PET Aplikace

ILIFE V8S 2 v 1

Zobraziť katalóg
ILIFE V8S 2 v 1
Robotický vysávač – výkon 22W, akumulátor s kapacitou 2600mAh, hlučnosť menšia ako 68dB, objem odpadovej nádoby 750ml, nádoba na vodu 300ml, 10 antikolíznych senzorov a senzory proti pádu, funkcia mopovania
Kód:  ILAVR08S Produktové číslo:  IL-V8S

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ILIFE V8S 2 v 1

Inteligentný robotický vysávač a mop v jednom



ILIFE V8S kombinuje robotický vysávač a mop v jednom zariadení, ktoré disponuje inteligentnými technológiami a infračervenými senzormi na zaistenie dokonalého a bezpečného upratovania na všetkých typoch povrchov. Výkonný sací motor sa postará o dôkladné odstránenie všetkých nečistôt z podlahy či koberca. Mop zabezpečí dokonalé vytieranie tvrdých podláh pomocou jemného poťahu z mikrovlákna, ktorý je počas upratovania priebežne zvlhčovaný vodou.

Prepracovaný dizajn

Robotický vysávač zaujme nadčasovým, maximálne funkčným dizajnom a jednoduchým ovládaním. Vďaka inteligentnému systému plánovania upratovania V8S priebežne koriguje trasu, vďaka čomu zabezpečí vždy dokonalé upratovanie miestnosti s maximálnym pokrytím za čo najkratší čas.

Vysoký výkon a efektivita

Robotický vysávač umožňuje nastaviť dva režimy výkonu. Režim NORMAL je ideálny na rýchle a tiché upratovanie, zatiaľ čo režim MAX využijete pri dôkladnom upratovaní. Vďaka dvojúrovňovej filtrácii vysávač efektívne zachytí až 99,9 % všetkého prachu a alergénov. Dve extra dlhé odnímateľné kefy sa postarajú o dokonalé upratovanie v rohoch, pod nábytkom a pozdĺž stien. Vďaka ich rotácii sú nečistoty premiestnené do stredu vysávača a následne nasaté do odpadovej nádobky.


Systém i-Dropping

Mopovací systém i-Dropping

Systém i-Dropping reguluje prietok vody počas mokrého čistenia tvrdých povrchov a zamedzuje tak možnému poškodeniu podlahy alebo kabeláže.


Dobíjacia stanica

Dobíjacia stanica

V prípade, že dôjde k vybitiu batérie sa robot vráti do dokovacej stanice, kde opäť dobije energiu. Li-ion akumulátor s kapacitou 2600 mAh zaistí viac ako 80 minút upratovania na jedno nabitie.

Kolesá RoadRover

Kolesá RoadRover

Vďaka veľkým kolesám RoadRover sa robot môže ľahko pohybovať po nerovnom povrchu a bez problému prekoná aj prekážky, ako je lem koberca, alebo nízky prah.

Maximálne bezpečné upratovanie

Bezpečnejšie upratovanie na celom rade povrchov zaisťujú infračervené senzory, ktoré zabránia kolízii robota s nábytkom či pádu vysávača zo schodov alebo iných vyvýšených miest.


4 čistiace režimy

ILIFE V8S si vďaka 4 upratovacím režimom poradí s celým radom situácií. Stačí navoliť konkrétny program pomocou ovládacieho panela alebo na diaľkovom ovládaní.


Intuitívne ovládanie

Ovládací panel na vrchnej strane vysávača umožní pohodlne nastaviť čistiaci režim a naplánovať harmonogram upratovania. Prehľadný LCD displej vás pomocou jednoduchých ikon informuje o aktuálnom nastavení a stavu batérie. Robotický vysávač možno tiež ovládať pomocou diaľkového ovládania, ktoré je súčasťou balenia.



Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
22 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
68 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
33 cm Hotovo!
Výška
8,1 cm Hotovo!
Hĺbka
32 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
72 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
33 cm Hotovo!
Šírka
8,1 cm Hotovo!
Hĺbka
32 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,7 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ILIFE V8S 2 v 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ILIFE V8S 2v1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ILIFE V8S 2 az 1-ben.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií