Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

IK Multimedia iRig MIC Studio Black

Zobraziť katalóg
IK Multimedia iRig MIC Studio Black
5 1 hodnotení
Mikrofón – veľkomembránový digitálny profesionálny, 4-bitová konverzia so vzorkovacou frekvenciou 44.1/48kHz, multifarebný LED intikátor stavu a hlasitosti, vstavaný ovládač gainu a slúchadiel, kompatibilný s iOS, Android, PC, Mac
Kód:  IKM01f8a1 Produktové číslo:  8025813585034 Stránky výrobcu

IK Multimedia iRig MIC Studio Black

Vytvorte si doma svoje malé nahrávacie štúdio. Súprava iRig MIC Studio obsahuje doslova a do písmena všetko, čo k úspešnému záznamu vašej tvorby potrebujete. Jedná sa teda o skvelú pomôcku pre všetkých hudobníkov, producentov, streamerov a pod. Navyše sa súprava vďaka svojim kompaktným rozmerom skvele hodí aj na cesty. Jednoducho buďte pripravení nahrávať kedykoľvek to na vás príde.

Kľúčové vlastnosti

  • Malé nahrávacie štúdio v jednom balení
  • Ideálny ako pre domáce, tak i cestovné využitie
  • Kompatibilný so všetkými bežne dostupnými systémami
  • Kompaktné rozmery
  • Kvalitné zvukové nahrávky
  • Ovládacie prvky priamo na tele mikrofónu
  • Aplikácia dostupná na stránkach výrobcu

Nahrávacie štúdio v jednom balení

Ako už bolo povedané, súprava obsahuje všetko, čo k úspešnému nahraniu vašej tvorby potrebujete. Konkrétne teda v balení nájdete veľkomembránový, digitálny, kondenzátorový mikrofón. Ten je doplnený o stojan, rad káblov, ochrannú tašku a svorku pre pripevnenie mikrofónu. Stačí teda všetko vybaliť z krabice a zábava môže začať. Príjemnou správou je, že je súprava kompatibilná so všetkými bežne dostupnými systémami. Bez problému ju teda môžete pripojiť k vášmu iPhonu, iPadu, iPodu touch, Macu, PC alebo zariadeniu s operačným systémom Android.

Prostredníctvom stránok výrobcu je možné získať tiež celý rad aplikácií. Niektoré sú platené, niektoré nie.

Malý navonok, veľký vnútri

Pokiaľ ide o samotný mikrofón, disponuje kompaktnými rozmermi. To je ideálne práve pre hudobníkov na cestách, ktorí môžu celú súpravu bez najmenšieho problému vziať kamkoľvek so sebou. Avšak nenechajte sa zmýliť drobnými rozmermi. Mikrofón vo svojom vnútri skrýva profesionálny A/D prevodník so vzorkovacou frekvenciou 44,1/48 kHz a nízkošumový predzosilňovač. Spoločne s 133 dB SPL ratingom tak umožňuje zaznamenať zvuk takmer na akejkoľvek úrovni akustického tlaku. Inými slovami je možné kvalitne zaznamenať všetko od jemného ľudského hlasu až po prudké zosilnenie elektrickej gitary. Zároveň aj všetko medzi tým.

Ďalšou skvelou správou je, že na tele mikrofónu nájdete tiež celý rad praktických ovládacích prvkov. Medzi ne patrí napríklad vstavaný ovládač gainu a slúchadiel, multifarebný LED indikátor stavu a hlasitosti či slúchadlový výstup na zadnej strane.

Doplňujúce informácie:

Gain Range: 40 dB
Maximum Sound Pressure: 133 dB
Sensitivity: -42 ± 3 dB (1 kHz, 0 dB = 1 V/Pa)
Hmotnosť: 218 gramov
Napájané pripojeným zariadením

Obsah balenia:
iRig Mic Studio mikrofón
Kábel s konektorom Lightning
OTG kábel
USB kábel
Ochranná taška pre uskladnenie
Svorka pre upevnenie mikrofónu
Stojan

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
45 mm Hotovo!
Výška
117 mm Hotovo!
Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Hmotnosť
218 g Hotovo!

Rozmery

Šírka
45 mm Hotovo!
Výška
117 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
218 g Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se samostatně koupit kabel kterým by se dalo zapojit mikrofon do mobilu? Děkuji.

Diskusia a poradňa k IK Multimedia iRig MIC Studio Black
Príslušenstvo pre IK Multimedia iRig MIC Studio Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iRig MIC Studio Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tischmikrofon IK Multimedia iRig MIC Studio Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tischmikrofon IK Multimedia iRig MIC Studio Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IK Multimedia iRig MIC Studio mikrofon fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií