Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy mini AD gaming

Imetec 8650 MAX POWER

Zobraziť katalóg
Imetec 8650 MAX POWER
Tyčový vysávač – tyčový, bezvreckový, príkon 700W, energetická trieda A, prachový zásobník 0,7l, oranžovo-biely
Kód:  IMEVTS08 Produktové číslo:  8650

Imetec 8650 MAX POWER

Zjednodušte si nepopulárne upratovanie domácnosti na maximum a stavte na šikovný tyčový vysávač Imetec 8650. Ponúka vám inovatívnu podlahovú Multi-hubicu 3 v 1, ktorá si poradí s vysávaním parkiet, kobercov aj tvrdých podláh vrátane keramickej dlažby. Tento bezvreckový cyklónový vysávač patrí do úspornej energetickej triedy A a jeho ECO technológia dokáže znížiť spotrebu energie o ďalších 55 % oproti konkurenčným modelom. Ľahký, 4-kilový vysávač kompaktných rozmerov môžete mať vždy po ruke, a je tak vhodný aj pre každodenné používanie. Iste oceníte aj reguláciu výkonu a automatické navíjanie 5 metrového kábla. Do výbavy patrí spoľahlivý cyklónový filter k 3-stupňovej filtrácii.

Moderný tyčový vysávač Imetec

  • Rýchly, efektívny a extra ľahký
  • Skvelý pomocník aj pre každodenné upratovanie
  • 3 v 1 podlahová hubica si poradí s každým povrchom
  • 3-stupňový systém filtrácie pre takmer dokonale čistý vzduch
  • Úspora energie pri zachovaní vysokého výkonu (700 W)
  • Cyklónová technológia maximalizuje sací výkon a životnosť filtra
  • Napájací kábel s automatickým navíjaním pre jednoduché uskladnenie
  • Jedinečný dizajn kombinujúci oranžovú a bielu farbu

Spoľahnite sa na cyklónovú technológiu

Bezvreckový vysávač Imetec využíva k vylučovaniu nečistôt obľúbený cyklónový efekt. Vyberateľný cyklónový filter oddeľuje povysávané čiastočky nečistôt a prachu od prúdu vzduchu a ukladá ich do zbernej nádoby s kapacitou 0,7 l. Cyklónová technológia s 3-stupňovou filtráciou garantuje vyššiu kvalitu vzduchu dôležitú predovšetkým pre alergikov. Tiež udržuje stály sací výkon a navyše ušetríte za nákupy vrecúšok.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Imetec 8650 MAX POWER
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMETEC 8650 MAX POWER. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Imetec 8650 MAX POWER. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Imetec 8650 MAX POWER. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Imetec 8650 Max Power.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií