AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

IK Multimedia iRig MIDI 2

Zobraziť katalóg
IK Multimedia iRig MIDI 2
5 1 hodnotení
MIDI kontrolér – Lightning/USB, pre iPhone, iPod Touch, iPad a Mac/PC, vrecková veľkosť, odnímateľné káble pre bezproblémovú univerzálnu konektivitu, MIDI IN/OUT/THRU porty, napájané z pripojeného hostiteľského zariadenia
68,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  IKM01b1 Produktové číslo:  iRig MIDI 2 Stránky výrobcu
IK Multimedia iRig MIDI 2 68,90 € Momentálne nedostupné

IK Multimedia iRig MIDI 2

iRig MIDI 2 kontrolér vylepšuje predchádzajúcu verziu o podporu pre všetky generácie iOS zariadení, ako aj Mac a PC. Umožní tak prepojenie akéhokoľvek MIDI zariadenia s iPhonom, iPodom touch, iPadom, Macom alebo PC. Pomocou troch portov (IN/OUT/THRU) vo vyhotovení minijack (2,5 mm) môžete pripojiť napríklad klávesy, bicie automaty, pedále či ďalšie nástroje podporujúce MIDI. Nainštalovanou aplikáciou môžete signál nahrávať, upravovať či obohacovať o ďalšie efekty. Je to jednoducho perfektné MIDI riešenie pre hudobníka na cestách.

Príslušenstvo a softvér

 

Kontrolér nepotrebuje vlastné napájanie, pretože si berie energiu od hostiteľského zariadenia. Spolu s kontrolérom obdržíte aj iOS Lightning prepojovací kábel a USB prepojovací kábel, každý s dĺžkou 60 cm. Zároveň s iRig MIDI získate aj bezplatné aplikácie od IK Multimedia.

Kompatibilita:

 

iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S*, iPhone 4*, iPod touch (5. a 4.* generácie), iPad Air, iPad 4. generácie, iPad 3. generácie*, iPad 2*, iPad* iPad mini s Retina displejom a iPad mini. Vyžadovaný iOS 5.1 alebo novší. (* Vyžaduje 30pin Mini-DIN kábel, ktorý nie je súčasťou balenia)

Mac: Mac OS X 10.6 alebo novší. Jeden voľný USB port.

Windows: Windows XP (SP3)/Vista (SP1)/7/8 Jeden voľný USB port.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

MIDI

MIDI
DIN Hotovo!
DIN MIDI
MIDI In, MIDI Out, MIDI Thru Hotovo!

Rozmery

Šírka
78 mm Hotovo!
Hĺbka
50 mm Hotovo!
Výška
30 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,06 kg Hotovo!

Vlastnosti

Priložený softvér
Áno Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky MIDI kontroléry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre IK Multimedia iRig MIDI 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iRig MIDI 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia IRIG MIDI 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia IRIG MIDI 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IK Multimedia IRIG MIDI 2.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií