie externých slúchadiel.

Kompatibilné s väčšinou zariadení

Sústava šošoviek spracuje dva oddelené obrazy z vášho mobilného telefónu a sprostredkuje vám jediný, ktorý budete vnímať ako priestorový. Ovládacie prvky na vrchnej strane okuliarov vám pomôžu s doladením, zaostrením a nastavením rozstupu šošoviek. Okuliare sú kompatibilné so všetkými telefónmi s uhlopriečkou displeja 4,5 až 5,7 palcov, pri maximálnych rozmeroch telefónu 152 × 80 mm. Vďaka magnetickému indukčnému tlačidlu si užijete aj interaktívny pohyb vo virtuálnej realite. Stačí, aby bol váš telefón vybavený senzorom zrýchlenia, gyro senzorom a magnetickým senzorom.

Maximálne pohodlie

Súčasťou virtuálnych okuliarov iGet Virtual R2 je diaľkový ovládač posúvajúci využitie okuliarov o niekoľko úrovní vyššie. Prepojíte ho pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth s vaším zariadením a využijete ho predovšetkým pri používaní hier a aplikácií. Je kompatibilný so systémami iOS, Android aj PC systémami. Možno ho tak využiť aj pre ovládanie počítača pri sledovaní filmov či prehrávaní hudby.

Obsah balenia

  • 1× okuliare iGET VIRTUAL R2 pre virtuálnu realitu
  • 1× Bluetooth diaľkový ovládač
  • 9× penové podložky pre zabezpečenie telefónu v okuliaroch
  • 1× čistiaca utierka
  • 1× návod
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, řada aplikací/her určených pro podobné brýle a Cardboard se zobrazuje špatně (jinak rozložený obraz na dvě části), je možné v aplikaci Cardboard od Google tyto brýle správně nastavit? Nebo jiným způsobem? Kde najde vhodný QR kód pro konfiguraci? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den potřeboval bych zistit jestli se vleze samsung galaxy j5 2017 Děkuji

Pujde mi to na honor 8?

mohu na tom hrát i normální hry, nejen 3D. a mužů taky ne tom koukat na filmy v 2D. děkuji

Dobrý den, jsou brýle kompatibilní s Xiaomi Mi A1?

Dobrý den. Jsou tyto brýle kompatibilní s mobilem Vodafone Smart Ultra 7? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den. Půjdou VR brýle fungovat s Asusem ZenFone 2 ZE551ML? Děkuji

Dobry den jsou tyto bryle kompatibilní s honor 7? Dekuji

Dobrý den, jsou brýle kompatibilní s huawei P9 lite 2017?

Dobrý den, budou tyto brýle kompaktibilní s Aligator S5062? Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k iGET Virtual R2
Príslušenstvo pre iGET Virtual R2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iGET Virtual R2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iGET Virtual R2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iGET Virtual R2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iGET Virtual R2.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií