Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

IMETEC 8148 Master Vapor PLUS SM02 10v1

Zobraziť katalóg
IMETEC 8148 Master Vapor PLUS SM02 10v1
Parný mop – 10v1, multifunkčný ručný parný čistič, dezinfikuje a čistí s výkonom pary pri teplote 120 °C, praktický oddeliteľný ručný vysávač na čistenie okien, kuchyne, kúpeľne, para je pripravená v priebehu niekoľkých sekúnd, vyberateľná nádržka 400ml na vodu, výkon 1500W, multi príslušenstvo: sklopná kefa, kĺbová kefa, 3 utierky, nadstavec na koberce, flexibilná hadica, parný koncentrátor, nadstavec na okná a zrkadlá, 7 kefiek
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  IMEPM485 Produktové číslo:  8148
IMETEC 8148 Master Vapor PLUS SM02 10v1 117,44 € Momentálne nedostupné

IMETEC 8148 Master Vapor PLUS SM02 10v1

Parný mop IMETEC je multifunkčný ručný parný čistič, s ktorým docielite dokonalú čistotu. Prístroj dezinfikuje a čistí pomocou pary pri teplote 120 °C. Disponuje vyberateľnou nádržkou na vodu, pričom parný koncentrátor zaručí prípravu pary počas niekoľkých sekúnd. Veľkou výhodou parného mopu IMETEC je aj praktický oddeliteľný ručný vysávač, ktorý oceníte pri čistení okien, kuchyne či kúpeľne. Prístroj je ďalej vybavený multi príslušenstvom, takže máte na výber hneď z niekoľkých možností. Podľa potreby môžete voliť medzi sklopnou kefou, kĺbovou kefou, či nadstavcom na koberce, okná a zrkadlá. Prístroj je vybavený tromi utierkami, ktoré zaistia lesk a sedem kief sa postará o dokonalú čistotu jednotlivých povrchov. Samozrejmosťou je tiež flexibilná hadica, s ktorou sa jednoducho dostanete aj na horšie dostupné miesta vo vašej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti parného mopu IMETEC 8148 Master Vapor PLUS SM02 10v1

  • Parný mop IMETEC dezinfikuje a čistí pomocou pary pri teplote 120 °C
  • Prístroj je vybavený vyberateľnou nádržkou na vodu
  • Výkonný motor si poradí aj so zaschnutými nečistotami
  • Balenie parného mopu IMETEC obsahuje tiež oddeliteľný ručný vysávač pre pohodlné čistenie
  • Bohaté multifunkčné príslušenstvo pre lepšie výsledky vášho upratovania – sklopná a kĺbová kefa a nadstavec na koberce, okná a zrkadlá
  • Súčasťou balenia sú tiež tri utierky a sedem kief, ktoré zaručia dokonalý lesk
  • Flexibilná hadica umožňuje jednoduchú manipuláciu

Multifunkčný pomocník pri upratovaní

S pomocou kovovej kefy bez problémov vyčistíte pripálenú mastnotu z roštu vášho grilu. Súčasťou balenia parného mopu IMETEC je tiež kefa na škáry, ktorú určite oceníte pri čistení dlaždíc alebo kachličiek. Štrbinová kefa vám umožní dosiahnuť aj na to najneprístupnejšie miesto vo vašej domácnosti. Parný mop IMETEC obsahuje kefu na sklo, ktorá vám umožní vyčistiť sklenené povrchy, ako sú okná či zrkadlá a zároveň zaistí dokonalý lesk. Veľká a malá kefa slúžia na odstránenie zaschnutých škvŕn z drezov alebo varných dosiek. Určite oceníte kefu s predĺžením, vďaka ktorej sa dostanete aj medzi menej prístupné miesta. Pracovné plochy a suché nečistoty odstránite použitím stierkovej kefy.

Parný mop IMETEC je pripravený na čistenie počas niekoľkých sekúnd

Parný mop IMETEC je vybavený vyberateľným zásobníkom vody. Po naplnení vodou a zapnutí sa rozsvieti červené tlačidlo signalizujúce, že je všetko pripravené na čistenie. Proces zahrievania trvá približne 30 sekúnd. Stlačením tlačidla steam mop dôjde k produkcii pary v priebehu niekoľkých sekúnd, a vy tak môžete začať s upratovaním nečistôt. Súčasťou balenia parného mopu IMETEC je tiež kefa Steam Power Vision, ktorá zaisťuje dokonalé rozptýlenie pary.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Príkon
1 500 W Hotovo!
Objem nádoby
0,4 l Hotovo!
Tlak pary
0,5 bar Hotovo!
Funkcie
Odnímateľný zásobník na vodu, Indikátor pripravenosti pary Hotovo!
Určenie
Umývanie podláh, Čistenie okien Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 500 W Hotovo!
Objem nádoby
0,4 l Hotovo!
Tlak pary
0,5 bar Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Odnímateľný zásobník na vodu, Indikátor pripravenosti pary Hotovo!

Určenie

Určenie
Umývanie podláh, Čistenie okien Hotovo!
Vhodné na
Tvrdé podlahy, Koberce, Čistenie okien Hotovo!

Vlastnosti

Tlak pary
0,5 bar Hotovo!
Teplota pary
120 °C Hotovo!
Objem zásobníka na vodu
0,4 l Hotovo!
Funkcie
Odnímateľný zásobník na vodu, Indikátor pripravenosti pary Hotovo!
Typ napájania
Sieťové Hotovo!
Hmotnosť
3,15 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky parné mopy
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tento mop jsem zakoupila včera a zdá se být super. Jen bych ráda věděla, kde se dají potom koupit náhradní návleky. Nebo případně jaké by byly kompatibilní. Děkuji a zdravím, J.Svatunkova

Diskusia a poradňa k IMETEC 8148 Master Vapor PLUS SM02 10v1
Príslušenstvo pre IMETEC 8148 Master Vapor PLUS SM02 10v1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMETEC 8148 Master Vapor PLUS SM02 10v1.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií