Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

IGlooHome Mortise

Zobraziť katalóg
IGlooHome Mortise
Zámok – inteligentný, funguje offline, bluetooth key, privacy mode, alarm, security mode (PIN), ochrana proti preťaženiu, požiarny alarm, pre dvere 38-50mm
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  IGLa002
IGlooHome Mortise 429,71 € Použité

IGlooHome Mortise

IGlooHome Mortise je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Inteligentný dverný zámok s niekoľkými možnosťami odomykania a uzamykania je skvelou modernou možnosťou, ako zabezpečiť svoj byt a nemusieť sa starať o kľúče. Navyše funguje v offline móde, takže nemusíte mať obavy z WiFi hacknutia. Disponuje elektronickým snímačom, dotykovým displejom s digitálnym číselníkom a 4 spôsobmi prístupu pomocou PIN kódu, čipovej karty, Bluetooth kľúča alebo núdzového fyzického kľúča. Na odomknutie z vnútornej strany bytu je pripravené jednoduché praktické tlačidlo alebo môžete jednoducho stlačiť kľučku zámku smerom nadol. Zámok IGlooHome mortis je napájaný štyrmi AA batériami s výdržou cca 9 mesiacov a v prípade ich vybitia je k dispozícii núdzový konektor pre 9 V batériu.

Čím inteligentný zámok IGlooHome Mortise vyniká?

  • Nemusíte sa starať o kľúče
  • Prístupom skrze PIN kód, Bluetooth kľúč, čipovú kartu alebo núdzový fyzický kľúč
  • Je vybavený dotykovým displejom s digitálnym číselníkom
  • Prevádzkou na batérie vrátane núdzového konektoru pri ich vybití
  • Ochranou proti neoprávnenému zadávaniu PIN
  • Disponuje alarmom, požiarnym alarmom a ochranou proti preťaženiu
  • Funguje offline ochrana proti hacknutiu
  • V súprave má 2 čipové karty a 2 núdzové kľúče

Prístup pomocou čipovej karty a PIN kódu

Asi najjednoduchší a najrýchlejší spôsob odomknutia IGlooHome Mortise je použitím čipovej karty, ktorú k zámku stačí jednoducho priložiť. V balení nájdete tieto prístupové karty 2 a tie stačí k vášmu zámku zaregistrovať. Maximálny počet registrovaných kariet na jeden zámok je potom 16. Výhod použitia PIN kódu je viac. Môžete ich totiž nastaviť niekoľko. Tzv. master PIN, stále PINy pre prístup rodinných príslušníkov alebo len krátkodobé či iba raz aktívne PIN kódy, ktoré využijete napríklad pre prípad, že očakávate opravára, upratovaciu firmu, brigádnika na venčenie psa alebo ak nehnuteľnosť napríklad prenajímate a nemáte čas ísť odovzdať kľúče. Všetko navyše dokážete nastaviť jednoducho priamo v mobilnej aplikácii.

Prístup pomocou Bluetooth kľúča a núdzového kľúča

Využitie Bluetooth kľúča je tiež nanajvýš jednoduché a inteligentné. Ako už názov napovedá, v mobilnej aplikácii si nastavíte kľúč a po príchode k dverám, kedy už budete v dosahu Bluetooth signál, stačí na displeji telefónu v aplikácii stlačiť tlačidlo odomknutia. Poslednou, štvrtou, možnosťou odomknutia je núdzový fyzický kľúč. Tie sú k zámku pribalené hneď dva. Ide o bezpečnostné kľúče, ktoré je ťažké sfalšovať a slúžia prioritne k núdzovému odomknutiu zámkového mechanizmu.

IGlooHome Mortise a jeho zabezpečenie

Ďalšou veľkou výhodou je bezpečnosť tohto systému voči neoprávneným pokusom o otvorenie. Ak je napríklad 5× po sebe zle zadaný PIN kód, displej zámku sa na 5 minút deaktivuje a po túto dobu nemožno kombinácie zadávať. Z vnútornej strany je tiež možné vonkajší displej úplne deaktivovať, čím sa úplne zamedzí možnosť otvorenia z vonku (okrem núdzového kľúča). Vďaka inteligentnej aplikácii môžete sledovať kto a kedy konkrétne dverami prešiel. Tieto informácie systém podľa kódov a kľúčov rozozná spoľahlivo. Ak budete chcieť na diaľku pustiť do domu návštevu, iste oceníte možnosti odomknúť zámok na ľubovoľne nastaviteľnú dobu 5 120 sekúnd. Na rovnakom princípe môžete mať nastavené automatické zamknutie IGlooHome Mortise po uplynutí nastavenej doby alebo okamžite po zatvorení dverí. Zámok je určený pre inštaláciu do dverí šírky 40 60 mm a je vybavený aj alarmom s upraviteľnou hlasitosťou, požiarnym alarmom alebo ochranou proti preťaženiu.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:
» Všetky inteligentné zámky Smart Lock

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den jaka je roztec zamku a kliky?

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií