Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ILLY Iperespresso Dark

Zobraziť katalóg
ILLY Iperespresso Dark
4,6 43 hodnotení
Kávové kapsuly typ nápoja: kávový, ristretto - 100% arabica, Južná Amerika, 21 porcií - 0,57 €/1 porce
Kód:  EAN5013c Produktové číslo:  Dark Stránky výrobcu

ILLY Iperespresso Dark

V praženej káve značky Illy sa snúbia stopy opečeného chleba s jemným dotykom karamelu.Na prípravu espressa so silnou chuťou.Káva obsahuje 21 kapsúl po 7 gramoch veľmi kvalitnej zmesi.Kapsule fungujú na princípe vylúhovania a emulzie, vďaka ktorej nápoj dosahuje intenzívnej zamatovej chuti a dlhotrvajúcu krémovitosť.Jednoduchá príprava.Káva je balená v praktickej plechovke s obsahom 140,7 gramov.

Parametre a špecifikácie:

Typ kávy:
Tmavo pražená

Počet porcií:
21

Obsah balenia:
140,7 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na kompatibilitu kapslí pro kávovary Illy. Doma mám model X1, ale nevím, zda budou zakoupené kapsle s tímto kávovarem kompatibilní. V popisu produktu uvádíte, že jsou určeny pro modely X7, X8. Víte někdo, jak to ve skutečnosti je? Díky předem za odpověď. Zdraví, Robin Laub

Diskusia a poradňa k ILLY Iperespresso Dark
Príslušenstvo pre ILLY Iperespresso Dark Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ILLY Iperespresso Dark. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ILLY Iperespresso Dark.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií